~~Kiedy przyjedzie Tusk napisał(a): To że nie rządzi jeszcze ten co piniendzy nie ma i nie będzie jest niezgodne z zasadami ekonomi.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kiedy przyjedzie Tusk napisał(a): To że nie rządzi jeszcze ten co piniendzy nie ma i nie będzie jest niezgodne z zasadami ekonomi.
Człowieku xuj mi z tych pieniędzy nic nie wartych ,podam ci przykład ,zarabiałem za Tuska 5 zł za godzinę i stać mnie było na malarza który brał za pokój 100 zł dzisiaj zarabiam 25 zł na godzinę i nie stać mnie na tego samego malarza który za pomalowanie tego samego pokoju żąda 1200 zł za Tuska przepracowałem 20 godzin i opłaciłem malarza teraz musiał bym przepracować 44 godziny ,
~~xyz napisał(a):
Człowieku xuj mi z tych pieniędzy nic nie wartych ,podam ci przykład ,zarabiałem za Tuska 5 zł za godzinę i stać mnie było na malarza który brał za pokój 100 zł dzisiaj zarabiam 25 zł na godzinę i nie stać mnie na tego samego malarza który za pomalowanie tego samego pokoju żąda 1200 zł za Tuska przepracowałem 20 godzin i opłaciłem malarza teraz musiał bym przepracować 44 godziny ,
Zgłoś do moderacji
~~Herr Jurko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kiedy przyjedzie Tusk napisał(a): To że nie rządzi jeszcze ten co piniendzy nie ma i nie będzie jest niezgodne z zasadami ekonomi.
Dziada po śmierci powinni pokroić na kostki 1-1-1 m3 , i sprzedawać PISowcom jako relikwie . W rok byśmy pozbyli się zadłużenia .
~~KpT napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kiedy przyjedzie Tusk napisał(a): To że nie rządzi jeszcze ten co piniendzy nie ma i nie będzie jest niezgodne z zasadami ekonomi.
To zgodnie z zasadami ekonomi i matematyki benzyna, która za Tuska kosztowała 6zł za litr teraz mimo pandemii i wojny powinna kosztować 30zł za litr. Dobrze cię zrozumiałem?
Ooo! To chyba pisi0rska matematyka? Pinokio z Kaczorem taką matematyką znają, że tam 2x2 tylko 7 im wychodzi.
Wy w tym PiSie niezłe macie odloty :)
~~anty... napisał(a):Ktoś napisał: ~~KpT napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kiedy przyjedzie Tusk napisał(a): To że nie rządzi jeszcze ten co piniendzy nie ma i nie będzie jest niezgodne z zasadami ekonomi.
To zgodnie z zasadami ekonomi i matematyki benzyna, która za Tuska kosztowała 6zł za litr teraz mimo pandemii i wojny powinna kosztować 30zł za litr. Dobrze cię zrozumiałem?
Ooo! To chyba pisi0rska matematyka? Pinokio z Kaczorem taką matematyką znają, że tam 2x2 tylko 7 im wychodzi.
Wy w tym PiSie niezłe macie odloty :)
A to ci kutwa z tego malarza tak podniósł stawki za robotę ………
Nie , nie czy to ten o którym myślę….
Ale on prawdopodobnie bardziej Czajniki uwielbia niż malowanie……
Zastosowana autokorekta