Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~Ineska niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 11:09
Ja również bede zakładała aparat i zastanawiam sie nad dr Ćwiklińską a dr Chodakowską. Którą byście polecili???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 20:37
albo jedna albo drugą. pomogłem?
~Majka niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 20:42
dr n med. ortodonta Patrycja Downarowicz - Stomadent. Fachowo i na temat.
~Czarna_Mamba niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 22:38
Dr Warych albo dr Chojnowski - obydwoje fantastyczni. Mimo że Wrocław i mimo cen - naprawdę warto!

http://www.praktykaortodontyczna.pl/?page_id=158
5183
magnum44
6 sierpnia 2013r. o 22:55
Dr Chojnowski... czy to ten przystojny pan w szylkretowych oprawkach okularów ?
Jeśli tak, to rzeczywiście profesjonalista w każdym calu, nie ujmując nic pani dr Warych.
Też polecam !

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~sceptyczna niezalogowany
21 sierpnia 2013r. o 15:33
emem napisał(a): Podobno jak sie usunie 6 to 7 mozna przesunac na miejsce 6 a 8 na miejsce 7. Dobry ortodonta, to zalatwi. Co wy na to?;]

To chyba jednak trochę przesada... Nie u każdego korzenie pozwolą na takie "przesuwanie" zębów.
Ja szukam ortodonty dla siebie i 10-letniej córki. A jeśli chodzi o drów Ośko, to polecam oboje, jako świetnych dentystów (od ponad 10 lat do nich chodzę). A jakimi są ortodontami... cóż... odezwę się za jakiś czas ;-). Pozdrawiam
~ja niezalogowany
21 sierpnia 2013r. o 18:47
Moja corka ma 9 lat i od drogiego roku zycia ma prochnice. Wtedy tez zaczelismy regularne wizyty u dentystos. To byla dluga droga od dentysty do pedodonty i zpowrotem. Wkoncu przyszedl czas na ortodonte i oczywiscie wybralam tego, ktory byl najblizej. Byla to Pani Maczka. Nie bede opisywac szczegolow, ale to byla pierwsza a za razem ostatnia wizyta u niej. Szukalam dalej i juz mialam umawiac wizyte we Wroclawiu, kiedy dowiedzialam sie o Panu Dominiku Chodyra przyjmujacym w lubaniu. Opinie na jego temat w necie byly bardzo pozytywne. Zaryzykowalam i zabralam do niego corke. Niestety przyjmuje tylko prywatnie, ale czego sie nie robi dla dzieci. Po pierwxzej wizycie juz wiedzialam, ze to odpowiednia osoba na tym stanowisku. Cudowne podejscie do dziecka, udzielal dokladnych objasnien i odpowiedzi na kazde pytania. Jezdzimy do niego do dzis. Naprawde polecam.
~ja niezalogowany
21 sierpnia 2013r. o 18:53
Moja corka ma 9 lat i od drogiego roku zycia ma prochnice. Wtedy tez zaczelismy regularne wizyty u dentystos. To byla dluga droga od dentysty do pedodonty i zpowrotem. Wkoncu przyszedl czas na ortodonte i oczywiscie wybralam tego, ktory byl najblizej. Byla to Pani Maczka. Nie bede opisywac szczegolow, ale to byla pierwsza a za razem ostatnia wizyta u niej. Szukalam dalej i juz mialam umawiac wizyte we Wroclawiu, kiedy dowiedzialam sie o Panu Dominiku Chodyra przyjmujacym w lubaniu. Opinie na jego temat w necie byly bardzo pozytywne. Zaryzykowalam i zabralam do niego corke. Niestety przyjmuje tylko prywatnie, ale czego sie nie robi dla dzieci. Po pierwxzej wizycie juz wiedzialam, ze to odpowiednia osoba na tym stanowisku. Cudowne podejscie do dziecka, udzielal dokladnych objasnien i odpowiedzi na kazde pytania. Jezdzimy do niego do dzis. Naprawde polecam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.