M21W2 napisał(a): Toksyczny psychol w akcji .
PLOTKARZE budują swoje relacje na kłamstwach .
Toksyczny człowiek najmniejszą informacje o tobie kłamiąc i manipulując wykorzysta przeciwko tobie pragnie w ten nikczemny sposób pozyskać poklask i uznanie .
.
~Jasnofioletowy Berberys napisał(a): Przyjęli metodę obwiniania za swoją ignorancję, niewiedzę, niekompetencję, brak pomysłów na to aby obywatelom lepiej się żyło, czapkowanie Niemiecom i Rosjanom, wyprzedaż jako sposób na dochód narodowy za to teraz obwiniają solidarność i rząd PiS.
M21W2 napisał(a):
Daruj sobie Przemku pouczania , przeczytaj o czym piszą powyżej , obszczekuję mnie jak kundle , Ty zamiast argumentów wtórujesz populistom .
Twój post w innym temacie pokazał jak się staczasz intelektualnie .
M21W2 napisał(a):
Daruj sobie Przemku pouczania , przeczytaj o czym piszą powyżej , obszczekuję mnie jak kundle , Ty zamiast argumentów wtórujesz populistom .
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):
a może ty sobie daruj te ''nauczanie'' czy to w kwestii upadłej ''s'' czy też w kwestii tych szczepień...
wtedy nie będziesz musiał pisać o innych że cię ''obszczekują''
ale to ty manipulancie i oszuście pisałeś że w jednym z tematów atakował cię Falco i robił to bezpardonowo zaraz po tym jak się mu ''ujawniłeś ''
dasz w końcu te cytaty oszuście?...;D
tak jak wyśmiałem twojego wnuczka za ta bluzę śmiejąc mu się prosto w oczy tak tutaj...
właśnie ...
wyjaśnisz w końcu skąd ten twój kryptonim operacyjny czyja mam to zrobić? ;D
mam teraz kawkę przed sobą więc dam ci z godzinkę na zastanowienie...;D
~~Pożółkły Złotlin napisał(a):M21W2 napisał(a):
Lucek, tak piszesz od dawna ,ze z Solidarności odszedłeś, a czyj sztandar trzymacie? chyba nie zakładów pracy coście zlikwidowali w Bolcu.
P.S. Lucek co masz w klapie? chyba nie Bolęsę:)