Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 lipca 2020r. o 9:45
Ale to nie ja piszę z pod tyldy . A o to mnie oskarżałeś Janusz . Mam twarde dowody . Słusznie Ci mówią jak z Tobą jest . I dziwisz się , że pomimo mego " chamstwa " mam jeszcze Przyjaciół ... kilku mógłbym Ci przedstawić , face to face , ale za pewne będziesz chciał Ich zredukować do " szambonurków " .

Wiesz co mi się w Słoniu podoba , choć fizys niezbyt atrakcyjny ... otóż Słoniu mówi , co wie i nie tworzy pozorów poprawnego Obywatela . Jest naturalny .

Można pół życia spędzić pod krawatem , ale kiedy umarła Irenka Słoniu pierwszy raz w życiu zaprezentował mi się pod krawatem .

On Ją kochał , a Ty kochasz tylko siebie :)

Jezus mawiał " cokolwiek uczyniliście najmniejszym braciom moim , mnieście uczynili "

Ja wiem , że Stwórca pokarał Cię brakiem wiary i z TVenu czerpiesz wiedzę , ale Jezus został stworzony jako pierwszy we Wszechświecie jakieś czternaście miliardów lat temu , zaraz po Wielkim Wybuchu :)

Niech moje chamstwo i Twoja MOC będzie z Tobą ... Janusz

Idę po jakie piwo :)

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2020r. o 11:56
~~Malachitowa Rogownica .........................o 14:55

Te Ruchadełko , co tam u mojego byłego Promienia . Przestałem Ją kochać , ale dalej szanuję . To piękna i inteligentna Kobieta . I jeszcze trochę kasy Jej wiszę

Panna dalej chleje

Pannazdzieckiem...............20r. o 16:36

Psiocz dalej , wisi mi to ... Głupia Papugo , męska dziwko i ... sam już nie wiem , jak Ciebie określić .

Jedno jest pewne ...łodpierdul sie ło de mnie i won z bajania .

Bucu , proszę Cię .... nie gadaj ze mną ... pod jakąkolwiek postacią i gdziekolwiek ... proszę :)

no i co głom.bie?
czy to ja szukam z tobą kontaktu?
omijam cie jak tylko mogę a ty co?

ty dupku nie potrafisz jednego dnia przeżyć bez ''wycieczek'' w moją stronę ...

nigdy tu oszuście nie wymienisz nikogo zalogowanego kogo mógłbyś tu publicznie nazwać swoim przyjacielem ...

no ale inaczej ...
kto z zalogowanych zadeklaruje tutaj swoją ''przyjaźń '' z tobą ?

napiszę więcej ...kto z zalogowanych tutaj publicznie napisze że jest twoim dobrym znajomym...
czekam na pierwszego odważnego ...hahaha

ty piszesz do mnie ''won z bajania''?
ty ?
ty który nawet tamten temat i ludzi w nim piszących niszczyłeś swoimi chamskimi postami?

jesteś sam i takim pozostaniesz ...do czasu jak Swieta wróci z Ukrainy...hahaha
wtedy poświęci ci odrobinę czasu...oczywiście pod warunkiem że jej zapłacisz...hahaha

~Niebieskawy Maczek niezalogowany
26 lipca 2020r. o 12:17
Jesteście żałosni prać brudy na forum bolec info .
22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2020r. o 12:32
przecież ja typa nie zaczepiam ...
~~Fioletowoczarny Złocień niezalogowany
26 lipca 2020r. o 13:03
Przesłanie do PISowskiego elektoratu! Powiedzenie, cyt. "ludzie jedzcie gówna, miliony much nie mogą się mylić",
jest nieprawdziwe, o czym wkrótce się przekonacie i czego wam serdecznie życzę! ***** ***
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 lipca 2020r. o 13:06
Bogu , my jesteśmy jak papużki nierozłączki :D Ja sobie jaja z Ciebie robię , a Ty się pultasz , jak dziecko w piaskownicy. Kiedy dwanaście lat temu pisałem pierwsze swe posty na gościnnych łamach Bolec.info , to czułem pewną formę mesjanizmu i stosuje do dzisiaj. Opryski nad Bolesławcem , gdzie szerzyłem wiedzę przeistoczyły się międzyczasie w koronaświrusa . A chodzą słuchy w necie , że bandyci od koronaświrusa mają już nanocząsteczki do depopulacji . Ponoć w szczepionce Geytsa na koronaświrusa .

Jesteśmy jak plus i minus , awers i rewers . Ty jesteś ten dobry , a ja zły . Ja dałem dwie dychy Lence ekstra , a Ty tymczasem pod krzyżem leżałeś krzyżem :) Ja dostałem zakaz pisania na bajaniu i stosuje się ze względu na szacunek dla Niej . Ty robisz rozpierduchę gdzie się tylko da na Forum i jeszcze od chamów mnie wyzywasz .

Ja to wszystko przetrwam , " żałosny cham " . Ale jeśli już mówimy o prawicowości , to trzeba Ci wiedzieć Janusz , że dla mnie prawicowość , to szacunek do drugiego człowieka . To wiedza i wiara . To nie marksistowski feudalizm , a dążenie do Stwórcy . Bo jeśli założysz , że Wszechświat powstał przez przypadek , jak twierdzi Twój guru Dawkins , no to faktycznie nie mamy o czym dyskutować . Ale zmieniłem zdanie ... Panny tak mają :D Awers , dalej będę Cię zaczepiać intelektualnie , tylko proszę nie podpieraj się onetem i okiem . To jest nudne.

Kiedy Twoje serce przestanie pompować krew , to w proch i pył się obrócisz , a ja się śmierci nie boję , bo wiem co mawiał Jezus :)

Masz Ci tu chłopie Słowo na Niedzielę :D

Miłego popołudnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2020r. o 13:59
~~Zielonobrunatna Abelia napisał(a):
Horus napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): A co nie jesteś tą taką , męską w dodatku .

Moja żonka była suką ................

Możesz mnie do końca swoich dni wyzywać od złodziei , chamów i prostaków , ale ja swoją żonę zdradziłem tylko raz ... głupią sukę i zdania nie zmienię .

Pisałem o Lence przecież :) Teraz Ty Głupia Papugo pochwal się podbojami :D

Ja Lenki nie podbijałem , dałem Jej tylko dwie dychy ekstra , pomijając interes Aleksa :)

Tak Cię to boli , że Aleksowi dałem zarobić na życie ?

Nie mam nic przeciwko temu , żebyś mnie po sądach ciągał ...

czy ktoś tu napisze po tym ze ty jesteś normalny?

cyt. ''moja żona była suką ''
kim więc ty jesteś skoro z taką łatwością wystawiasz jej takie ''świadectwo'' ?
w jakiej pozycji stawiasz tym samym własne i JEJ dzieci?
i ty tu dupku pisałeś na forum o ''promieniach? o ''kochaniu''
ty fałszywy dupku ...masz zero szacunku dla nawet tych którzy jeszcze nie znając prawdy o tobie darzyli cie jakąś tam sympatią ...
a teraz widać jak na dłoni dlaczego dzisiaj nikt słowa z tobą nie chce zamienić ...

dwie dychy za odnalezienie ''katharsis''?
jakie ''katharsis'' taka cena...hahaha
a jego źródło to już całkowity odlot ...hahaha nie wymagało żadnych ''podbojów''

ot pokazałeś Swiecie dwie dychy , ona rozłożyła nogi i pokazała ci gdzie odnajdziesz ''katharsis''...hahaha

jesteś żałosny...

[img=1565869202_nirq8cw.jpg]
211
skorn
26 lipca 2020r. o 15:14
Pannazdzieckiem napisał(a): Ty tymczasem pod krzyżem leżałeś krzyżem

Janusz, leżałeś krzyżem pod jakimś krzyżem?? Opowiadaj!

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza