Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

świat wolnych ludzi

~~ niezalogowany
3 września 2017r. o 7:50
cześć jr. :)

wiesz o tym że ich nie przekonasz ?
przecież to grupa która od wieków potrafi w czarnym widzieć białe
opierając się na fantazjach budują swój własny ,odrealniony ''świat'' i tacy jak Ty zawsze będą im ''solą w oku''
nie widzą własnej hipokryzji i nawet nie próbują jej ukrywać za to chętnie widzą ją u innych
ot zwykli sekciarze
otumanieni ,ogłupiani przez swoich ''kapłanów'' którzy w imię własnych korzyści będą zawsze wciskać im komunały typu '''bóg cię kocha '' czy 'bóg jest miłością ''

z namaszczeniem słuchają rydzykowych czy hozerowskich bredni jednocześnie odcinając się od słów nie kogo innego tylko ich papieża
sami ze sobą mają problem bo ...

''Jeśli naszego bliźniego uważamy za pełnego wad, a siebie samych za dobrych, to zapłaczmy nad sobą, ponieważ upadliśmy bardzo nisko, jesteśmy pozbawieni miłości, zarozumiali i ślepi, nie ma w nas także ani pokory, ani prawdy: jesteśmy daleko od Boga,''

i to jest prawda której nie potrafią w sobie zagłuszyć , stąd te slogany i hasełka z jakichś tam ''świętych '' z których niejeden ma wiele ''brudu za paznokciami '';)a o których dyskretnie milczą

dlatego też wolą pisać o tym złym ''postmodernizmie '' próbując wmówić wszystkim że to właśnie główny powód zła jakie ogarnia świat
tyle tylko że żyją w nim miliony ,a może nawet miliardy szczęśliwych ludzi

:)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8687
#jr nieaktywny
3 września 2017r. o 8:51
nie było moim zamiarem nikogo przekonywać, a jedynie nawiązać dialog z osobami podobnie do mnie myślącymi ;)
chodzi o organizowanie się, bo zidiocenie świata przyspiesza w zastraszającym tempie i tylko zorganizowane grupy mogą cokolwiek zdziałać

jedyna "taka30+" zaczęła zadawać konkretne pytania - szacun, natomiast nie widzę chętnych do udzielenia mi odpowiedzi na mój post rozpoczynający wątek - niestety widzę to na co dzień - ludzie są głusi i ślepi, kiedy wskazuje im się oczywiste fakty świadczące o zniewoleniu i nielegalności władzy (jakiejkolwiek) stosują tzw wyparcie, zmieniają nagle temat, jakby nie słyszeli moich słów; ponawiam swoje i słyszę: tak, tak ,ja wiem...i dalej ucieczka od tematu, strach paraliżuje myślenie, program się zawiesza po usłyszeniu "niedopuszczalnych treści"

wiem, że ich nie przekonam, ale wiem też, że te fora czyta wiele więcej osób, niż się tu udziela w wypowiedziach - może którejś z nich zapali się lampka? może coś zaiskrzy
liczyłem na większą aktywność świadomych ludzi, którzy podjęliby dyskusje na temat jak dochodzić swoich praw, jak bronić się przed bandytyzmem władz, ale widzę że oni się chyba wycofali, albo odeszli z tego forum - kurcze, prawie same tyldy :-(

Dopisane 03.09.2017r. o godz. 08:51:

dlaczego wszyscy znają odpowiedzi na wszystkie pytania i nikt nie jest zainteresowany zadawaniem pytań?
dlaczego każdy wie, jak powinno być? jak powinno się postępować, do czego jest potrzebna "dojrzałość społeczna" i co to jest ta dojrzałość
no i oczywiście najłatwiej wyśmiać i zelżyć myślącego własnym umysłem, że śmie wysnuwać odmienne wnioski od ogólnie przyjętych, ale rozumiem... takie ataki są forma obrony przed naruszeniem status quo ich wygodnego bytu w ciepłej zagrodzie pod opieką niebios i rządu.
~~debest niezalogowany
3 września 2017r. o 9:41
Wiesz dlaczego Twoje pytanie nie trafia na rozmówców? Ponieważ Twój problem pochodzi rodem z programów o teoriach spiskowych - jest wyimaginowany i niepoparty niczym. Brzmi trochę jak krzyk obłąkanego w zakładzie dla nerwowo chorych.

Ponadto ignorujesz inteligencję ludzi, z którymi rozmawiasz. Zapytałem w jaki sposób nie posiadając dowodu osobistego podpisałeś umowę na dostęp do sieci. Na allegro także trzeba mieć umowę, karta pre-paid także musi być zarejestrowana. Odpowiedz jak korzystasz z internetu - no bo jeśli korzystasz z konta taty albo mamy albo brata to chyba sam rozumiesz, że jest to hipokryzja...

Poza tym ktoś tutaj próbuje Ci uzmysłowić prawdziwe, realne, a nie zmyślone problemy naszego społeczeństwa - neomarksizm i komunizm, które rozsadzają komórkę naszej egzystencji, czyli rodzinę. Bez rodziny nie byłoby ani Ciebie, ani mnie i nie będzie naszych wnuków. Zamiast oglądać Matrixa albo filmiki o chemtrails czy innym ścierwie poczytaj o tym, co wprowadza się do edukacji naszych dzieci - akceptacja homosiów, małżeństwa jednej płci, aborcja na żądanie (w Europie Zach. póki co) - to są problemy, a nie to, że ktoś rzekomo zabrania Ci jakiejś tam wolności sam nie wiesz do czego lub od czego.

