~~Lex banda napisał(a): Szmaty z pisu idą na zderzenie z górą lodową
~~8 gwiazdek napisał(a): Co pisowskie szmaty mordy się cieszą ,że 4 lata temu wasz wyznawca zamordował Pawła Adamowicza i do dzisiaj nie ma wyroku .
~~Profesor Grabowski napisał(a): Dzisiaj w Polsce nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem, czekam na rządy PO.
~~Profesor Grabowski napisał(a): Może i mam głupie poglądy ale w PO jestem bardzo szanowany.
~~Zielonkawobłękitny Buk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lex banda napisał(a): Szmaty z pisu idą na zderzenie z górą lodową
Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Co pisowskie szmaty mordy się cieszą ,że 4 lata temu wasz wyznawca zamordował Pawła Adamowicza i do dzisiaj nie ma wyroku .
na czyjej to imprezie doszło do tej tragedii ?jak można było dopuścić żeby nożownik biegał po scenie,kto wziął nieodpowiedzialną firmę do zabezpieczenia,no kto ?
No to teraz cwelu rozumiem ,dlaczego Kulawego Maratończyka z Żoliborza ochrania 80 radiowozów i 200 milicjantów od komendanta który strzela z granatnika w komendzie .
~~Uczeń Le Bal napisał(a):Ktoś napisał: ~~Profesor Grabowski napisał(a): Może i mam głupie poglądy ale w PO jestem bardzo szanowany.
Ale z wyglądu toś ty jakiś chińczyk jest i nie dziwi że takie pomysły masz,antyPolskie