Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~xxx niezalogowany
25 października 2012r. o 16:58
No to ja juz sama nie wiem czy ta Mączka to dobry specjalista czy nie..;/ Jedni mowia ze tak inni ze nie. A co do innych ortodontów? ktoś coś wie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4596
#becia73 nieaktywny
25 października 2012r. o 18:41
Moja córka chodzi do Nowak 3 miesiące temu zdjety miała aparat teraz chodzi jeszcze na wizyty kontrolne no i jak na razie nie mogę żadnego złego słowa powiedzieć o Pani doktor!
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 18:55
Wikunia napisał(a): ja u Pani Nowak (przychodnia z tyłu placu zabaw na łukasiewicza) za pierwszą wizytę nie płaciłam nic, aparat stały na górę 1000zł, wizyty co ok miesiąc z podkręcaniem, wymianą drutów i gumek od 50-100 zł.
miła i kompleksowa obsługa

Niestety pani N boi sie wyzwan, ostatnio byłem na wizycie, chciałem aparat, moje zeby ewidentnie tego wymagaja.Pani N mnie zbyła, mowiac ze jest mi niepotrzebny :|
3046
#sentinel nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 21:58
~Ona napisał(a): Witam znacie jakiegoś dobrego ortodontę który dobrze robi aparaty na zęby ??

GG 2563898
8507
#aga2 nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 22:02
tylko Złotoryja

Zmoderowano 15.12.2012 godz.22:14 - powód: podwójny post (sentinel)
~tomala niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 20:32
Mam pytanie
Czy u 3,5 letniego dziecka mozna juz korygowac wade zgryzu ?
Mój synek w tym wieku ma krzywe ząbki, brak szczelin miedzy nimi i sie rozpychają na boki.
~ niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 21:55
aparat powinno sie zakladac jak dziecko ma juz wszystkie stałe.

mamo nie przeadzaj na wszystko jest czas i miejsce
~ortodonta niezalogowany
3 lutego 2013r. o 21:55
więc kogo polecacie ?
przejrzałam wcześniejsze strony
Nowakowa czy Mączkowa?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.