Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

22258
#Horus nieaktywny
25 lipca 2020r. o 15:14
moje podejście do ludzi jest normalne ...
do piszącego ogólnie przyjętym , normalnym tekstem pisze podobnie ...
do chama odpisuję podobnym tekstem bo innego nie rozumie...

napisz mi gdzie konkretnie do ciebie odniosłem się w chamski sposób?
wyzwałem cię lub obraziłem...

kto wie czy teraz rżnąc ''kulturalego'' wcześniej jako 'bławatek'' czy ''modrzew'' nie obrzucałeś mnie ''błotem'' i nie wyzywałeś ...

więc pytam jeszcze raz ...
GDZIE CIEBIE OBRAZIŁEM ?

kiedy to dotrze do ciebie może i inne sprawy zrozumiesz ...;)

tymczasem udawaj ''wersalczyka'' ;)

Dopisane 25.07.2020r. o godz. 15:14:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a): Na forum nie masz sobie równych . To dlatego nazywam cię chamem

I słusznie :D Ja stary opój , co nigdy nie pisze z pod Tyldy zwracam się do Ciebie zawsze dużą literą prezentując w ten sposób swe chamstwo Głupia Papugo :)

Mógłbyś się nauczyć zaczynać zdania Dużą LITERĄ . Czasami miewasz rację Janusz , ale częściej pierdzielisz bez sensu .To dlatego nazywam Cię Głupią Papugą i zdania nie zmienię :) Niemniej jednak powodzenia Ci życzę :)

Ja , Piotr Różański czeka na następny proces za Głupią Papugę ...

... już się qurwa boję :D :D :D

nie rżnij teraz głupa ...
jeśli już to ''z wielkiej litery'' a nie ''dużą literą''

tak ...nawet z wielkiej litery'' pisałeś wcześniej do mnie ''męska Qur.wo''

wiem ,wiem ...to z ''szacunku'' ...nie z chamstwa...
oczywiście teraz po nauczce jaką dostałęś zmiękłeś co nie znaczy że zaprzestałeś ...
to już niczego nie zmieni....Piotrze Różański...hahaha

''... już się qurwa boję :D :D :D''

i słusznie ...powinieneś ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
25 lipca 2020r. o 15:55
Temat / skąd inąd ciekawy / prawi o hipokryzji partii mieniącej się prawicową / pro kapitalistyczną / dryfującej w kierunku skrajnego socjalizmu.
Sama religijność nie czyni prawicowym.

Rozgorzała powyżej pseudo polemika przypomina sytuację gdy zapraszamy do domu gości a oni ... ją nam na dywany.
[img=1595685316_hockkvp.jpg]

Zastosowana autokorekta

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
25 lipca 2020r. o 16:02
no widzisz?
a ja zawsze zanim wejdę do Ciebie wycieram buty...

a co do reszty Przemek ...tak to jest jak ma się mordy pełne frazesów o ''bogu ,honorze i ojczyźnie '' i na tym się wszystko kończy ...

na gadaniu ...;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 lipca 2020r. o 16:49
A co nie jesteś tą taką , męską w dodatku . I Ty śmiesz tysiące tematów tworzyć , kiedy jesteś moralnym dnem ?

Moja żonka była suką , ale Twoja , to Anioł nie Kobieta . Jakim prawem krzywdzisz Anioła ?

Możesz mnie do końca swoich dni wyzywać od złodziei , chamów i prostaków , ale ja swoją żonę zdradziłem tylko raz ... głupią sukę i zdania nie zmienię .

Pisałem o Lence przecież :) Teraz Ty Głupia Papugo pochwal się podbojami :D

Ja Lenki nie podbijałem , dałem Jej tylko dwie dychy ekstra , pomijając interes Aleksa :)

Tak Cię to boli , że Aleksowi dałem zarobić na życie ?

