Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~# niezalogowany
3 marca 2013r. o 21:16
Ja zdecydowanie polecam p. Monikę Ośko, syn nosił aparaty 1,5 roku, zęby jak perełki. Na górze nosił DAMONA na dole zwykły aparat. Lekarka miła, konkretna i zna się na swojej pracy. Może jest drogo, ale jeśli doliczyć koszty dojazdów do Wrocławia i zmarnowany cały dzień na jedną wizytę, to ja wolę w Bolcu.
Jeśli chodzi o p.Mączkę to odradzam, nieuprzejma, krzyczy na dzieci i straszy wyrywaniem zębów. Chodziłam wcześniej z synem do tej pani z aparatem ruchomym - efektów nie było.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mario niezalogowany
7 marca 2013r. o 22:34
Całe szczęście jest też pani dr Lew i nie trzeba już jeździć do Wrocławia, bo ona przyjeżdża do gabinetu w jednostce. Więc dla pacjenta dojazd do wrocławia odpada i można na miejscu w Bolesławcu poprawić uśmiech. Choć pani doktor chciała nasz przypadek skonsultować z chirurgiem i myślałem na początku, że jednak trzeba będzie jechać, ale okazało się, że ona skonsultowała na początku sama zdjęcia i wyciski na poliklinice w szpitalu wojskowym we Wrocławiu :)
3046
#sentinel nieaktywny
19 maja 2013r. o 13:36
Przeniesienie posta:

Dorcia15 napisał(a): gdzie w bolesławcu przyjmuje jakiś ortodonta?najlepiej taki dla dzieci jeśli wogóle taki jest

GG 2563898
~ niezalogowany
19 maja 2013r. o 13:51
polecam panią Elżbietę Nowak. bardzo sympatyczna, dobra ortodontka i ma niskie ceny w porównaniu do reszty :)
~AG niezalogowany
19 maja 2013r. o 17:34
Pani Cieśla - przyjemna, konkretna, dyspozycyjna. To bardzo ważne cechy by dziecko czuło się bezpiecznie.
Po wizycie u pani Lew moje dziecko płakało. Do tego dochodzi tylko jeden dzień w tygodniu kiedy można umówić się na wizytę. A co w przypadku gdy aparat się popsuje?
~ niezalogowany
19 maja 2013r. o 19:11
A którego ''ortodontę'' polecacie dla osoby po 30-stce.Bo słyszałam, że dziecku bez problemu można wyprostować zęby i poprawić zgryz, a problem pojawia się z wiekiem (np. gdy są ósemki). Oczywiście mowa o ''stałym aparacie''. Ktoś z Was może zaczął nosić aparat tak późno, jakie efekty?
~ niezalogowany
20 maja 2013r. o 12:45
~ napisał(a): A którego ''ortodontę'' polecacie dla osoby po 30-stce.Bo słyszałam, że dziecku bez problemu można wyprostować zęby i poprawić zgryz, a problem pojawia się z wiekiem (np. gdy są ósemki). Oczywiście mowa o ''stałym aparacie''. Ktoś z Was może zaczął nosić aparat tak późno, jakie efekty?
ja tez chce załorzyc aparat.mam 27lat i mysle ze mozna w tym wieku.trzeba tylko wybrac bardzo dobrego ortodonte. mysle o tej dr.Lew.bardzo ja chwalą..
~Jakość kosztuje.... niezalogowany
20 maja 2013r. o 23:31
Przez rok czasu leczyłam sie u doktor N. zgryz krzyzowy... zęby miałam mega rozjechane... a po leczeniu ortodontycznym stan mojego uzebienia sie pogorszył, zęby wędrowały to w jedną, to w drugą stronę. MIałam wrażenie, że pani doktor sama nie wie co robi... Miła jest, fakt. Tanio, owszem. Ale efektów zero. PO roku leczenia zmieniłam ortodontę, drożej... no tak... ale efekty MEGA!!! Wniosek? Nie oszczedzać... bo się wtedy więcej traci... Gdybym trafiła do mojej ortodontki wcześniej, już ściągałabym aparat, miała wiecej kasy w kieszeni... a teraz jeszcze leczę krzywy zgryz :( Cóż, wybory, wybory... Nie polecam Pani N!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!