~~Jaskrawozielona Kapusta napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Teraz napisz że ja związkowiec nie jestem za robotnikami tylko za przedsiębiorcami , od razu ci odpowiem , demagogia
jest często wykorzystywana przez populistów twojego pokroju .
A za kowida to byłeś za robotnikami czy za mafią kowidową?
Jednego jestem pewien , dla mnie autorytetami byli specjaliści wirusolodzy a nie tacy jak ty zmanipulowani foliarze .
Wirusy o różnym natężeniu szkodliwości były , są i będą , dla ciebie temat zbyt trudny do zrozumienia .
Dopisane 30.04.2023r. o godz. 16:58:
~~Jaskrawozielona Kapusta napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Janusz chcesz pokazać że " mądrością " odnośnie Solidarności dorównujesz Przemkowi ? , przypomnę ZZ są organizacjami ludzi pracy , to oni decydują o wyborze przewodniczącego i oni jego oceniają , Tobie i mnie nic do tego .
Millera krytykujesz bo nie myślisz co piszesz , zadaj sobie pytanie czy przyjęcie dyrektywy odnośnie płac zwiększy czy zmniejszy i tak wysoką inflacje , zadaj sobie pytanie czy drobni i średni przedsiębiorcy wytrzymają tak znaczne podwyżki
o których piszesz , spytaj pracodawców czy oni to zaakceptują .
Teraz napisz że ja związkowiec nie jestem za robotnikami tylko za przedsiębiorcami , od razu ci odpowiem , demagogia
jest często wykorzystywana przez populistów twojego pokroju .
Dyrektywa podniesie przede wszystkim zus prowadzącym działalność. Złodzieje z pisu tylko to mają na celu.
Umiesz czytać czy trzeba tobie tłumaczyć że Janusz pisze o dyrektywie UE .
PiS podniósł kwotę wolną od podatku z 3050 zł do 30 tyś . tego nie widzisz , pomimo braku możliwości odliczenia składki zdrowotnej jesteśmy na lekkim plusie , ale co ja tłumaczę krytykantowi , on wie swoje .
Dopisane 30.04.2023r. o godz. 17:06:
~~Jan bez ziemi napisał(a): Panie Lucjanie program TVN 24 programem oPOzycji:))
Nic dodać , nic ująć .
Wolę TVP , w archiwach mają wypowiedzi ŁoPOzycji za czasów ich rządów i konfrontują z obecnymi , wszystkie programy społeczne i rozwój polski ta zasługa rządu PO -PSL , 500 + , 13 , 14 , emerytura a nawet rurociąg balcig pipe .
Na kolana przed Tuskiem i Kosiniakiem .
Dopisane 30.04.2023r. o godz. 17:16:
~~Horus napisał(a): mam prośbę ...nie stawiaj mnie gdziekolwiek w pobliżu tego kłamliwego grubasa...
ja pamiętam jak go nawet ostatnio określiłeś i przyznaję ci rację ...
Janusz , Przemek napisał do mnie na priv coś takiego - jego poglądy są zbieżne z poglądami Janusza .
Swoimi wpisami udowadniasz że napisał prawdę , mam powód aby w niektórych tematach stawiać pomiędzy wami
znak równości .