Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sądy wolne, niezależne i niezawisłe
~~Brunatnoszara Poziomka niezalogowany
24 stycznia 2020r. o 6:40
~~Pąsowy Kielichowiec napisał(a): Jestem prawnikiem, z blisko dziesięcioletnim stażem jako radca prawny, i jestem zupełnie spokojna o ważność Wyroków wydawanych w moich sprawach. Przecież dzisiejsza uchwała SN to jakaś kompletna brednia (z prawnego punktu widzenia), i żaden szanujący się prawnik na nią się nie powoła. Tak w ogóle nie do końca rozumiem, w jakim trybie została podjęta. . A poza tym Panu Ministrowi Ziobrze dziękujemy za reformę KPC, bo była naprawdę potrzebna.

SKORNIK ,przestań się wydurniać .
Podziękuj jeszcze prokuratorowi Piotrowiczowi ,sporo się napracował przy tej reformie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
670
ramaj
24 stycznia 2020r. o 9:17
emem napisał(a): Prawniku, z blisko dziesięcioletnim stażem jako radca prawny, podpisz się imieniem i nazwiskiem. Inaczej uznajemy, że jesteś zwykłym hejterem, który prawnika udaje.

Pozdrawiam,
MarcinDopisane 24.01.2020r. o godz. 05:58:Sąd Najwyższy wydał uchwałę i inne sądy muszą ja respektować.
Tak jak z wyrokami - wyrok prawomocny należy stosować. I nie ma dyskutowania, debatowania - bez względu czy się komuś podoba czy nie.

Taka i z niej prawnik (czka),a podstawowej zasady "dura lex sed lex" nie nauczyła się
~~Płoworuda Poziomka niezalogowany
24 stycznia 2020r. o 11:02
~~Pąsowy Kielichowiec napisał(a): Jestem prawnikiem,

Do garów a nie w internecie się wymądrzać .
~~Pomarańczowożółta Wiekuistka niezalogowany
24 stycznia 2020r. o 11:29
emem napisał(a): Prawniku, z blisko dziesięcioletnim stażem jako radca prawny, podpisz się imieniem i nazwiskiem. Inaczej uznajemy, że jesteś zwykłym hejterem, który prawnika udaje.

Pozdrawiam,
MarcinDopisane 24.01.2020r. o godz. 05:58:Sąd Najwyższy wydał uchwałę i inne sądy muszą ja respektować.
Tak jak z wyrokami - wyrok prawomocny należy stosować. I nie ma dyskutowania, debatowania - bez względu czy się komuś podoba czy nie.

A Twój pupil zastosował się do prawomocnego wyroku w sprawie pokazania faktur?
krzyczysz konstytucja, a od kiedy to SN uchwala ustawy i decuduje o ustroju w Polsce?
14240
M21W2
24 stycznia 2020r. o 11:43

Pozdrawiam,

Marcinie nie kto inny jak wy na portalu stworzyliście raj dla hejterów . Zlikwidujcie możliwość wypowiedzi anonimom , hejt zostanie w znacznym stopniu ograniczony .

Pozdrawiam .
Lucjan Złotkowski .
~~Pszeniczna Brodia niezalogowany
24 stycznia 2020r. o 11:48
M21W2 napisał(a):

Pozdrawiam,

Marcinie nie kto inny jak wy na portalu stworzyliście raj dla hejterów . Zlikwidujcie możliwość wypowiedzi anonimom , hejt zostanie w znacznym stopniu ograniczony .

Pozdrawiam .
Lucjan Złotkowski .

Popieram ,dodał bym jeszcze możliwość banowania zalogowanych za pieprzenie bez sensu .
Wtedy byś sobie Lucek nie poPISał .
14240
M21W2
24 stycznia 2020r. o 12:06
~~Pszeniczna Brodia napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Pozdrawiam,

Pozdrawiam .
Lucjan Złotkowski .

Popieram ,dodał bym jeszcze możliwość banowania zalogowanych za pieprzenie bez sensu .
Wtedy byś sobie Lucek nie poPISał .
Podaj przykład , mojego pieprzenia bez sensu , czym jest Twój powyższy wpis ? .
Poznajmy się bliżej i podejmij ze mną dyskusję pod własnym imieniem i nazwiskiem . To do Ciebie pasuje jak ulał :
"Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" --Miłego dnia .

~Kasztanowata Mięta niezalogowany
24 stycznia 2020r. o 12:33
Panie Emem dostałeś po łapkach ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza