~Żółtobrązowy Czosnek niezalogowany 21 lutego 2018r. o 22:32
Tak sobie czytam i czytam jakieś pomówienia że jedna osoba pisze pochlebstawa, i stwierdzam że musiałaby mieć kilka urządzeń z niezależnym od siebie dostępem do internetu, bo nicki kwiatowe są przypisane wlaśnie do np. jednego routera wi-fi lub jednego telefonu;)
~Piwna Laurowiśnia niezalogowany 21 lutego 2018r. o 22:37
A 3000 placiles ale gdzieś indziej a nie pracownika Możesz pisać bzdury ale Ci co pracują to też zdanie mają o tobie że nawet sobie sprawy nie zdajesz Falszywcow nie brakuje Ale pamiętaj karma wraca i to z podwójną siłą I nie pisz bzdur o Łukaszu że to dzieciorob Bo może ty też masz gdzieś na boku i jeszcze nie wiesz nie ingeruj w czyjeś życie popatrz na siebie
~Kalinowykardynalski Rojnik niezalogowany 21 lutego 2018r. o 23:00
Chyba szef chce się wybielic i firme swoimi komentarzami bo dziwnie tu bronią szafa.moja mama robiła ale tylko kilka dni i zrezygnowała bo 5 zł na godzinę bez umowy na czarno i po 12 godzin masakra ,niekiedy nawet przerwy nie było śniadaniowej.
~Karmelowa Laurencja niezalogowany 21 lutego 2018r. o 23:05
A jaka on ma urodę mały kar...an spodnie rurki du....pa na wieszku to jest szef chyba bu....lu córka mówiła jaki jesteś cwaniak dobrze że ja tam nie poszłam do pracy Ja bym Ci guwniarzu dała poniewierac ludźmi to by Ci rurki spadły ale mam nadzieję że trafimy na siebie w Gromadce to załóż dzwony
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.