Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~Olga niezalogowany
5 listopada 2013r. o 20:39
A jak z kosztami jednego łuku, wizytami i wszystkim co się wiąże z założeniem aparatu u Pani Lew i nowej Pani w Stomadencie:?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kaja niezalogowany
12 listopada 2013r. o 19:22
Witam, zastanawiam się nad zmianą ortodontki- prawie 2 lata leczenia i słabe efekty, zresztą mam wrażenie, że moja orto leczy mnie bez żadnego planu. Jest miła, jako człowiek ok, ale z tym leczeniem coś chyba nie bardzo. z drugiej strony myślę, że skoro leczenie nie zostało zakończone, to może trzeba jeszcze poczekać, tylko szkoda mi czasu, jeśli to nie idzie w dobrym kierunku. Czy ktoś chodził do innego ortodonty na konsultacje w czasie leczenia? dodam, że w grę wchodzi tylko bolesławiec.
~Mar88 niezalogowany
17 listopada 2013r. o 20:11
Łuk u dr Lew 1500. Ja jednak nie chciałam mieć metalowego uśmiechu więc się zdecydowałam na estetyczny - szafirowy. 1 łuk 2500, ale po 9 miesiącach na łuku zero przebarwień i wygląda jak nowy. to znaczy nie wygląda bo go nie widać ;) a przy systematycznych wizytach to i gumki na zamkach wyglądają super. Moja koleżanka zdecydowała się we Wrocławiu na estetyczny, ale z klapkami metalowymi. Nie dość, że zapłaciła więcej to wg mnie i tak widać roboci uśmiech.

Marta
~Paaau niezalogowany
21 listopada 2013r. o 15:39
witam, po nieudanym leczeniu ortodontycznym przez 4 lata w głg postanowiłam założyc aparat jeszcze raz ! naczytałam się forum i wywnioskowałam, że warte uwagi są Pani Nowak i Pani Kowalska-Lew. Może mi ktoś powiedzieć ile u obu Pań kosztuje pierwsza wizyta? z planem leczenia, kosztorysem, itp. ? byłabym wdzięczna. I mam nadzieję, że tym razem kasa nie zostanie wyrzucona w bloto. szkoda, ze nie odzyskam tych pieniędzy od bylego ortodonty ... ;( z góry dziękuje za info. :)
P.
1906
#MJ nieaktywny
21 listopada 2013r. o 21:38
~Ineska napisał(a): Ja również bede zakładała aparat i zastanawiam sie nad dr Ćwiklińską a dr Chodakowską. Którą byście polecili???

Ja leczę wadę u dr Ćwiklińskiej, jak mnie zobaczyła przy pierwszej wizycie to tylko jęknęła, po roku noszenia aparatu jesteśmy w połowie drogi. Widać duże zmiany więc ja mogę polecić ją z czystym sumieniem. Profesjonalnie i miło.
6545
#blawia nieaktywny
26 listopada 2013r. o 10:16
TYLKO WROCŁAW
U NAS STRATA CZASU KASY I NADZIEI NA PIEKNY USMIECH

~Radek napisał(a): Ja również uważam, że w Bolesławcu nie ma dobrego ortodonty. Ja osobiscie też mam aparat, jeżdżę do Wrocławia do dr hab Joanny Antoszewskiej. To wysokiej klasy specjalista. Obecnie za miesiąc będę miał ściągany aparat, miałem poważną wadę zgryzu, większość ortodontów w tym również Pani dr Warych twierdziła, że tylko operacja. Dr Antoszewska stwierdziła, że operacja nie jest konieczna i pięknie wyporwadziła mój zgryz. Nawet na moim przykładzie pracę naukową napisała, mówiąc że miałem wyjątkową trudną do leczenia bez operacji wadę zgryzu. Aparat łącznie nosić będe rok i 8 miesięcy, miałem również wkręcony jeden mikroimplant i usunięte dwie 8. Wizyty średnio co 6-8 tygodni. Aparat założyłem w wieku 32 lat. Jeszcze raz gorąco ją polecam.

Dopisane 26.11.2013r. o godz. 10:16:

TYLKO WROCŁAW
U NAS STRATA CZASU KASY I NADZIEI NA PIEKNY USMIECH

~Radek napisał(a): Ja również uważam, że w Bolesławcu nie ma dobrego ortodonty. Ja osobiscie też mam aparat, jeżdżę do Wrocławia do dr hab Joanny Antoszewskiej. To wysokiej klasy specjalista. Obecnie za miesiąc będę miał ściągany aparat, miałem poważną wadę zgryzu, większość ortodontów w tym również Pani dr Warych twierdziła, że tylko operacja. Dr Antoszewska stwierdziła, że operacja nie jest konieczna i pięknie wyporwadziła mój zgryz. Nawet na moim przykładzie pracę naukową napisała, mówiąc że miałem wyjątkową trudną do leczenia bez operacji wadę zgryzu. Aparat łącznie nosić będe rok i 8 miesięcy, miałem również wkręcony jeden mikroimplant i usunięte dwie 8. Wizyty średnio co 6-8 tygodni. Aparat założyłem w wieku 32 lat. Jeszcze raz gorąco ją polecam.
~ niezalogowany
26 listopada 2013r. o 15:56
~Paaau napisał(a): witam, po nieudanym leczeniu ortodontycznym przez 4 lata w głg postanowiłam założyc aparat jeszcze raz ! naczytałam się forum i wywnioskowałam, że warte uwagi są Pani Nowak i Pani Kowalska-Lew. Może mi ktoś powiedzieć ile u obu Pań kosztuje pierwsza wizyta? z planem leczenia, kosztorysem, itp. ? byłabym wdzięczna. I mam nadzieję, że tym razem kasa nie zostanie wyrzucona w bloto. szkoda, ze nie odzyskam tych pieniędzy od bylego ortodonty ... ;( z góry dziękuje za info. :)
P.
U dr Lew w marcu płaciłam 50 zł a u dr Nowak podobno jest za darmo.
6545
#blawia nieaktywny
26 listopada 2013r. o 22:30
takie ceny,to co to za kosztorys plan..50zł za darmo,co to jest wg!!
nie dziwie sie ze w bol byle jak a la prostuja zabki
jakie ceny takie rezultaty

~ napisał(a):
~Paaau napisał(a): witam, po nieudanym leczeniu ortodontycznym przez 4 lata w głg postanowiłam założyc aparat jeszcze raz ! naczytałam się forum i wywnioskowałam, że warte uwagi są Pani Nowak i Pani Kowalska-Lew. Może mi ktoś powiedzieć ile u obu Pań kosztuje pierwsza wizyta? z planem leczenia, kosztorysem, itp. ? byłabym wdzięczna. I mam nadzieję, że tym razem kasa nie zostanie wyrzucona w bloto. szkoda, ze nie odzyskam tych pieniędzy od bylego ortodonty ... ;( z góry dziękuje za info. :)
P.
U dr Lew w marcu płaciłam 50 zł a u dr Nowak podobno jest za darmo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza