Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
23 marca 2021r. o 18:16

''Zniszczyliśmy też knajpy za którymi tęsknisz , zniszczyliśmy co się tylko dało za to właśnie otrzymałem to co mam w klapie .''

no i są efekty ...

Polska w ruinie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
23 marca 2021r. o 18:43

Parafrazując Zagłobę Januszku ;

Jam ci to wszystko uczynił - jam ci .

Dopisane 23.03.2021r. o godz. 18:43:

Piotrek nie wiesz że hipokryci tak mają , obecnie rządzi Kaczyński i Morawiecki podpisuje ustawy Duda , całe zło to ich wina .
Rządził Mazowiecki i Balcerowicz podpisywał ustawy Jaruzelski moja i Solidarności wina .
Zapominają o Bieleckim , Suchockiej , Oleksym , Millerze , Buzku , Lewandowskim i o tych co podpisywali ustawy sejmowe dwaj nędzni "prezydenci " Bolek Wałęsa i chory na chorobę filipińską Olo Kwaśniewski .
22639
#korniszon nieaktywny
23 marca 2021r. o 19:12
[img=1616523107_42v0s4w.jpg]
22258
#Horus nieaktywny
23 marca 2021r. o 19:34
M21W2 napisał(a):

Jam ci to wszystko uczynił - jam ci .Dopisane 23.03.2021r. o godz. 18:43:Piotrek nie wiesz że hipokryci tak mają , obecnie rządzi Kaczyński i Morawiecki podpisuje ustawy Duda , całe zło to ich wina .
Rządził Mazowiecki i Balcerowicz podpisywał ustawy Jaruzelski moja i Solidarności wina .
Zapominają o Bieleckim , Suchockiej , Oleksym , Millerze , Buzku , Lewandowskim i o tych co podpisywali ustawy sejmowe dwaj nędzni "prezydenci " Bolek Wałęsa i chory na chorobę filipińską Olo Kwaśniewski .

ojej ...''niemcy mnie biją ''...;D
ratuj przyjacielu ...;D

[img=1616524458_8kkq1z1.png]
14240
M21W2
23 marca 2021r. o 19:36
korniszon napisał(a): [img=1616523107_42v0s4w.jpg]

Teraz jestem pewien że korniszon to rozdwojony Horus , wielbiciel rosyjskiej FSB i jej metod działania , zdjęcie przedstawia zatrzymania po protestach w Rosji .

Dopisane 23.03.2021r. o godz. 19:36:

Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Jam ci to wszystko uczynił - jam ci .Dopisane 23.03.2021r. o godz. 18:43:Piotrek nie wiesz że hipokryci tak mają , obecnie rządzi Kaczyński i Morawiecki podpisuje ustawy Duda , całe zło to ich wina .

ojej ...''niemcy mnie biją ''...;D
ratuj przyjacielu ...;D

[img=1616524458_8kkq1z1.png]

M21W2 przedwczoraj o 18:51

M21W2

Horys napisał :

"poczytaj wypowiedzi niejakiego Andrzeja Paczkowskiego ...jakąś jego książkę ( ja przeczytałem jedną ) wtedy poznasz chociaż część prawdy przed którą tak się bronisz "

Janusz cieszę się że przeczytałeś książkę Andrzeja Paczkowskiego , znam jego stanowisko co do Solidarności , był jednym z nas , jego artykuły czytałem w tzw. prasie drugiego obiegu .
Co do przemian i obrad okrągłego stołu podzielam jego opinię w stu procentach .
Moja prawda pokrywa się z tym co pisze Paczkowski .

Od IX 1980 w „S”; od X 1980 członek KZ przy IH PAN; 1981 wykładowca Wszechnicy Robotniczej przy MKZ/ZR Mazowsze, ekspert Ośrodka Prac Społeczno-Zawodowych przy KKP, następnie KK. XI 1981 współautor deklaracji ideowej Klubów Rzeczpospolitej Samorządnej Wolność-Sprawiedliwość-Niepodległość; współpracownik dziennika Regionu Mazowsze „Niezależność”.

Po 13 XII 1981 współpracownik pism podziemnych, m.in. przepisywał na maszynie biuletyn „Informacja Solidarności”, autor w podziemnych pismach „Tygodnik Wojenny”, „Tygodnik Mazowsze” i „Krytyka”, redaktor rubryki w „KOS”. 1983-1989 współorganizator prac Archiwum Solidarności, redaktor serii dokumentów i opracowań historycznych, członek tajnego Społecznego Komitetu Nauki, w 1985 redaktor w Wydawnictwie In Plus. W l. 80. kurier wydawnictw emigracyjnych i pieniędzy z zagranicy dla RKW Mazowsze, Archiwum Solidarności i Społecznego Komitetu Nauki.
22258
#Horus nieaktywny
23 marca 2021r. o 19:41
pewien to ty bądź że każde twoje łgarstwo tu obalę i padniesz jak mit o ''s'' ...;D

nie masz bladego pojęcia o książkach a tylko to że podałem ci nazwisko Paczkowskiego skłoniło cię do sprawdzenia kim jest...

kiedy wkleiłem to...

''Gdyby ludziom pierwszej Solidarności, strajkującym w Stoczni Gdańskiej lub gdzie indziej, ktoś mówił, że celem Solidarności będzie zwracanie pałaców, kamienic czy placów, zostałby uznany za prowokatora nasłanego przez Służbę Bezpieczeństwa. Okazało się, że rację mieli prowokatorzy. Zwyciężyła „chytrość rozumu historycznego” czy zwykła chytrość? Tak czy inaczej, ludzie pierwszej Solidarności zostali wystawieni do wiatru, do czego wstyd im się przyznać.''

sprawa cię przerosła i nawet kmiotku nie sprostowałeś tego że błędnie podałem autora...

no bo skąd mogłeś wiedzieć ?...;D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 marca 2021r. o 19:43
Horus napisał(a):
''Zniszczyliśmy też knajpy za którymi tęsknisz , zniszczyliśmy co się tylko dało za to właśnie otrzymałem to co mam w klapie .''

no i są efekty ...

Polska w ruinie :D

Parówa , jeśli już masz na obrzeżach świadomości seksualny kontakt z ...nieznanym chłopcem ... załużmy mistrantem , to musiał byś być przynajmiej proboszem...

Qurde , co ciebie tak ciągnie do perderastwa Parówo ? :D

Powiem ci " przyjacielu " co ciągnie mnie d o feromonów Vaginy ... ale Tej Jedynej ...

... biologicznym robotem jestem :D

Parówa pogadajmy na Priwie ... bogu :)

Pytaj bucu :D

Panna sie nachlała i idzie w kimono :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
23 marca 2021r. o 19:58
Kto mi wytłumaczy dlaczego pełowcy hejtują Roberta Lewandowskiego, bo przyjął wyróżnienie od Polskiego a nie Niemieckiego Prezydenta?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.