Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~ niezalogowany
21 maja 2013r. o 8:00
~Jakość kosztuje.... napisał(a): Przez rok czasu leczyłam sie u doktor N. zgryz krzyzowy... zęby miałam mega rozjechane... a po leczeniu ortodontycznym stan mojego uzebienia sie pogorszył, zęby wędrowały to w jedną, to w drugą stronę. MIałam wrażenie, że pani doktor sama nie wie co robi... Miła jest, fakt. Tanio, owszem. Ale efektów zero. PO roku leczenia zmieniłam ortodontę, drożej... no tak... ale efekty MEGA!!! Wniosek? Nie oszczedzać... bo się wtedy więcej traci... Gdybym trafiła do mojej ortodontki wcześniej, już ściągałabym aparat, miała wiecej kasy w kieszeni... a teraz jeszcze leczę krzywy zgryz :( Cóż, wybory, wybory... Nie polecam Pani N!!!!!!

Jesli mozna spytać, to na Kogo ''zmieniłaś?Poleć jesli mozesz :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jakosc kosztuje niezalogowany
7 lipca 2013r. o 19:19
teraz lecze sie u dr M. Osko. prowadzi moje leczenie, poprawia błedy po dr Nowak, poprawia równiez zgryz mojej siostry... :( Polecam, po 2 wizytach, efekt WOW!
~ola niezalogowany
8 lipca 2013r. o 8:24
posze powiedziec na jakiej ul przyjmuje i ewentualnie tel
~ niezalogowany
8 lipca 2013r. o 11:53
ul sadowa 16 w Bolesławcu, tel. 75 732 05 16. Szczerze polecam.
~ela niezalogowany
9 lipca 2013r. o 12:13
~ napisał(a):
~Jakość kosztuje.... napisał(a): Przez rok czasu leczyłam sie u doktor N. zgryz krzyzowy... zęby miałam mega rozjechane... a po leczeniu ortodontycznym stan mojego uzebienia sie pogorszył, zęby wędrowały to w jedną, to w drugą stronę. MIałam wrażenie, że pani doktor sama nie wie co robi... Miła jest, fakt. Tanio, owszem. Ale efektów zero. PO roku leczenia zmieniłam ortodontę, drożej... no tak... ale efekty MEGA!!! Wniosek? Nie oszczedzać... bo się wtedy więcej traci... Gdybym trafiła do mojej ortodontki wcześniej, już ściągałabym aparat, miała wiecej kasy w kieszeni... a teraz jeszcze leczę krzywy zgryz :( Cóż, wybory, wybory... Nie polecam Pani N!!!!!!

Jesli mozna spytać, to na Kogo ''zmieniłaś?Poleć jesli mozesz :)

A jak zmieniłaś? Zakładałaś nowy aparat, czy przyjęła cię z założonym- ja chodzę do mączki i też nie bardzo jestem zadowolona z efektów, ale nie stać mnie na nowy drugi aparat
~ela niezalogowany
9 lipca 2013r. o 20:04
Długo masz ten aparat?
~ niezalogowany
11 lipca 2013r. o 12:07
U dr N. przez pół roku nosiłam ekspander, nastepny rok aparat na górę. Pani doktor uznała, że mój zgryz krzyżowy, a właściwie szczękę można wyprostować tylko operacyjnie i że w moim wyglądzie nic sie nie zmieni. (Mam krzywa twarz przez zgryz) Dlatego też stwierdziła, że aparat na dolną szczękę jest zupełnie zbędny. :( Po tym jak moje zęby wędrowały to w prawo, to w lewo i jedynki mi się rozjechały, tak że można było włożyć złotówkę zdecydowałam się na zmianę ortodonty.
U dr Ośko, aparat kosztuje 1350. Poszłam zrozpaczona, bo następne pieniądze za aparat trzeba było zapłacić. Cóż, doktor zrobiła kosztorys po wizycie kosultacyjnej i decyzja należała do mnie. Przekleiła zamki, dokleiła zamki tam gdzie ich nie było (dr Osko nie stosuje pierścieni na 6ki), odbudowała mi 4 zęby, te, które sie starły w wyniku złego zgryzu... Zapłaciłam 1400 zł. po na trzeciej wizycie założyła mi dolny aparat. Teraz nosze dół od dwóch tygodni. Cieszę się, że zmieniłam ortodontę... symetria górnej szczęki już znacznie się poprawiła. :)) Pani doktor, MEGA mocno naciąga zęby... boli strasznie, ale poprawa też MEGA.
Załuję tylko czasu poświęconego Pani N., która nie bardzo wiedziała chyba jak mój zgryz leczyć... byc może radzi sobie w mniej skomlikowanych przypadkach, u mnie i mojej siostry dała PLAME.
~Radek niezalogowany
11 lipca 2013r. o 13:37
Ja również uważam, że w Bolesławcu nie ma dobrego ortodonty. Ja osobiscie też mam aparat, jeżdżę do Wrocławia do dr hab Joanny Antoszewskiej. To wysokiej klasy specjalista. Obecnie za miesiąc będę miał ściągany aparat, miałem poważną wadę zgryzu, większość ortodontów w tym również Pani dr Warych twierdziła, że tylko operacja. Dr Antoszewska stwierdziła, że operacja nie jest konieczna i pięknie wyporwadziła mój zgryz. Nawet na moim przykładzie pracę naukową napisała, mówiąc że miałem wyjątkową trudną do leczenia bez operacji wadę zgryzu. Aparat łącznie nosić będe rok i 8 miesięcy, miałem również wkręcony jeden mikroimplant i usunięte dwie 8. Wizyty średnio co 6-8 tygodni. Aparat założyłem w wieku 32 lat. Jeszcze raz gorąco ją polecam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.