Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~ona niezalogowany
3 lutego 2013r. o 22:09
Polecam Barbarę Warych z Wrocławia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
525
#MX nieaktywny
4 lutego 2013r. o 12:28
~xxx napisał(a): No to ja juz sama nie wiem czy ta Mączka to dobry specjalista czy nie..;/ Jedni mowia ze tak inni ze nie.

Mączka? Ja z pełną świadomością mówię - NIE. Prawie 3 lata męki, kasa za górny i dolny, za wizyty po stówce co pare tygodni.. a efekt? Pół roku po zdjęciu dół znów się zmasakrował a góra powoli też zaczyna odbiegać od ideału.
Specjalista, po zrobieniu zdjęcia panoramicznego nie mógł się nadziwić, że w ogóle kiedykolwiek tutaj było jakiekolwiek leczenie ortodontyczne! Zupełnie jakby nic z tym nie było robione.. nie wspomnę o ekstrakcji 4ech czwórek, po każdej opadałem z sił, jak i pani ortodontka.. :/

Idźcie do specjalisty, nie żałujcie na dojazdy!
~Ada;) niezalogowany
4 lutego 2013r. o 12:38
~
KAŚKA napisał(a): Stomadent,dr.Ćwiklińska,polecam

Ja też polecam dr Ćwiklińską ;)
~ niezalogowany
4 lutego 2013r. o 16:43
MX napisał(a):
~xxx napisał(a): No to ja juz sama nie wiem czy ta Mączka to dobry specjalista czy nie..;/ Jedni mowia ze tak inni ze nie.

Mączka? Ja z pełną świadomością mówię - NIE. Prawie 3 lata męki, kasa za górny i dolny, za wizyty po stówce co pare tygodni.. a efekt? Pół roku po zdjęciu dół znów się zmasakrował a góra powoli też zaczyna odbiegać od ideału.
Specjalista, po zrobieniu zdjęcia panoramicznego nie mógł się nadziwić, że w ogóle kiedykolwiek tutaj było jakiekolwiek leczenie ortodontyczne! Zupełnie jakby nic z tym nie było robione.. nie wspomnę o ekstrakcji 4ech czwórek, po każdej opadałem z sił, jak i pani ortodontka.. :/

Idźcie do specjalisty, nie żałujcie na dojazdy!

a ja na mączke osobiscie nie narzekam
~aparatka niezalogowany
4 lutego 2013r. o 17:11

~tomala napisał(a): Mam pytanie
Czy u 3,5 letniego dziecka mozna juz korygowac wade zgryzu ?
Mój synek w tym wieku ma krzywe ząbki, brak szczelin miedzy nimi i sie rozpychają na boki.

Witam, ja myślę,że najlepiej udać się do orto, a tam się wszystkiego można dowiedzieć, może tak być, że szczęka jeszcze rośnie i ząbki same z siebie będą miały miejsce na ładne ustawienie się. Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju aparaty- w tym wieku absolutnie nie- nawet nie będzie możliwości wzięcia wycisków a co dopiero, żeby taki szkrab dał sobie założyć taki aparat- około 1 godziny cierpliwego leżenia z otwartą buzią, nie mówiąc już o dyskomforcie, kiedy aparat gdzieś przeszkadza i podrażnia policzki - dla maluszka prawdopodobnie nie do zniesienia. Nie wiem, czy wogóle w tym wieku jest sens zajmowania się tym.
5844
#zbipop nieaktywny
4 lutego 2013r. o 22:02
Prosze sie przenieść z leczeniem do kliniki stomatologicznej we wrocławiu na ul.Krakowską do dr Kozaneckiej super lekarz opieka na medal też zabrałem dzieci od pani Mączki a zdjęcie jak u nich na Gdańskiej zrobiłem to wzieli 50 zł i w klinice robili drugie bo te było nieczytelne zamazane masakra ,,, 0 ,,,organizacji i zainteresowania , powinna ta pani przeczytac książke magia myslenia kategoriami sukcesu tam jest opis jak lekarz stomatolog sie zajmował swoimi pacjentami i miał pełno pacjentów i był szanowany a jak lekarz na tej samej ulicy lekceważył swoich pacjentów i miał ich tylko z braku laku pojedyncze sztuki nie polecam

Dopisane 04.02.2013r. o godz. 22:02:

zbipop napisał(a): Prosze sie przenieść z leczeniem do kliniki stomatologicznej we wrocławiu na ul.Krakowską do dr Kozaneckiej super lekarz opieka na medal też zabrałem dzieci od pani Mączki a zdjęcie jak u nich na Gdańskiej zrobiłem to wzieli 50 zł i w klinice robili drugie bo te było nieczytelne zamazane masakra ,,, 0 ,,,organizacji i zainteresowania , powinna ta pani przeczytac książke magia myslenia kategoriami sukcesu tam jest opis jak lekarz stomatolog sie zajmował swoimi pacjentami i miał pełno pacjentów i był szanowany a jak lekarz na tej samej ulicy lekceważył swoich pacjentów i miał ich tylko z braku laku pojedyncze sztuki nie polecam
Dodaje że w klinice są specjaliści i w razie czego lekarze sie konsultuja miedzy sobą wiem koszt dojazdu robi swoje ale tam wam wszystko powiedzą doradzą i zainteresuja się wami nie będziecie sztukami jak to mówią dobra następny ...... :)
~Izabella niezalogowany
5 lutego 2013r. o 14:32
Polecam dr Ćwiklińską, przyjmuje w stomadencie. Z tego co wiem to przyjeżdża z Wrocławia
3046
#sentinel nieaktywny
3 marca 2013r. o 20:22
anilia napisał(a): Szukam dobrego ortodonty na kasę chorych dla dziecka, którego polecacie ?? ?? ??

Zanim założysz temat, sprawdzaj najpierw, czy już takiego ktoś nie założył.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.