Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2020r. o 18:26
a co to się stało z moją odpowiedzią? znikła w ''tajemniczych okolicznościach'' ;)

więc jeszcze raz ...

śmiesz wątpić w prawdziwość słów swojego zapewne obecnego przyjaciela? :]

oj ...niedowiarek z ciebie ...
a przecież on taki ''prawdomówny i szczery'' ....hahaha

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 lipca 2020r. o 18:50
Widzisz Janusz , Panna nie chrzciła swych dzieci , a moje dzieci nie chrzczą mych Wnucząt . Wiele pytań Ci postawiłem , ale zabrakło Ci jaj żeby własnym Imieniem się przedstawić . I Ty śmiesz mówić o hipokryzji ?

Skornik nie jest moim Przyjacielem . Był nim Artur , Rycho , Zbycho i Mietek i jeszcze kilku. Słoniu też :)

Ty nigdy nie będziesz :)

Masz papiery przygotowane ... Janusz ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2020r. o 18:57
dziwnym zbiegiem okoliczności wszyscy ci wyimaginowani ''przyjaciele'' raczej już nie przemówią ...

skorn nie może być twoim przyjacielem bo zapewne pamięta jak straszyłeś go ''obiciem mordy''
nie moze być twoim przyjacielem bo to on o tobie pisał -''pijus i złodziej'' :]

więc jeśli nie skorn to kto?

qwax?...zapytam go jak się pojawi...hahaha

a tymczasem zaapeluj jak kiedyś - ''prześlijcie mi ciepłe słowo'' ...hahaha
~~Ciemnobrązowa Lepnica niezalogowany
26 lipca 2020r. o 19:07
A gdzie twoi przyjaciele ? :D Halo, no niech ktoś zalogowany napisze, że jest przyjacielem Horusa :D Nie wstydźcie się :D.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 lipca 2020r. o 19:29
~~Ciemnobrązowa Lepnica napisał(a): A gdzie twoi przyjaciele ? :D Halo, no niech ktoś zalogowany napisze, że jest przyjacielem Horusa :D Nie wstydźcie się :D.

Dokładnie . Niech kto napisze :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
26 lipca 2020r. o 19:48
W Polsce nie ma prawicy .
W Polsce nie ma kapitalizmu .
Wszystkie rządy /od 1945 roku/ bujają naiwnych wyborców troską o obywateli.
Jak jest każdy / oprócz ślepych nawiedzonych / widzi.
CEL -- Trzymać władzę , decydować ile i na co plebs może wydawać i utrzymywać daniny na poziomie żeby ludzie nie pozdychali.A Wy się tu ścieracie jak naiwniacy. Tymczasem każdy na co dzień musi się ścierać z brutalną rzeczywistością aby przeżyć.
Przykre jest to że wzajemnie cieszycie się ze swoich porażek , nie macie szacunku do cudzej pracy napędzając koniunkturę tym którzy was łoją ze wszech stron.[img=1595785698_q30btp6.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2020r. o 20:00
~~Ciemnobrązowa Lepnica napisał(a): A gdzie twoi przyjaciele ? :D Halo, no niech ktoś zalogowany napisze, że jest przyjacielem Horusa :D Nie wstydźcie się :D.

widzisz kmiotku jak teraz przychodzi ci odwracać ''kota ogonem''?

ja tu nie napisałem o tym że mam tu przyjaciół...a są tacy których mogę za takich uznać ...
ale właśnie dlatego nie poznacie ich nie tylko imion ale nawet loginów

a teraz proszę ...jak szybko ten co to tak wszędzie podkreśla o mnogości swoich ''przyjaciół'' nagle odwraca uwagę od siebie...

bo wśród żywych takich po prostu nie ma...hahaha
stąd ciągłe wzmianki o rychach i zbychach...no i słoniach...hahaha

ten jeszcze żyje ale już ledwo się toczy...hahaha

~~Ciemnobrązowa Lepnica niezalogowany
26 lipca 2020r. o 20:05
Nie poznamy , bo ich nie ma. Co to za przyjaciel co wstydzi się na forum do ciebie przyznać :D . Jaja sobie robisz ? :D.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!