~~Stara doradczyni napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): a ja w tej chwili przeglądam pewien sondaż jak to Polacy dzisiaj widzą tą całą ''s'' i jej ''wały'' i oszustwa...
dlatego utwierdzam się w przekonaniu że to oni byli min. tymi którzy zniszczyli coś w ludziach ...zniszczyli coś w Polsce...
a najgorsze w tym wszystkim jest to że nadal nic wartościowego nie wnoszą do czasów obecnych sprzedając nie tylko dawne ideały a pokazując jak i dzisiaj ''handlują '' ludźmi...
Ty tak wierzysz w tą sędzinę z Hiszpanii że wyrzuciłbyś 5000 ludzi i pozbawił pracy a sam byś siedział w kufajce przy świeczkach na Dolnym Śląsku???
Ty taki niewierzący???
Skąd u ciebie taka wiara w tą panią, która robi sobie kpiny z ludzi pracy????
pamiętasz pewnego ministra co to pewnej grupie zwalnianych zaproponował jakieś kursy zawodowe?
proponował o ile pamiętam kursy fryzjerskie...
więc w czym problem dla tych z Turowa?
czy będę siedział przy świeczkach?
człowieku...zapowiadają 40 % podwyżek i to nie koniec więc i ty możesz przy nich siedzieć...
co ma moja ''niewiara'' do tego ?
myślisz że ''ta pani '' sobie kpi z ludzi pracy?
a co dzisiaj pislamski nie(rząd) robi sobie z problemów płacowych nauczycieli ,sanitariuszy czy policjantów?
co robi sobie z protestów rolników ?
pamiętasz problemy pracowników likwidowanej stoczni remontowej w Szczecinie?
więc tych co kpią sobie z ludzi pracy nie szukaj tak daleko bo masz takich o wiele bliżej...
na Wiejskiej ...
~~Humorek 1 godz. 10 min. temu
Co i komu chcesz udowodnić Ho-Rusku ,
Próbami usunięcia /oczerniając Solidarność z życia publicznego ??
Komuna nie wróci bądź pewien ……………D
ja nie udowadniam ...ta prawda tkwi w świadomości ludzi od lat...
usunąć ''s'' ze świadomości ludzi nie można bo to kawał historii
ale pisać prawdę o ich zapędach ,oszustwach należy ...
i t nie jest jak piszesz ''oczernianie'' tylko uświadamianie...
komuna nie musi wracać...ona nigdy stąd nie odeszła...;D