~Ineska napisał(a): Ja również bede zakładała aparat i zastanawiam sie nad dr Ćwiklińską a dr Chodakowską. Którą byście polecili???
~Radek napisał(a): Ja również uważam, że w Bolesławcu nie ma dobrego ortodonty. Ja osobiscie też mam aparat, jeżdżę do Wrocławia do dr hab Joanny Antoszewskiej. To wysokiej klasy specjalista. Obecnie za miesiąc będę miał ściągany aparat, miałem poważną wadę zgryzu, większość ortodontów w tym również Pani dr Warych twierdziła, że tylko operacja. Dr Antoszewska stwierdziła, że operacja nie jest konieczna i pięknie wyporwadziła mój zgryz. Nawet na moim przykładzie pracę naukową napisała, mówiąc że miałem wyjątkową trudną do leczenia bez operacji wadę zgryzu. Aparat łącznie nosić będe rok i 8 miesięcy, miałem również wkręcony jeden mikroimplant i usunięte dwie 8. Wizyty średnio co 6-8 tygodni. Aparat założyłem w wieku 32 lat. Jeszcze raz gorąco ją polecam.
~Radek napisał(a): Ja również uważam, że w Bolesławcu nie ma dobrego ortodonty. Ja osobiscie też mam aparat, jeżdżę do Wrocławia do dr hab Joanny Antoszewskiej. To wysokiej klasy specjalista. Obecnie za miesiąc będę miał ściągany aparat, miałem poważną wadę zgryzu, większość ortodontów w tym również Pani dr Warych twierdziła, że tylko operacja. Dr Antoszewska stwierdziła, że operacja nie jest konieczna i pięknie wyporwadziła mój zgryz. Nawet na moim przykładzie pracę naukową napisała, mówiąc że miałem wyjątkową trudną do leczenia bez operacji wadę zgryzu. Aparat łącznie nosić będe rok i 8 miesięcy, miałem również wkręcony jeden mikroimplant i usunięte dwie 8. Wizyty średnio co 6-8 tygodni. Aparat założyłem w wieku 32 lat. Jeszcze raz gorąco ją polecam.
~Paaau napisał(a): witam, po nieudanym leczeniu ortodontycznym przez 4 lata w głg postanowiłam założyc aparat jeszcze raz ! naczytałam się forum i wywnioskowałam, że warte uwagi są Pani Nowak i Pani Kowalska-Lew. Może mi ktoś powiedzieć ile u obu Pań kosztuje pierwsza wizyta? z planem leczenia, kosztorysem, itp. ? byłabym wdzięczna. I mam nadzieję, że tym razem kasa nie zostanie wyrzucona w bloto. szkoda, ze nie odzyskam tych pieniędzy od bylego ortodonty ... ;( z góry dziękuje za info. :)U dr Lew w marcu płaciłam 50 zł a u dr Nowak podobno jest za darmo.
P.
~ napisał(a):~Paaau napisał(a): witam, po nieudanym leczeniu ortodontycznym przez 4 lata w głg postanowiłam założyc aparat jeszcze raz ! naczytałam się forum i wywnioskowałam, że warte uwagi są Pani Nowak i Pani Kowalska-Lew. Może mi ktoś powiedzieć ile u obu Pań kosztuje pierwsza wizyta? z planem leczenia, kosztorysem, itp. ? byłabym wdzięczna. I mam nadzieję, że tym razem kasa nie zostanie wyrzucona w bloto. szkoda, ze nie odzyskam tych pieniędzy od bylego ortodonty ... ;( z góry dziękuje za info. :)U dr Lew w marcu płaciłam 50 zł a u dr Nowak podobno jest za darmo.
P.