Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2020r. o 22:21
widzisz jaki jesteś tępy?
nawet to do ciebie nie trafia...

''....ci co mają go serdecznie w dupie, i swoje życie ''

kiedyś Andrzej Dobrowolski powiedział -''niemożliwość zrozumienia cudzych argumentów zachęca do uznania oponenta za głupca."

i to jest o tobie ...i o tym ''swoim '' :] życiu...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec niezalogowany
26 lipca 2020r. o 22:28
Horus napisał(a): widzisz jaki jesteś tępy?

kiedyś Andrzej Dobrowolski powiedział -''niemożliwość zrozumienia cudzych argumentów zachęca do uznania oponenta za głupca."

a gdzie są to te twoje argumenty?
ty przyklejasz tu tylko jakieś badziewie w cudzysłowie, nie podając źródła , albo wydaje ci się, że wkleisz, od siebie coś, bez czego ludzkość by nie przeżyła, co zostało odkryte już przez 450 miliardów osób,

porozmawiać to można z panną, czasem anie z tobą
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 lipca 2020r. o 22:37
Miło mi , że można ze mną porozmawiać ... czasem . Ale tutaj i teraz Panna lezie do wyra , bo jutro znowu " Aerbait macht frei "

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ciemnobrązowa Lepnica niezalogowany
26 lipca 2020r. o 22:46

Czepiasz się "literówki" :D ?
22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2020r. o 6:14
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec napisał(a):

ty przyklejasz tu tylko jakieś badziewie w cudzysłowie, nie podając źródła , albo wydaje ci się, że wkleisz, od siebie coś, bez czego ludzkość by nie przeżyła, co zostało odkryte już przez 450 miliardów osób,

a więc co stoi na przeszkodzie byś sobie z nim ROZMAWIAŁA :) od rana nawet po późną noc...

PRZYJACIÓŁKA?...hahaha
4335
27 lipca 2020r. o 8:45
Horus napisał(a):
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec napisał(a):

a więc co stoi na przeszkodzie byś sobie z nim ROZMAWIAŁA :) od rana nawet po późną noc...

PRZYJACIÓŁKA?...hahaha

Jeszcze nie , ale być może i nie mówimy tu o konotacjach erotycznych ... raczej o połączeniu umysłów i dusz . Kobiecości i Męskości . Ale Ty Janusz tego nigdy nie zrozumiesz :) Przykro mi .

Posłuchaj jednego z mych sześciu Autorytetów :

I zwróć proszę uwagę na fakt , że Wiedza dla Wszystkich Jacka Sokala , to nie jest onet .pl i polityczne przepychanki.

Wqurwia mnie to , że z mojego ulubionego portalu robisz bagno nazywając mnie chamem.

I Innych , od kmiotów wyzywasz , co myślą inaczej .

Ale , jak Jezus mawiał " kochaj bliźniego " , no więc Cię kocham Janusz :)

Szukaj dalej pedofili i przyjaciół w KK . Mnie tam nie znajdziesz .

I w jednym i w drugim gronie :)

A tak nawiasem " Przyjaciółko " , nie znam Twego Imienia , ale podoba mi się ta ostrość Lwicy. Czy miałabyś odwagę podać numer telefonu ?

Natentychmiast zadzwonię :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
235
ladaco
27 lipca 2020r. o 11:33
grunt to autorytety..
[img=1595842415_ak0ojfk.jpg]
4335
27 lipca 2020r. o 12:15
Nie do końca rozumiem Twe intencje Ladaco , ale mógłbym ten tekst Hołdysa skierować do Głupiej Papugi :D ... lubię jak się gotuje :D

Kiedyś z Rychem i Mietkiem przy piwku gadaliśmy o " syndromie gotowanej żaby " . Ufam , że wiesz , co to znaczy :)

Otóż Rycho twierdził , że nic takiego nie istnieje . Czasami był głupszy od Głupiej Papugi , ale i tak go kochałem . Mietek zaś skierował me myśli na :

Pasażerów ... hamerykańska produkcja ... warto popatrzeć . To jest wtedy kiedy Kobiecość i Męskość stanowią jedność , jak mawia Nacht . A Słoniu dorzucił , że ... bełkocząc , panie piotrze chcesz pan piwo ? I poszedł by do biedry po to piwo , ale ... mieliśmy przy sobie :D

Więc dobre intencje Słonia poszły się chromolić :D

Powiedz mi Ladaco , dlaczego postanowiłeś się tak nazwać ?

Bo Horus to wiadomo ... chce być bogiem Bolec.info :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza