Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

116
#moderator nieaktywny
3 listopada 2013r. o 22:18
~Olga napisał(a): Witam. Czy w Bolesławcu jest ortodonta, który zakłada aparaty ortodontyczne? Jak tak to gdzie się znajduje gabinet i czy mogłabym prosić o kontakt? A jak nie to gdzie najbliżej? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~eko niezalogowany
3 listopada 2013r. o 23:47
Na dr Mączke nie narzekam. Zakończyłem u niej leczenie i na razie wszystko idzie po mojej myśli.
~ niezalogowany
4 listopada 2013r. o 11:28
byłam i polecam: http://www.stomadent.pl/2013/10/nowa-ortodontka-w-stomadencie/
~ niezalogowany
4 listopada 2013r. o 11:52
Polecam doktor Ćwiklińską. Córka do niej chodzi i jest zadowolona;)
~ niezalogowany
4 listopada 2013r. o 17:56
~ napisał(a): byłam i polecam: http://www.stomadent.pl/2013/10/nowa-ortodontka-w-stomadencie/
Skoro jest nowa,to myślę,że na efekty leczenia trzeba poczekać, a polecić można chyba tylko ze względu podejście do pacjenta oraz wiedzę teoretyczną.
960
#khreecik nieaktywny
5 listopada 2013r. o 15:00
Mączki nie polecam!!!! jej leczenie to pieniądze wyrzucone do śmieci.
~Olga niezalogowany
5 listopada 2013r. o 20:06
Można namiar na gabinet dr Lew ?:)
~PawełK. niezalogowany
5 listopada 2013r. o 20:15
~Olga napisał(a): Można namiar na gabinet dr Lew ?:)

www.ortodentico.pl tel. 605 29 85 65. Polecam bo sam się leczę, a sprawa nie jest łatwa. Ząb zatrzymany na podniebieniu. Inni lekarze proponowali, żeby nic nie ruszać lub usunąć. Pani dr Magda jako jedyna zaproponował ściągnięcie zęba za pomocą implantu, tak aby dwójka była na swoim miejscu i uśmiech był jeśli dobrze pamiętam w klasie, a dla mnie to zanczy po prostu "symetryczny". Polecam bo jest b. ambitna i kontaktowa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!