Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2020r. o 20:30
~~Ciemnofioletowa Dąbrówka napisał(a): ale mówią o tobie kur.wiarz :D kiepski fachowiec :D Ciemniak z wybujałym ego :D Donosiciel :D uważaj z kim się kolegujesz :D i uważaj na słowa, bo to co piszesz o Piotrze to są pomówienia a ponoć sądzisz się z nim :D

pieprzysz waści ...

''...i.arz '' to ktoś korzystający z usług ''ku.rw''
a więc raczej to twój przyjaciel do tego pasuje...
o mnie możesz pisać tylko że wdałem się w romansik ...jak miliony mnie podobnych ...
tylko że nie wszyscy trafili na ''ścierwa'' które to upublicznili ...
widzisz różnicę?

ja żebym tu miał sto romansów nigdy nie napiszę słowa które mogą kogokolwiek z tym skojarzyć ..

czy kiepski fachowiec?...być może ...;)ale nie narzekam na to że się nudzę ...;)

''donosiciel''?
facet- donos może być anonimowy...ja o tym napisałem tutaj wprost...na forum ,publicznie ...wcześniej wielokrotnie ostrzegałem ...;)
a więc jest to raczej ''doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa''
widzisz różnicę?

ja mam ''uważać na słowa''?
to co pisze to ''pomówienia''?

tyle że to nie ja publicznie ,przez tydzień tu przepraszałem podpisując się -''Piotr Różański''

''pomówienia''?...więc niech mnie pozwie...
tymczasem to ja go pozwałem a ty ..ty jak widzę aspirujesz do ''obrońcy posiłkowego'' ;)

byli już tu tobie podobne ''mecenasy'' ;)

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnofioletowa Dąbrówka niezalogowany
27 lipca 2020r. o 20:41
kobieta, która romansuje z żonatym mężczyzną to kur.wa, zapytaj żony co sądzi na ten temat :D a że robi to za darmo, widać nie było za co płacić :D

gdyby był jakiś sędzia który miał uczciwie rozsądzić sprawę to co by powiedział o kolesiu który prezydenta swojego państwa, nazywa "budyniem" a ludzi na forum codziennie wyzywa od pisdzielców,hipokrytów i kmiotów i tak każdego dnia ? Dno waść sobą reprezentujesz :D

gdzie ci twoi przyjaciele ?:D dalej nikogo nie ma :D

22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2020r. o 21:06
~~Ciemnofioletowa Dąbrówka napisał(a): kobieta, która romansuje z żonatym mężczyzną to kur.wa, zapytaj żony co sądzi na ten temat :D a że robi to za darmo, widać nie było za co płacić :D

gdyby był jakiś sędzia który miał uczciwie rozsądzić sprawę to co by powiedział o kolesiu który prezydenta swojego państwa, nazywa "budyniem" a ludzi na forum codziennie wyzywa od pisdzielców,hipokrytów i kmiotów i tak każdego dnia ? Dno waść sobą reprezentujesz :D

gdzie ci twoi przyjaciele ?:D dalej nikogo nie ma :D

pieprzysz waści ponownie ..
skoro za darmo to może nie kasę a coś innego widziała..
a może to był tez romansik?
a korzystanie z usług dziwki -ZA KASĘ - jak się domyślam pokaz dobroci samarytańskiej ..
bo dla ''dobra dzieci'' to robi więc nich ma...20zł ...hahaha

a jak juz piszesz o ''budyniu'' to wiedz że to jego najblizsze otoczenie takich jak ja określało gorszym sortem'' czy wręcz ''chamska hołotą''...;)

sam ''budyń '' powiedział że -''wiem że nie jestem prezydentem wszystkich Polaków'' więc właśnie to potwierdzam ...moim nie jest...
a inni z tego forum?...kiedy im stąpią się jęzory i ja zmienię swój język ...dotarło?
27 lipca 2020r. o 21:21
to co chcesz teraz dyskutować o tym która kur.wa lepsza :D co to za kobieta co romansuje z żonatym mężczyzną ? co widziała - pewnie sku.rwiela co miał kur.wiki w oczach :D kto by chciał mieć z takim kimś do czynienia :D tylko jakiś zakompleksiony koleś :D Piotr przynajmniej napisał że zapłacił za usługę uczciwie a dziw.ka nie udawała damy :D
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
27 lipca 2020r. o 21:26
To F.... miał romans? :D Dawajcie piszcie
22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2020r. o 21:52
~~Ciemnofioletowa Dąbrówka napisał(a): to co chcesz teraz dyskutować o tym która kur.wa lepsza :D co to za kobieta co romansuje z żonatym mężczyzną ?

wczoraj niejaką ''migdałowiec'' zapytałem o ''moralność '' niejakiej Kaczyńskiej vel Dubienieckiej ,Smunieswkiej itd...

chcesz przez to napisać że to ''kur...a''?

ona też przecież romansowała z facetem ''na boku'' ...
ba...facet nawet poddał się badaniom DNA....

tylko streszczaj się bo zaraz ''John Wick'' a po raz wtóry zamierzam go obejrzeć ...
to ciekawsze niż pisanie o czymś co i tak do niczego nie doprowadzi...;)

nie zmienię zresztą zdania...branie kasy za seks to kures...o - romansik oparty na seksie to tylko ;) romansik ...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 lipca 2020r. o 22:04
Pytanie , co jest gorsze z punktu widzenia Kobiety . Zapłacić , czy romans na boku ... Głupia Papugo ? Ale nie dyskutuj z chamem ... nie warto :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
27 lipca 2020r. o 22:09
już mi się znudziło gadanie z nim :D zaraz tak zboczy z tematu, że skończymy na Kaczyńskim :D wolę spędzić ten czas z moją żonką a on niech marzy o seksiku z kur.ewkami :D

Czołem, Piotrze :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza