jr napisał(a): masz dużo racji debest , tylko nie chcesz zauważyć, że ten zakład dla obłąkanych przyjął już rozmiary całego globu, krzyk wzywa ludzi do przebudzenia, ale wszyscy tkwią w swoich celach dozorowani przez funkcjonariuszy systemu (rząd, szkoła, TV, ideologie, religie)
zamartwianie się o przyszłość dzieci, bez dostrzegania źródła problemu to jak łykanie chemii na raka - gwarantuje pewną śmierć (porażkę), bo prowadzi do wychowania kolejnych niewolników systemu, sprawnych i gotowych do pracy dla swych panów, albo słabych i chorych od szczepień i leków, ale równie pożądanych dawców danin
napisz lepiej wszystkim jak się chronić przed syfem z nieba lub innymi gó-wnami jakie w nas wciskają ,ja wiem jak się bronić mnie pomiń,a z drugiej strony to nie wiele wnosisz tych twoich tajnych wiadomości,mógłbym powiedzieć że twoja wiedza jest sprzed b dawna.a ludzi nie wyleczysz z tego owczego pędu,oni oglądają reklamę z panem brodaczem i kupią x ,ot taka tam programowa reklamka dla zarażonych .mi szkoda prądu na takie nawracanie stoję z boku i się śmieje z tego burdlu.