~~tucznik napisał(a): Dlaczego prezes PiS Jarosław Kaczyński sam nie zdecydował się objąć stanowiska premiera według Lecha Wałęsy? – Bo był tchórzem, jest i pozostaje". "Bo tylko kombinował, kłamał, oszukiwał i w dalszym ciągu to robi – stwierdził, udzielając komentarza ,- Ma duży wybór wśród swoich ludzi , Bolek Wałęsa w czasach swojej prezydenty pokazał na co jego stać , w nagrodę w drugich wyborach otrzymał 1% słownie jeden procent poparcia - przegrał z towarzyszem Kwaśniewskim , wyborcy woleli komucha od Bolka który w czasie swojej prezydentury pobrał z IPN do przeglądu swoje teczki - zdecydowana większość już do IPN nie wróciła .Jakby Bolek nie był tchórzem i przyznał się do błędów młodości, zerwał współpracę z bezpieką nie poszedł na układy z nimi nie byłoby wyniszczającego planu Balcerowicza czy Lewandowskiego . To on jest twórcą Wojny na Górze która trwa do dziś mało tego zatacza coraz większe kręgi , dowodem tego są wpisy na forach .
emem napisał(a):-Małomiasteczkowość ja osobiście uznałem że dotyczy Pana nie ze względu na pierwsze prawdziwe zdanie a komentarz do tego , jeszcze raz Panu przypomnę nie ma państwa PiS .alter napisał(a):emem napisał(a): "Premier Beata Szydło złozyła dymisję przed Komitetem Politycznym" - powiedziala rzecznik rzadu.
Takie jest właśnie nieobiektywne, niedosłyszące małomiasteczkowe dziennikarstwo bez ambicji.
Alter, kogo nazywasz malomiasteczkowym, niedoslyszlacym? Rzecznika Prasowego Rządu RP? Slowa ktore ujalem w cudzyslow to wczorajsze slowa rzecznika rzadu. Ja je tylko wysmialem, bo wyglada na to, ze rzecznik nie wiedzial co mowi.
M21W2 napisał(a): -Małomiasteczkowość ja osobiście uznałem że dotyczy Pana nie ze względu na pierwsze prawdziwe zdanie a komentarz do tego , jeszcze raz Panu przypomnę nie ma państwa PiS .
emem napisał(a):M21W2 napisał(a): -Małomiasteczkowość ja osobiście uznałem że dotyczy Pana nie ze względu na pierwsze prawdziwe zdanie a komentarz do tego , jeszcze raz Panu przypomnę nie ma państwa PiS .
Nie ma panstwa PiS poki co. Nie ma tez juz jednego z najslabszych premierow - premier-marionetki B. Szydło. Dymisja stala sie faktem!
emem napisał(a):M21W2 napisał(a): -Małomiasteczkowość ja osobiście uznałem że dotyczy Pana nie ze względu na pierwsze prawdziwe zdanie a komentarz do tego , jeszcze raz Panu przypomnę nie ma państwa PiS .
Nie ma panstwa PiS poki co. Nie ma tez juz jednego z najslabszych premierow - premier-marionetki B. Szydło. Dymisja stala sie faktem!
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): ...y ....
jak to jest że tak jazgotaliście o posłach po nagranych Sowy a teraz pozamykaliście mordy kiedy nie kto inny a Morawiecki też tam obecny i też tam nagrany został premierem ...
czy to nie on doradzał Tuskowi?...czy to nie on czasem siedział przy ''ośmiorniczkach ''? ;)
czy to nie on popierał i wychwalał posłów z ''peło''?
pieprzeni hipokryci ....hahaha
napiszcie coś co o tym myślicie ...a nie to ''mordy (''zdradzieckie '') w kubeł ...
jeszcze nie tak dawno pialiście z zachwytu nad tą ''premier'' pisząc że to najlepsza premier a teraz co?....okazało się że wcale nie ...
te tam ...M21 - nie pierdziel że nie ma ''państwa pis '' bo jest ...
nie ma tylko prawa i sprawiedliwości w tym państwie
ale ty i tak o tym nie napiszesz jak o wielu innych ''wałach '' w tej partii której jesteś klakierem ...
:]
Zastosowana autokorekta