Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a): Na forum nie masz sobie równych . To dlatego nazywam cię chamem
I słusznie :D Ja stary opój , co nigdy nie pisze z pod Tyldy zwracam się do Ciebie zawsze dużą literą prezentując w ten sposób swe chamstwo Głupia Papugo :)
Mógłbyś się nauczyć zaczynać zdania Dużą LITERĄ . Czasami miewasz rację Janusz , ale częściej pierdzielisz bez sensu .To dlatego nazywam Cię Głupią Papugą i zdania nie zmienię :) Niemniej jednak powodzenia Ci życzę :)
Ja , Piotr Różański czeka na następny proces za Głupią Papugę ...
... już się qurwa boję :D :D :D
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): A co nie jesteś tą taką , męską w dodatku .
Moja żonka była suką ................
Możesz mnie do końca swoich dni wyzywać od złodziei , chamów i prostaków , ale ja swoją żonę zdradziłem tylko raz ... głupią sukę i zdania nie zmienię .
Pisałem o Lence przecież :) Teraz Ty Głupia Papugo pochwal się podbojami :D
Ja Lenki nie podbijałem , dałem Jej tylko dwie dychy ekstra , pomijając interes Aleksa :)
Tak Cię to boli , że Aleksowi dałem zarobić na życie ?
Nie mam nic przeciwko temu , żebyś mnie po sądach ciągał ...
Horus napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): A co nie jesteś tą taką , męską w dodatku .
Moja żonka była suką ................
Możesz mnie do końca swoich dni wyzywać od złodziei , chamów i prostaków , ale ja swoją żonę zdradziłem tylko raz ... głupią sukę i zdania nie zmienię .
Pisałem o Lence przecież :) Teraz Ty Głupia Papugo pochwal się podbojami :D
Ja Lenki nie podbijałem , dałem Jej tylko dwie dychy ekstra , pomijając interes Aleksa :)
Tak Cię to boli , że Aleksowi dałem zarobić na życie ?
Nie mam nic przeciwko temu , żebyś mnie po sądach ciągał ...
czy ktoś tu napisze po tym ze ty jesteś normalny?
cyt. ''moja żona była suką ''
kim więc ty jesteś skoro z taką łatwością wystawiasz jej takie ''świadectwo'' ?
w jakiej pozycji stawiasz tym samym własne i JEJ dzieci?
i ty tu dupku pisałeś na forum o ''promieniach? o ''kochaniu''
ty fałszywy dupku ...masz zero szacunku dla nawet tych którzy jeszcze nie znając prawdy o tobie darzyli cie jakąś tam sympatią ...
a teraz widać jak na dłoni dlaczego dzisiaj nikt słowa z tobą nie chce zamienić ...
dwie dychy za odnalezienie ''katharsis''?
jakie ''katharsis'' taka cena...hahaha
a jego źródło to już całkowity odlot ...hahaha nie wymagało żadnych ''podbojów''
ot pokazałeś Swiecie dwie dychy , ona rozłożyła nogi i pokazała ci gdzie odnajdziesz ''katharsis''...hahaha
jesteś żałosny...
Horus napisał(a): Na forum nie masz sobie równych . To dlatego nazywam cię chamem