~xxx napisał(a): No to ja juz sama nie wiem czy ta Mączka to dobry specjalista czy nie..;/ Jedni mowia ze tak inni ze nie.
~
KAŚKA napisał(a): Stomadent,dr.Ćwiklińska,polecam
MX napisał(a):~xxx napisał(a): No to ja juz sama nie wiem czy ta Mączka to dobry specjalista czy nie..;/ Jedni mowia ze tak inni ze nie.
Mączka? Ja z pełną świadomością mówię - NIE. Prawie 3 lata męki, kasa za górny i dolny, za wizyty po stówce co pare tygodni.. a efekt? Pół roku po zdjęciu dół znów się zmasakrował a góra powoli też zaczyna odbiegać od ideału.
Specjalista, po zrobieniu zdjęcia panoramicznego nie mógł się nadziwić, że w ogóle kiedykolwiek tutaj było jakiekolwiek leczenie ortodontyczne! Zupełnie jakby nic z tym nie było robione.. nie wspomnę o ekstrakcji 4ech czwórek, po każdej opadałem z sił, jak i pani ortodontka.. :/
Idźcie do specjalisty, nie żałujcie na dojazdy!
~tomala napisał(a): Mam pytanie
Czy u 3,5 letniego dziecka mozna juz korygowac wade zgryzu ?
Mój synek w tym wieku ma krzywe ząbki, brak szczelin miedzy nimi i sie rozpychają na boki.
zbipop napisał(a): Prosze sie przenieść z leczeniem do kliniki stomatologicznej we wrocławiu na ul.Krakowską do dr Kozaneckiej super lekarz opieka na medal też zabrałem dzieci od pani Mączki a zdjęcie jak u nich na Gdańskiej zrobiłem to wzieli 50 zł i w klinice robili drugie bo te było nieczytelne zamazane masakra ,,, 0 ,,,organizacji i zainteresowania , powinna ta pani przeczytac książke magia myslenia kategoriami sukcesu tam jest opis jak lekarz stomatolog sie zajmował swoimi pacjentami i miał pełno pacjentów i był szanowany a jak lekarz na tej samej ulicy lekceważył swoich pacjentów i miał ich tylko z braku laku pojedyncze sztuki nie polecamDodaje że w klinice są specjaliści i w razie czego lekarze sie konsultuja miedzy sobą wiem koszt dojazdu robi swoje ale tam wam wszystko powiedzą doradzą i zainteresuja się wami nie będziecie sztukami jak to mówią dobra następny ...... :)
anilia napisał(a): Szukam dobrego ortodonty na kasę chorych dla dziecka, którego polecacie ?? ?? ??