~~Stara doradczyni napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): a ja w tej chwili przeglądam pewien sondaż jak to Polacy dzisiaj widzą tą całą ''s'' i jej ''wały'' i oszustwa...
dlatego utwierdzam się w przekonaniu że to oni byli min. tymi którzy zniszczyli coś w ludziach ...zniszczyli coś w Polsce...
a najgorsze w tym wszystkim jest to że nadal nic wartościowego nie wnoszą do czasów obecnych sprzedając nie tylko dawne ideały a pokazując jak i dzisiaj ''handlują '' ludźmi...
Ty tak wierzysz w tą sędzinę z Hiszpanii że wyrzuciłbyś 5000 ludzi i pozbawił pracy a sam byś siedział w kufajce przy świeczkach na Dolnym Śląsku???
Ty taki niewierzący???
Skąd u ciebie taka wiara w tą panią, która robi sobie kpiny z ludzi pracy????
Cieciu bardaszany ;
W maju Mateusz Morawiecki przekazał, że bliskie jest porozumienie z Czechami, które zobowiązały się do wycofania skargi z TSUE
– Niczego nie obiecywałem premierowi Morawieckiemu. O Turowie nie chciałem nawet pertraktować – powiedział jeszcze tego samego dnia premier Czech.
– Jestem głęboko przekonany, że Polsce nie grożą kary finansowe w sprawie kopalni Turów, ale podchodzimy do problemu bardzo poważnie – powiedział 26 czerwca Mateusz Morawiecki.
W maju Jacek Sasin przekazywał, że dopracowywane są szczegóły umowy, a po jej uzgodnieniu i podpisaniu strona czeska zobowiązała się do wycofania skargi z TSUE.
Więc berecie przestań pierdo**ć o jakiej sędzinie z Hiszpanii czy o kufajce .