To dlatego nie masz rozmówców - dla nas najważniejszy jest Bóg, są nasze dzieci, ich edukacja, nasze rodziny i to jak będzie to wyglądało za 100 lat, a nie to, czy anarchia i chaos bez systemu poprawi więzy pomiędzy ludźmi, czy może jednak znów wyzwoli w ludziach pierwotne instynkty walczących o ogień.

Zajmujemy się prawdziwymi problemami i dlatego nie mamy czasu na rozmyślania nad krzykiem obłąkanych.
8687
#jr nieaktywny
3 września 2017r. o 12:40
masz dużo racji debest , tylko nie chcesz zauważyć, że ten zakład dla obłąkanych przyjął już rozmiary całego globu, krzyk wzywa ludzi do przebudzenia, ale wszyscy tkwią w swoich celach dozorowani przez funkcjonariuszy systemu (rząd, szkoła, TV, ideologie, religie)

zamartwianie się o przyszłość dzieci, bez dostrzegania źródła problemu to jak łykanie chemii na raka - gwarantuje pewną śmierć (porażkę), bo prowadzi do wychowania kolejnych niewolników systemu, sprawnych i gotowych do pracy dla swych panów, albo słabych i chorych od szczepień i leków, ale równie pożądanych dawców danin

wskazujesz na trendy pt neomarksizm i komunizm, ale nie widzisz, że to nie są przyczyny - to są jedynie narzędzia w rekach tych, którzy niewolą całą ludzkość - to od nich chcę się uwolnić (a więc wbrew temu co sądzisz - wiem od czego chcę się uwolnić)

i wyobraź sobie, że na allegro można dostać kartę telefonii ZAREJESTROWANĄ JUŻ NA KOGOŚ

a wyjaśnij mi kto to jest obłąkany? czy ten kto nie widzi swego szaleństwa, bo w jego otoczeniu wszyscy są szaleni? czy ten kto od tego pierwszego środowiska się różni?

Dopisane 03.09.2017r. o godz. 12:40:

debest
skąd wiesz, jak wyglądało życie bez władzy w czasach tzw walki o ogień? skąd wiesz, że ludzie sie pozabijają? czy ty sam masz takie zamiary? zabijać ludzi wokoło, np z chciwości? - nie posądzam cię o to, może ty masz takich kandydatów skrych do morderstw? nie? to na czym opierasz swoje przypuszczenia? na zmyślonych fabułach?
~~& niezalogowany
3 września 2017r. o 12:56
Sprytny jesteś, kupujesz kartę z allegro, czyli jedziesz na plecach ludzi "zniewolonych systemem". I pewnie włożyłeś ją do laptopa czy smartfona, urządzeń będących symbolem systemu, wymyślonych i wyprodukowanych ciężką pracą przez ludzi podporządkowanych systemowi. Powinieneś brzydzić się tych urządzeń :)
~~klucznick niezalogowany
3 września 2017r. o 13:52
jr napisał(a): masz dużo racji debest , tylko nie chcesz zauważyć, że ten zakład dla obłąkanych przyjął już rozmiary całego globu, krzyk wzywa ludzi do przebudzenia, ale wszyscy tkwią w swoich celach dozorowani przez funkcjonariuszy systemu (rząd, szkoła, TV, ideologie, religie)

zamartwianie się o przyszłość dzieci, bez dostrzegania źródła problemu to jak łykanie chemii na raka - gwarantuje pewną śmierć (porażkę), bo prowadzi do wychowania kolejnych niewolników systemu, sprawnych i gotowych do pracy dla swych panów, albo słabych i chorych od szczepień i leków, ale równie pożądanych dawców danin
napisz lepiej wszystkim jak się chronić przed syfem z nieba lub innymi gó-wnami jakie w nas wciskają ,ja wiem jak się bronić mnie pomiń,a z drugiej strony to nie wiele wnosisz tych twoich tajnych wiadomości,mógłbym powiedzieć że twoja wiedza jest sprzed b dawna.a ludzi nie wyleczysz z tego owczego pędu,oni oglądają reklamę z panem brodaczem i kupią x ,ot taka tam programowa reklamka dla zarażonych .mi szkoda prądu na takie nawracanie stoję z boku i się śmieje z tego burdlu.
~~ niezalogowany
3 września 2017r. o 14:20
~~debest

akceptacja homosiów,

nie mamy czasu na rozmyślania nad krzykiem obłąkanych.[/c napisał(a):

ty w ten sposób ,tak pisząc ''szukasz drogi do boga''?
którego?
czy w twojej religii ,twój ''bóg '' ich jednak nie kocha?
kim jesteś ty skoro o innych piszesz że są ''obłąkani''

pisałem ci że przypominasz Kalego ...pamiętasz?
bo widzisz ja właśnie ciebie mam za obłąkanego :)
pasuje ci to?

więc zastanów się co piszesz bo po raz kolejny wyjdzie na to jak z tym gwałtem na kobiecie ...o ile to nie jest twoja żona ;)

8687
#jr nieaktywny
3 września 2017r. o 15:12
kluczniku sam widzisz, że nie dostarczam tu na razie żadnych rewelacji, a i tak jestem postrzegany jak obłąkany - dla niektórych odbiorców to co próbuję powiedzieć jest szokiem, dla innych to teorie spiskowe, a przecież ja tylko spytałem, czy wybierają wolność czy matrixa.
jak by zareagowali na inne rewelacje?
jak się bronić przed zagrożeniami - musieliby je dostrzegać

ale twojej postawy nie popieram, bo nieświadomi polegną najpierw, ale kiedy przyjdą po ciebie - nie będzie już znikąd pomocy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza