Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
11445
PanM
22 marca 2021r. o 13:38
M21W2 napisał(a): Toksyczny psychol w akcji .
PLOTKARZE budują swoje relacje na kłamstwach .
Toksyczny człowiek najmniejszą informacje o tobie kłamiąc i manipulując wykorzysta przeciwko tobie pragnie w ten nikczemny sposób pozyskać poklask i uznanie .
.

*************************************************************************************************
Zawsze uważałem że M21W2 to przyzwoity człowiek. Pracowity , religijny patriota.
Tylko państwo , kościół i związki za które dał by się pokroić zeszły na psy.
Nie należy szukać zła w człowieku bo to system i jego otoczenie sieje zło i konflikty.
Pojedynczy człowiek w dobrej bogobojnej wierze bezkrytycznie ufa w nabyte i wymarzone ideały. To że jego ideały nie pasują do wszystkich nie ma znaczenia bo to " CI WSZYSCY " powinny się do jego ideałów podporządkować.
Jak nie to są " zdrajcami , kłamcami , plotkarzami , lewakami a czasem nawet mordercami "
Iście SPECYFICZNA swojska filozofia. ALE JEJ KRZEWICIEL TO PRZYZWOITY CZŁOWIEK.
[img=1616416724_umnw7pf.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
22 marca 2021r. o 13:51

Daruj sobie Przemku pouczania , przeczytaj o czym piszą powyżej , obszczekuję mnie jak kundle , Ty zamiast argumentów wtórujesz populistom .

Twój post w innym temacie pokazał jak się staczasz intelektualnie .
~Jasnofioletowy Berberys niezalogowany
22 marca 2021r. o 14:02
Przyjęli metodę obwiniania za swoją ignorancję, niewiedzę, niekompetencję, brak pomysłów na to aby obywatelom lepiej się żyło, czapkowanie Niemiecom i Rosjanom, wyprzedaż jako sposób na dochód narodowy za to teraz obwiniają solidarność i rząd PiS.
~~Pożółkły Złotlin niezalogowany
22 marca 2021r. o 14:29
~Jasnofioletowy Berberys napisał(a): Przyjęli metodę obwiniania za swoją ignorancję, niewiedzę, niekompetencję, brak pomysłów na to aby obywatelom lepiej się żyło, czapkowanie Niemiecom i Rosjanom, wyprzedaż jako sposób na dochód narodowy za to teraz obwiniają solidarność i rząd PiS.

Zapomniałeś PISie wycie? POLSKA W RUINIE !!! tylko nie powiedzieli , że po nieRządzie PISniętych :)
22258
#Horus nieaktywny
22 marca 2021r. o 17:00
M21W2 napisał(a):
Daruj sobie Przemku pouczania , przeczytaj o czym piszą powyżej , obszczekuję mnie jak kundle , Ty zamiast argumentów wtórujesz populistom .

a może ty sobie daruj te ''nauczanie'' czy to w kwestii upadłej ''s'' czy też w kwestii tych szczepień...

wtedy nie będziesz musiał pisać o innych że cię ''obszczekują''

ale to ty manipulancie i oszuście pisałeś że w jednym z tematów atakował cię Falco i robił to bezpardonowo zaraz po tym jak się mu ''ujawniłeś ''

dasz w końcu te cytaty oszuście?...;D

tak jak wyśmiałem twojego wnuczka za ta bluzę śmiejąc mu się prosto w oczy tak tutaj...
właśnie ...

wyjaśnisz w końcu skąd ten twój kryptonim operacyjny czyja mam to zrobić? ;D

mam teraz kawkę przed sobą więc dam ci z godzinkę na zastanowienie...;D
~~Pożółkły Złotlin niezalogowany
22 marca 2021r. o 17:05
M21W2 napisał(a):

Lucek, tak piszesz od dawna ,ze z Solidarności odszedłeś, a czyj sztandar trzymacie? chyba nie zakładów pracy coście zlikwidowali w Bolcu.
P.S. Lucek co masz w klapie? chyba nie Bolęsę:)
14240
M21W2
22 marca 2021r. o 18:03
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):

a może ty sobie daruj te ''nauczanie'' czy to w kwestii upadłej ''s'' czy też w kwestii tych szczepień...

wtedy nie będziesz musiał pisać o innych że cię ''obszczekują''

ale to ty manipulancie i oszuście pisałeś że w jednym z tematów atakował cię Falco i robił to bezpardonowo zaraz po tym jak się mu ''ujawniłeś ''

dasz w końcu te cytaty oszuście?...;D

tak jak wyśmiałem twojego wnuczka za ta bluzę śmiejąc mu się prosto w oczy tak tutaj...
właśnie ...

wyjaśnisz w końcu skąd ten twój kryptonim operacyjny czyja mam to zrobić? ;D

mam teraz kawkę przed sobą więc dam ci z godzinkę na zastanowienie...;D

Przyszła mi do głowy tyko jedna odpowiedź , ile jeszcze śmieci masz pod mózgownicą .

Dostałeś porządnego kopa od Przemka , wazelina aż cuchnie .
Daj głos Januszku ... szczekaj Janusz - szczekaj .

Dopisane 22.03.2021r. o godz. 18:03:

~~Pożółkły Złotlin napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Lucek, tak piszesz od dawna ,ze z Solidarności odszedłeś, a czyj sztandar trzymacie? chyba nie zakładów pracy coście zlikwidowali w Bolcu.
P.S. Lucek co masz w klapie? chyba nie Bolęsę:)

Zniszczyliśmy też knajpy za którymi tęsknisz , zniszczyliśmy co się tylko dało za to właśnie otrzymałem to co mam w klapie .

[img=1616432608_mkbke0h.jpg]
22258
#Horus nieaktywny
22 marca 2021r. o 18:25
widzisz oszołomie jak trudno ci konkretnie odpowiedzieć na konkretne pytania ale jak łatwo przychodzi ci pisać kolejne swoje brednie?

a jakich ''śmieciach '' tu piszesz?
a jakim ''kopie'' ?

nie odniosłeś się ani do jednego pytania jakie zadałem wcześniej...
nie obśmiałem bluzy twojego wnuczka przy tobie?

nadal trzymasz w tajemnicy swój ''kryptonim operacyjny '' a jest tak denny że nawet ty nie potrafisz określić czym w sumie jest więc stąd twoje milczenie...

mm21w2....co to kurna jest za potworek ? ;D

nie odpowiadasz ''złotlinowi'' co trzymasz w łapie ...dlaczego?
przecież to konkretne pytanie...

i ty masz czelność pisać o czyimś poziomie intelektualnym jaj ty jesteś na najniższym i niżej od ciebie zejść się po prostu nie da?...;D

piszesz ....i to jest właśnie twój ''poziom''....;D

''Zniszczyliśmy też knajpy za którymi tęsknisz , zniszczyliśmy co się tylko dało za to właśnie otrzymałem to co mam w klapie ''

no to teraz się nie dziwię że za takie ''czyny'' cię ''odznaczają ''

za zniszczenie knajp i wszystkiego co się dało...hahaha

ot ''bojownik'' ...;D

z Wałęsą nie wyszło z Kornelkiem nie wyszło to zaczął niszczyć knajpy...

facet...przewracam się ze śmiechu ...;D ;D ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza