Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~maja niezalogowany
13 października 2013r. o 13:22
Cześć,
znalazłam stronę gabinetu orto na terenie jednostki ortodentico.pl. Czy ktoś tam był, czy się leczy, jakie opinie na temat pani doktor?
m.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kasia niezalogowany
14 października 2013r. o 7:36
Ja chodzę tam z synem od kwietnia zeszłego roku do pani Magdy Lew, przyjeżdża w każdy wtorek do bolesławca a na co dzień pracuje w Poliklinice Stomatologicznej we Wrocławiu. Raz na jakiś czas jadę do Wrocławia na wizytę i już drugi aparat robiony miałam na fundusz, jeden na rok chyba można do ukończenia 12 lat, ale nie jestem pewna. Pani doktor ma pozytywne opinie, dlatego zaczęłam do niej chodzić, bo nie chciało mi się jeździć do Wrocławia co miesiąc a w bolesławcu to za bardzo nie ma do kogo. Zawsze wszystko wytłumaczy dokładnie, powie jakie są możliwości leczenia. U nas jest poprawa a wada była poważna.
~nika niezalogowany
22 października 2013r. o 13:14
PILNIE POTRZEBUJE NAMIAR DO ORTODONTY NA KASE CHORYCH W BOLESLAWCU, PROSZE POMOZCIE
~kamilla niezalogowany
22 października 2013r. o 20:14
chodze tam z dwojka dzieci i jestem bardzio zadowolona dobry ortodonta na kase chorych jest na ul gdanskiej 2 nr tel 75 732 62 41
~ niezalogowany
23 października 2013r. o 12:11
Nie polecam dr Mączki
zrezygnowałam z leczenia u niej i jeżdzę do wrocławia.
~mm niezalogowany
23 października 2013r. o 17:32
coraz więcej złych opinii o dr Mączka..
~... niezalogowany
24 października 2013r. o 1:12
~mm napisał(a): coraz więcej złych opinii o dr Mączka..

nie inaczej

prawie dwa lata nakładany aparat u dziecka, brak rezultatów
sama podsuwałam pomysły co by jeszcze zrobić bo u tej pani wszystko stanęło na czasach lambady

maski twarzowe, stałe aparaty, aparaty hyrax do poszerzenia szczęki itp to jakaś futura u Niej w gabinecie

szczerze polecam
http://praktykaortodontyczna.pl/

oczywiście nie na nfz bo na nfz w polszy można tylko zęba wyrwać :)

~Arek niezalogowany
25 października 2013r. o 14:36
Witam,
Ja leczę się u doktor Lew. Na początek zostałem odesłany na leczenia szyjek, dziąseł bo pani dr stwierdziła, że w takim stanie nie nadają się do leczenia. Mysłałem że przesadza, ale teraz myślę że ma dobre podejście i nie zakłada aparatu na siłę. Wyleczyłem dziąsła, teraz mam aparat i chociaż na wizyty muszę dojeżdżać aż z Amsterdamu ( no niestety) i czasem zmieniam datę przyjazdu do Polski to spokojnie można emailem zmienić/ustalić termin wizyty. Mam aparat estetyczny i po 9 miesiącach widać ogromną różnicę, zęby już się nie krzyżują i nie ścierają o siebie. Polecam bo widzę efekty i dokładnie tłumaczy przebieg leczenia.
Arek Amsterdam/Bolesławiec
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Nowe domy!