Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich apeluje o pomoc wojewody
~~Hebanowy Lędźwian niezalogowany
31 maja 2018r. o 9:40
~Myszata Czubatka napisał(a): Oczywiscie. Veto nigdy nie szuka sensacji. I dlatego na bolec.ino co drugi artykul dotyczy jakze "pozytecznej" pracy...zaklamanie totalne...umiecie dokopac kazdemu, jezeli pojawia sie choc cień szansy na to, ze zaszkodzicie Burmistrzowi. Czy to nie jest zawiść. Odpuście chociaz wtedy, gdy dzieją się dobre rzeczy i nie szukajcie dziury w całym!

Po tych wpisach widać,że pisze tu 3 albo 4 obrońców Relicha i próbuje obrzydzić kandydatkę na Burmistrza ,ale jest demokracja i możecie pisać ,tylko pokażcie jakąś inną gminę gdzie jest tyle nieprawidłowości i tyle komentarzy na burmistrza czy Wójta .Nawet zagorzały zwolennik Relicha z poprzednich latat powiedział ,że był okłamywany i oszukiwany ,Gościszów stał się zaściankiem Gminy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Malinowa Porzeczka niezalogowany
31 maja 2018r. o 10:24
Tyle wymyślonych nieprawidłowości przez vet nie ma żadna gmina
~~Bakłażanowa Nasturcja niezalogowany
31 maja 2018r. o 10:31
~Malinowa Porzeczka napisał(a): Tyle wymyślonych nieprawidłowości przez vet nie ma żadna gmina

Widzisz, dalej brniesz w swojej głupocie ,pytanie tylko ile premii dostajesz od pryncypała za te pustosłowia ,loda też mu robisz .?
31 maja 2018r. o 10:44
~Malinowa Porzeczka napisał(a): Tyle wymyślonych nieprawidłowości przez vet nie ma żadna gmina

Może jeszcze powiesz ,że te napisy na murach w Nowogrodźcu na burmistrza i dyrektorkę to też były nabazgrane na zlecenie Weto ?
~Jaskrawozielona Begonia niezalogowany
31 maja 2018r. o 11:48
napisz co tam było napisane bo ja nie wiem
31 maja 2018r. o 12:18
~Jaskrawozielona Begonia napisał(a): napisz co tam było napisane bo ja nie wiem

Spytaj burmistrza on to kazał zamalowywać, te napisy były na betonowym płocie okalającym nowe hospicjum i skierowane było na budynek GCK .
~Alabastrowy Buk niezalogowany
31 maja 2018r. o 12:24
Czyli nie macie pewnosci ze ten napis dotyczyl p. Burmistrza?
~~Pomarańczowożółty Ognik niezalogowany
31 maja 2018r. o 12:32
~Alabastrowy Buk napisał(a): Czyli nie macie pewnosci ze ten napis dotyczyl p. Burmistrza?

Pewność mam100% bo czytałem ale jeśli napiszę co tam było to burmistrz poleci do prokuratury ,że rozpowszechniam obraźliwe teksty na jego temat .dlatego idź do burmistrza i spytaj u źródła .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Zapraszamy