Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
22 marca 2021r. o 18:27

P.S , odszedłem z Solidarności jesienią 1989 , od 2010 wróciłem do Solidarności emerytów .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
22 marca 2021r. o 18:31
a co to kogo obchodzi kiedy ,gdzie i do kogo ty się przykleiłeś ?

odpowiesz w końcu na pytania lawirancie?

podasz cytaty gdzie Falco cię atakował oszuście ?....;D

14240
M21W2
22 marca 2021r. o 18:51

Januszku , nie mam ochoty dementować wszystkich Twoich kłamstw , może miałeś jakieś traumatyczne przeżycia teraz się dowartościowujesz , może to potrzebne dla poprawy Twojego zdrowia psychicznego .

Uznałem że jak dwóch jest ciekawych co trzymam w ręce to odpowiem .
Jest to sztandar Solidarności z 1980 r. sztandar ZCH "Wizów " .
Sztandar ten został ukryty zanim zomo i milicja wpadli do zakładu konfiskując naszą kasę i wszystko co było nasza związkową własnością .
Był ukryty przed siepaczami bandyty Jaruzelskiego i Kiszczaka .
22258
#Horus nieaktywny
22 marca 2021r. o 19:00
i kolejny fragment twojej ''opozycyjności'' ....;D

ja pierdzielę !!!!! sztandar uratował a zakład padł na ''ryj'' ...;D

no tak ... ty przecież ''walczyłeś '' by wszystko rozpieprzyć ...;D

a skoro oszuście nie potrafisz odpowiadać na pytania to przynajmniej nie łżyj w żywe oczy kmiocie bo sam widzisz jakie masz trudności by cokolwiek z twoich bredni podeprzeć faktem... ;D

zapytaj wnuczka skąd u niego pomysł by nadać ci taki ''kryptonim '' o którym nawet ty sam nie masz bladego pojęcia co znaczy ... :D
22258
#Horus nieaktywny
22 marca 2021r. o 19:38
spadaj ...:D

dosyć już durnot dzisiaj tu wysmarowałeś ...
daj normalnym ludziom odetchnąć...;D
~~Złotordzawy Dzwonek niezalogowany
22 marca 2021r. o 22:57
m21 też kiedyś należałem do s ,jak ok 10mln pracujących
przestałem jak wyprowadzili 80 mln zł z banku
już nigdy nie należałem do zadnych związków
w ostatniej firmie przepracowałem 31lat
razem mam41 lat pracy ,mam emeryturę i nie narzekam ,a
s to już historia pisana na nowo . to tylko epizod w życiu narodu
świat idzie do przodu nie oglada się na s
a pis obecna to tak jak kiedyś jedyna słuszna
22258
#Horus nieaktywny
23 marca 2021r. o 16:03

M21W2 21 godz. 53 min. temu

Lucek, tak piszesz od dawna ,ze z Solidarności odszedłeś, a czyj sztandar trzymacie? chyba nie zakładów pracy coście zlikwidowali w Bolcu.
P.S. Lucek co masz w klapie? chyba nie Bolęsę

by nam się weselej pisało pozwolę sobie na odrobinkę wspomnień z wczoraj...:D

''Zniszczyliśmy też knajpy za którymi tęsknisz , zniszczyliśmy co się tylko dało za to właśnie otrzymałem to co mam w klapie .''

co to za organizacja która odznacza swoich za ''zniszczenie wszystkiego co się dało'' ;D

przecież to jest działanie nie tylko na szkodę społeczeństwa ale na szkodę państwa a za to powinno się ''pierdzieć w pasiaki'' ...;D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 marca 2021r. o 18:11
Horus napisał(a):
M21W2 21 godz. 53 min. temu

Lucek, tak piszesz od dawna ,ze z Solidarności odszedłeś, a czyj sztandar trzymacie? chyba nie zakładów pracy coście zlikwidowali w Bolcu.
P.S. Lucek co masz w klapie? chyba nie Bolęsę

by nam się weselej pisało pozwolę sobie na odrobinkę wspomnień z wczoraj...:D

''Zniszczyliśmy też knajpy za którymi tęsknisz , zniszczyliśmy co się tylko dało za to właśnie otrzymałem to co mam w klapie .''

co to za organizacja która odznacza swoich za ''zniszczenie wszystkiego co się dało'' ;D

przecież to jest działanie nie tylko na szkodę społeczeństwa ale na szkodę państwa a za to powinno się ''pierdzieć w pasiaki'' ...;D

Parówa przesadzasz . Czemuś qurwa nie był taki mondry , gdy Buholtz ( ksywa Balcerowicz i ten drugi żydek Sachs ) wprowadzali wolny rynek w Polsce , którego naturalnym orendownikiem jest nasz wspólny znajomy , PanM. Gdybyś miał odrobinę oleju w głowie Parówa , to wiedział byś , że System pieniądza fiducjarnego nie takich , jak ty Parówa potrafi skroić :D .

Próżne żale .. czy wyrażam się jasno Parówa ?

Dzisiaj czepiasz się Lucjana , obwiniając gościa za wszelkie nieszczęścia twego życia , ale ty Parówa .... przecież nikogo nie skrzywdziłeś ... chyba , sze sie myle ... alkoholicy już tak mają ... myli nam sie ... socjalizm , taoizm , ekshibicjonizm i betoniara , kej do płytek i ... ojcostwo i macieżyństwo ... i nawet ... filozoficzne pojęcie STWÓRCY .

Jestem , jaki jestem i nie zamierzam się zmieniać :)

Powiedz Parówa , czy jesteś pewien , że w klonie alkoholików chiał byś być ?

Chleję dalej , ... a ty dreptaj do prokuratury , w naszym gronie ... nie ma dla ciebie miejsca :D

... moŻe jeszcze jakie Słowo z Pod Kwiatuszka ... Parówa ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza