~~haha napisał(a): Orlen przez rok łupił polskich kierowców zawyżonymi cenami paliw a teraz za nasze pieniądze udają sponsorów ,ja jak dzisiaj zobaczyłem Małysza który kurtkę miał oklejoną nalepkami orlenu niczym choinka bożonarodzeniowa to sobie pomyślałem Małysz naklej jeszcze sobie na czole naklejkę od Obajtka .
~~Ferdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~haha napisał(a): Orlen przez rok łupił polskich kierowców zawyżonymi cenami paliw a teraz za nasze pieniądze udają sponsorów ,ja jak dzisiaj zobaczyłem Małysza który kurtkę miał oklejoną nalepkami orlenu niczym choinka bożonarodzeniowa to sobie pomyślałem Małysz naklej jeszcze sobie na czole naklejkę od Obajtka .
Zazdrośnik haha, sam by się okleił z góry na dół jakby mu ktoś zapłacił .............. haha, dobre:)
~~Jurko61 napisał(a): Głosujcie na kogo chcecie.
Patrzę z innej perspektywy.
Polska w ciągu 2015-2023 została zniszczona i okradziona. Będę głosował na PO i Tuska. Koalicja PO -KO ma duże możliwości,mając profesjonalistów z dziedziny prawa,ekonomi,bankowości,oświaty i opieki zdrowotnej.
~~Jurko61 napisał(a): Głosujcie na kogo chcecie.
Patrzę z innej perspektywy.
Polska w ciągu 2015-2023 została zniszczona i okradziona. Będę głosował na PO i Tuska. Koalicja PO -KO ma duże możliwości,mając profesjonalistów z dziedziny prawa,ekonomi,bankowości,oświaty i opieki zdrowotnej.