Horus napisał(a):
M21W2 21 godz. 53 min. temu
Lucek, tak piszesz od dawna ,ze z Solidarności odszedłeś, a czyj sztandar trzymacie? chyba nie zakładów pracy coście zlikwidowali w Bolcu.
P.S. Lucek co masz w klapie? chyba nie Bolęsę
by nam się weselej pisało pozwolę sobie na odrobinkę wspomnień z wczoraj...:D
''Zniszczyliśmy też knajpy za którymi tęsknisz , zniszczyliśmy co się tylko dało za to właśnie otrzymałem to co mam w klapie .''
co to za organizacja która odznacza swoich za ''zniszczenie wszystkiego co się dało'' ;D
przecież to jest działanie nie tylko na szkodę społeczeństwa ale na szkodę państwa a za to powinno się ''pierdzieć w pasiaki'' ...;D
Parówa przesadzasz . Czemuś qurwa nie był taki mondry , gdy Buholtz ( ksywa Balcerowicz i ten drugi żydek Sachs ) wprowadzali wolny rynek w Polsce , którego naturalnym orendownikiem jest nasz wspólny znajomy , PanM. Gdybyś miał odrobinę oleju w głowie Parówa , to wiedział byś , że System pieniądza fiducjarnego nie takich , jak ty Parówa potrafi skroić :D .
Próżne żale .. czy wyrażam się jasno Parówa ?
Dzisiaj czepiasz się Lucjana , obwiniając gościa za wszelkie nieszczęścia twego życia , ale ty Parówa .... przecież nikogo nie skrzywdziłeś ... chyba , sze sie myle ... alkoholicy już tak mają ... myli nam sie ... socjalizm , taoizm , ekshibicjonizm i betoniara , kej do płytek i ... ojcostwo i macieżyństwo ... i nawet ... filozoficzne pojęcie STWÓRCY .
Jestem , jaki jestem i nie zamierzam się zmieniać :)
Powiedz Parówa , czy jesteś pewien , że w klonie alkoholików chiał byś być ?
Chleję dalej , ... a ty dreptaj do prokuratury , w naszym gronie ... nie ma dla ciebie miejsca :D
... moŻe jeszcze jakie Słowo z Pod Kwiatuszka ... Parówa ?