Misiu weź się opamiętaj :)

Nie mam nic przeciwko temu , żebyś mnie po sądach ciągał , ale jeśli mówimy o Twej świadomości HORUSA ... no to trzeba się będzie zgłośić do psychologa :D

A Pannę do okulisty , co raz mniej widzi prawdę , więcej propagandy .... kolegi szumowidły :D

Misiu dasz się zaszczepić ? Tak nawiasem :)

Dopisane 25.07.2020r. o godz. 16:49:

Miło , że się odezwałeś Przemo :)

Dalej jecham Twoim byłym samochodem , cenię za Inteligencję i pytam ... wygrałeś walkę z rakiem ? :)

Wciąż mam nadzieję :)

Dopisane 25.07.2020r. o godz. 16:49:

Miło , że się odezwałeś Przemo :)

Dalej jecham Twoim byłym samochodem , cenię za Inteligencję i pytam ... wygrałeś walkę z rakiem ? :)

Wciąż mam nadzieję :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
25 lipca 2020r. o 16:57
Pannazdzieckiem napisał(a): A co nie jesteś tą taką , męską w dodatku .

Moja żonka była suką ................

Możesz mnie do końca swoich dni wyzywać od złodziei , chamów i prostaków , ale ja swoją żonę zdradziłem tylko raz ... głupią sukę i zdania nie zmienię .

Ja Lenki nie podbijałem , dałem Jej tylko dwie dychy ekstra , pomijając interes Aleksa :)

Nie mam nic przeciwko temu , żebyś mnie po sądach ciągał ...

czy ktoś tu napisze po tym ze ty jesteś normalny?

cyt. ''moja żona była suką ''
kim więc ty jesteś skoro z taką łatwością wystawiasz jej takie ''świadectwo'' ?
w jakiej pozycji stawiasz tym samym własne i JEJ dzieci?
i ty tu dupku pisałeś na forum o ''promieniach? o ''kochaniu''
ty fałszywy dupku ...masz zero szacunku dla nawet tych którzy jeszcze nie znając prawdy o tobie darzyli cie jakąś tam sympatią ...
a teraz widać jak na dłoni dlaczego dzisiaj nikt słowa z tobą nie chce zamienić ...

dwie dychy za odnalezienie ''katharsis''?
jakie ''katharsis'' taka cena...hahaha
a jego źródło to już całkowity odlot ...hahaha nie wymagało żadnych ''podbojów''

ot pokazałeś Swiecie dwie dychy , ona rozłożyła nogi i pokazała ci gdzie odnajdziesz ''katharsis''...hahaha

jesteś żałosny...
~~Zielonobrunatna Abelia niezalogowany
26 lipca 2020r. o 1:00
Horus napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): A co nie jesteś tą taką , męską w dodatku .

Moja żonka była suką ................

Nie mam nic przeciwko temu , żebyś mnie po sądach ciągał ...

czy ktoś tu napisze po tym ze ty jesteś normalny?

cyt. ''moja żona była suką ''
kim więc ty jesteś skoro z taką łatwością wystawiasz jej takie ''świadectwo'' ?
w jakiej pozycji stawiasz tym samym własne i JEJ dzieci?
i ty tu dupku pisałeś na forum o ''promieniach? o ''kochaniu''
ty fałszywy dupku ...masz zero szacunku dla nawet tych którzy jeszcze nie znając prawdy o tobie darzyli cie jakąś tam sympatią ...
a teraz widać jak na dłoni dlaczego dzisiaj nikt słowa z tobą nie chce zamienić ...

dwie dychy za odnalezienie ''katharsis''?
jakie ''katharsis'' taka cena...hahaha
a jego źródło to już całkowity odlot ...hahaha nie wymagało żadnych ''podbojów''

ot pokazałeś Swiecie dwie dychy , ona rozłożyła nogi i pokazała ci gdzie odnajdziesz ''katharsis''...hahaha

jesteś żałosny...

[img=1565869202_nirq8cw.jpg]
~~Zielonobrunatna Abelia niezalogowany
26 lipca 2020r. o 1:03
Horus napisał(a): Na forum nie masz sobie równych . To dlatego nazywam cię chamem

Chamem to jesteś ty poyebie. I ty zakłądasz te tematy o cynizmie i hipokryzji? Całkiem cie poyebało psycholu?
22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2020r. o 7:40
świetne zestawienie mojego tekstu z tym co napisał inny forumowicz...

''Pannazdzieckiem napisał(a): A co nie jesteś tą taką , męską w dodatku .

Moja żonka była suką ................''

czy nie sadzisz że ten powyższy fragment postu świetnie koreluje z tym co wkleiłeś a co jest moim postem sprzed lat?

czy można mieć jakiekolwiek wątpliwości o tym ze moja ocena była niezwykle trafna?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza