Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich apeluje o pomoc wojewody
~Seledynowa Sosna niezalogowany
31 maja 2018r. o 13:11
Bye bye Veto...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Brunatnoczarna Tygrysówka niezalogowany
31 maja 2018r. o 13:21
Jestem z Wrocławia i tak raz w tygodniu tu zaglądam by czytać jak się żrecie.. Hehe. Zabawne to jest. Veto to, burmistrz to.. Szkoda że nie potraficie się dogadać. Ale zawsze będzie źle.
~Brunatnoczarna Tygrysówka niezalogowany
31 maja 2018r. o 13:22
Ale spoko. U nas to samo z Dutkiewiczem... Też zawsze źle. Tylko więcej jadu
~~Śliwkowy Styrakowiec niezalogowany
31 maja 2018r. o 14:13
~Seledynowa Sosna napisał(a): Bye bye Veto...

BYE BYE Relich i jego czopki .
~~Śliwkowy Styrakowiec niezalogowany
31 maja 2018r. o 14:16
~Brunatnoczarna Tygrysówka napisał(a): Jestem z Wrocławia i tak raz w tygodniu tu zaglądam by czytać jak się żrecie.. Hehe. Zabawne to jest. Veto to, burmistrz to.. Szkoda że nie potraficie się dogadać. Ale zawsze będzie źle.

Jestem z Warszawy i koło dupy lata mi jakiś fiutek co udaje Wrocławiaka a jest tak naprawdę z Gierałtowa .
~~Oranżowy Kokornak niezalogowany
31 maja 2018r. o 14:42
~Brunatnoczarna Tygrysówka napisał(a): Ale spoko. U nas to samo z Dutkiewiczem... Też zawsze źle. Tylko więcej jadu

Teraz to dopieprzyłeś porównując Prezydenta Wrocławia do Relicha ,,to tak jakbyś Biskupa porównał z Wikarym .
~Wielbłądzi Mieczyk niezalogowany
31 maja 2018r. o 17:51
Same ...skie komentarze jeden chce do krec ac drugiemu który jest lepszy w odpisywaniu na kolejny komentarz danej osoby i ublirzaniu ale Polak to potrafi i znów motto Pan burmistrz poszukajcie sobie inną sensacje i dajcie spokój burmistrzowi a jeśli chcecie sensacje to wam napisze 13-latka urodziła dziecko parę dni temu jestem sasiadem OKOLICA Nowogrodzca z osobą starsza o 25 lat

Zastosowana autokorekta

~~Szaroczarna Cebulica niezalogowany
31 maja 2018r. o 19:13
~Wielbłądzi Mieczyk napisał(a): Same ...skie komentarze jeden chce do krec ac drugiemu który jest lepszy w odpisywaniu na kolejny komentarz danej osoby i ublirzaniu ale Polak to potrafi i znów motto Pan burmistrz poszukajcie sobie inną sensacje i dajcie spokój burmistrzowi a jeśli chcecie sensacje to wam napisze 13-latka urodziła dziecko parę dni temu jestem sasiadem OKOLICA Nowogrodzca z osobą starsza o 25 lat

Czy ty jesteś normalny? Nie rób z tego sensacji tylko zgłoś odpowiednim służbom, bo w tym wieku wszelkie czynności seksualne z osobą mającą mniej niż 15 lat (również za jej zgodą!) są uznawane za pedofilię i podlegają wysokim karom (art. 200 kk). W przypadku przestępstwa pedofilii nie występuje zatarcie.

Odwracanie uwagi od wyczynów burmistrza w ten sposób to dno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza