Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Bazylika murem za PIS

~~Kasztanowy Milin niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 17:30
Istotą wiary jest miłość, i wzajemny szacunek, ale nie wszyscy wierzący chcą przestrzegać tych zasad.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 17:34
Nich dalej wtrącają swoje trzy grosze do polityki a niedługo zobaczą puste kościoły
i tylko hipokrytów z pis-u. I będzie lament - gdzie te owieczki boże ?
~Złocistoruda Czarnuszka niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 20:24
Niedługo też będziemy szczęśliwi jak Czesi.
~~Zielony Krokus niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 20:39
~~Fiołkowy Przetacznik napisał(a): Gdzie ja jestem? Czy to Kościół czy wiec wyborczy PAD? W dzisiejszym kazaniu x. Roman jasno postawił sprawę -> kto zagłosuje na kogoś innego niż PAD ten popełni grzech i jest Faryzeuszem... dziękuję ale nie tego oczekiwałem od papieskiego Kościoła.

Serio??? Czy to żart? Oni naprawdę mają nas za dziwny czlowiek ów?

Zastosowana autokorekta

~~Jasnoróżowy Nawłoć niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 21:47
~~Fiołkowy Przetacznik napisał(a): Gdzie ja jestem? Czy to Kościół czy wiec wyborczy PAD? W dzisiejszym kazaniu x. Roman jasno postawił sprawę -> kto zagłosuje na kogoś innego niż PAD ten popełni grzech i jest Faryzeuszem... dziękuję ale nie tego oczekiwałem od papieskiego Kościoła.

I bardzo dobrze głupia owieczko.Skoro sobie pozwalacie na takie połajanki to winien was jeszcze prać po pyskach.A ty pewnie jeszcze ofiarę wrzuciłeś.
~~Pszeniczna Cykoria niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 8:00
pis wydał ponad 550 milionów złotych na "pomoc" Kościołowi i Rydzykowi
pis walczy z WOŚP podczas gdy np szpitale są niedofinansowane, przepełnione
i niewydolne
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 8:56
~~Pszeniczna Cykoria napisał(a): pis wydał ponad 550 milionów złotych na "pomoc" Kościołowi i Rydzykowi
pis walczy z WOŚP podczas gdy np szpitale są niedofinansowane, przepełnione
i niewydolne

No właśnie Rydzykowi - zastanawia mnie jedno każdego w tym kraju (może z wyjątkiem polityków pis) można skontrolować a Rydzyka nie - święta krowa czy co?
Najwyższa pora aby kościół katolicki w Polsce opłacali katolicy - zobaczylibyśmy jakim to krajem katolickim jesteśmy.Konkordat był potrzebny tylko po to aby finansować kościoły w Polsce.
~~Różowy Len niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 9:18
~Złocistoruda Czarnuszka napisał(a): Niedługo też będziemy szczęśliwi jak Czesi.

Poszukaj statystyk na temat depresji czy samobójstw w Czechach to może nie będzie ci tak spieszno do Czechów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.