Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~KAŚKA niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 15:08
Stomadent,dr.Ćwiklińska,polecam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 16:18
~a napisał(a): napisałam 2500 za łuk, czyli za cały aparat 5000 zł!

Coś tu ,, a ,, czarujesz bo łuk u Pani doktor kosztuje 1500 zł, koszt pierwszej wizyty ( jeżeli zostanie zdjęty wycisk ) to 120 zł. Fakt podejście tej doktorki bardzo profesjonalne, dokładny wywiad itp. inaczej mówiąc Kobita choć młoda to wie co mówi i robi. Polecam.

Przyjmuje co wtorek na terenie jednostki wojskowej w przychodni
~MarioB niezalogowany
14 maja 2012r. o 22:26
Witam,
Chyba oboje macie rację. 1500 zł za łuk aparatu metalowego, a 2500 za aparat przeźroczysty. Masz wybór.
Ja będą u pani dr Lew zostałem najpierw skierowany na konsultację do chirurga w celu konsultacji. Niestety musiałem jechać do Wrocławia do Polikliniki, bo tam mnie pani doktor pokierowała, ale cieszę, się że ktoś się zastanawia jak najlepiej leczyć. Podoba mi się takie podejście, a nie tylko wziąć pieniądze za aparat, a potem to jakoś będzie. Razem z chirurgiem będzie ustalany mój plan leczenia. Wizyta jutro.
Mario
~blawia niezalogowany
14 maja 2012r. o 22:41
witam serdecznie:)bardzo prosze o dokładny adres i telefon do dr.Lew
dziekuje i pozdrawiam B.
3046
#sentinel nieaktywny
21 maja 2012r. o 21:04
cisza83 napisał(a): czy zna moze ktoś dobrego ortodonte,najlepiej na NFZ ,tylko z podejsciem do dzieci .Boleslawiec albo Chojnow,Legnica. ;) z gory dziekuje

Dopisane 21.05.2012r. o godz. 21:04:

~Sylwia napisał(a): Dobra jest Pani doktor Samorek z Lubina. Przyjmuje na kasę chorych w szpitalu na ul. Bema. Rejestracja telefoniczna bezpośrednio do gabinetu 76 7464263. Dzwonić rano lub po południu, zależy jak czynny gabinet. Polecam.

GG 2563898
~Sławek niezalogowany
22 maja 2012r. o 9:35
Dr Jakub Malinowski
Wrocław ul.Inżynierska tel.71 339 28 55
www.ortodonta-malinowski.pl

Jeżdżę z córką i polecam.
~Mario niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 22:45
tel. do dr Lew 605 29 85 65, gabinet na terenie jednostki, www.ortodentico.pl
~klnn niezalogowany
25 października 2012r. o 16:51
Dobry ortodonta/ortodontka w BOLESŁAWCU! :p Prosze o rade.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.