Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich apeluje o pomoc wojewody
~~Płowy Uczep niezalogowany
31 maja 2018r. o 21:10
~Wielbłądzi Mieczyk napisał(a): Same ...skie komentarze jeden chce do krec ac drugiemu który jest lepszy w odpisywaniu na kolejny komentarz danej osoby i ublirzaniu ale Polak to potrafi i znów motto Pan burmistrz poszukajcie sobie inną sensacje i dajcie spokój burmistrzowi a jeśli chcecie sensacje to wam napisze 13-latka urodziła dziecko parę dni temu jestem sasiadem OKOLICA Nowogrodzca z osobą starsza o 25 lat

Moja pięcioletnia krowa ocieliła dwa jagnięta co to za Baran narobił takiej zadymy i sensacji .Robertowicze poluzujcie gumki bo żyłka wam pęknie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pomidorowy Powojnik niezalogowany
31 maja 2018r. o 22:44
Ale jesteście kredytami to miał być żart z tą 13 latka chciałem tylko wiedzieć czy każdy komentarz skrytykojecie nie wiedząc czy to prawda czy fałsz ale widzę że nawet to zostało zatakowane przez takich gamoni jak niektórzy z was każdy jest tu wymieszany z błotem nawet burmistrz ale Polak umie tylko na siebie nikt się nie popatrzy a dużo by się znalazło podejrzewam że osoby z Gieraltowa też komentują te wypowiedzi, a na siebie się nie popatrza co niektórzy, co się dzieje Woku nich ale ryc na kogoś umia.
~~Mysi Sit niezalogowany
1 czerwca 2018r. o 0:44
~Pomidorowy Powojnik napisał(a): Ale jesteście kredytami to miał być żart z tą 13 latka chciałem tylko wiedzieć czy każdy komentarz skrytykojecie nie wiedząc czy to prawda czy fałsz ale widzę że nawet to zostało zatakowane przez takich gamoni jak niektórzy z was każdy jest tu wymieszany z błotem nawet burmistrz ale Polak umie tylko na siebie nikt się nie popatrzy a dużo by się znalazło podejrzewam że osoby z Gieraltowa też komentują te wypowiedzi, a na siebie się nie popatrza co niektórzy, co się dzieje Woku nich ale ryc na kogoś umia.

I jak tu Robertosławie można ciebie nie krytykować ,piszesz też dla żartu z samymi błędami ortograficznymi . Moja krowa też się nie ocieliła bo w Gierałtowie nie ma takiego barana jak ty .
~Ciemnobursztynowa Truskawka niezalogowany
1 czerwca 2018r. o 4:59
A jeszcze niedawno zwolennicy veto oburzali sie gdy im wytykano błędy ortograficzne....teraz sami to czynią. Chwiejni jesteście :)
1 czerwca 2018r. o 7:31
Co już błędy ci przeszkadzają pisze jak chce żebyście mieli co robić gamonie, ale wy do wszystkiego się do krec iecie, Polak to s...y.....i narut i każdy jest z błotem zmieszany

Zastosowana autokorekta

1 czerwca 2018r. o 7:35
Sam jesteś cioto baranem a krowa może się nie ocielila bo ty ja bzykales hahaha
~~Driakiew niezalogowany
1 czerwca 2018r. o 8:19
~Ciemnobursztynowa Truskawka napisał(a): A jeszcze niedawno zwolennicy veto oburzali sie gdy im wytykano błędy ortograficzne....teraz sami to czynią. Chwiejni jesteście :)

Jeżeli Vetowcom można zarzucić jedynie chwiejność w dziedzinie ortografii, to ja jestem nimi. Brawo Veto!

A waszym przeciwnikom pozostaje bul czy ból d...y?
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
1 czerwca 2018r. o 8:26
Czy wszystko w Nowogrodźcu odbywa się z dyskusji Veto z burmistrzem?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza