Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Pannazdzieckiem niezalogowany
2 października 2021r. o 14:29
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): nie wiem co tak do końca masz na myśli z tym rozwiązywaniem i zakopywaniem ale tak...
z taka ''polską'' można to zrobić...

kraj który żyje przeszłością nie ma przed sobą przyszłości...

Ktoś napisał: Horus napisał(a): nie wiem co tak do końca masz na myśli z tym rozwiązywaniem i zakopywaniem ale tak...
z taka ''polską'' można to zrobić...

kraj który żyje przeszłością nie ma przed sobą przyszłości...

Januszek nie szanuje i nie ceni swojej przeszłości, Januszek nie jest godzien szacunku, teraźniejszości ani prawa do przyszłości.

Lucek ,a mógłbyś tak po naszemu ,suweren to czyta i nic nie kuma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
2 października 2021r. o 15:43
a ty niedokończony ''esbeku'' o ciągotkach do zbierania ''haków'' na innych zasługujesz na szacunek? :D
myślisz że kilka skoków przez płot -do sklepu po wino- już cię stawia w uprzywilejowanej pozycji?
ty piszesz o szacunku?
ty który wyszedłeś z organizacji która walnie przyczyniła się do rozkradania dorobku milionów Polaków?
ty chłopie małorolny piszesz o szacunku który wielokrotnie obrażałeś tu ludzi o innych niż twoje poglądach?
ty kmiotku granatem od pługa oderwany teraz piszesz o jakiejś przyszłości?
ty który niczego w życiu się nie nauczył kolejny raz przykładający teraz rękę do popierania kolejnej złodziejskiej bandy?
jaką przyszłość Czytelniku widzisz dla Polski?
ty i twoi kolesie zapoczątkowaliście rozpad tego kraju, skłóciliście ludzi i teraz robicie to samo...
na pohybel tobie i tobie podobnym...;D

Zastosowana autokorekta

~~Ryś niezalogowany
2 października 2021r. o 20:35
Tyle nienawiści może się zmieścić w takim małym człowieku.
Szok.
22258
#Horus nieaktywny
3 października 2021r. o 8:08
gdzie ty tu widzisz jakąś nienawiść do tego kmiotka?
jeśli już to pogardę ...
sam przyznał że zakładając temat o PanuM jedyny cel jaki miał wpraszając się na spotkanie to było to by nadstawiać ucha i czegoś się o mnie dowiedzieć...
nie wyszło więc założył sobie temat o PanuM pisząc o nim jako ''fałszywym koledze''

kiedyś tak robili esbecy umieszczając swoich ludzi w strukturach ''s'' więc jak widać Lucuś był pilnym uczniem...
Lucuś to cienki -nomen omen :D '' Bolek''

niczym sobie nie zasłużył na moją nienawiść ale swoim wcześniejszym postępowaniem na to by czuć do niego pogardę jak najbardziej...
bo jak określać kogoś kto jednego dnia popija koniak postawiony przez gospodarza a już kolejnego dnia zakładać o nim temat gdzie widać jak na dłoni kto tu tak naprawdę jest fałszywcem...hahaha

https://www.bolec.info/boleslawiec/forum/120064/dyskusja/50/panm

:D
~~Morus niezalogowany
3 października 2021r. o 14:45
~~Ryś napisał(a): Tyle nienawiści może się zmieścić w takim małym człowieku.
Szok.

a co ma chłop robic ,siedzi połamany w domu wiec ma czas na plucie jadem
22258
#Horus nieaktywny
3 października 2021r. o 14:51
dla takiego dupka jak ty jest to ''plucie jadem''
dla ludzi normalnych jest to pisaniem prawdy...

a wiesz że Korwin ma nóżkę w gipsie co mu nie przeszkadza pisać swoich durnot na ''twitku''? ;D
14240
M21W2
3 października 2021r. o 15:19
Januszku ,Ty nie tylko psychopata , zaszczep się na wściekliznę .

Nie dziwi mnie że wiesz jak robili esnbecy , praktyka uczyniła z Ciebie mistrza .

Ja wiem o jednym , esbecy kłamali i oczerniali ludzi opozycji , Ty kłamiesz i oczerniasz adwersarzy .
Powodzenia w dalszej twórczości - SZAMBO-NURKU .
Miłej niedzieli - Lucjan
22258
#Horus nieaktywny
3 października 2021r. o 15:30
nie sądzisz kmiotku że tylko odwróciłeś to co ja o tobie napisałem?
brakuje ci własnych słów prostaku?

podkreślam ...to ty niedokończony ''esbeku'' nadstawiałeś ucha by coś się o mnie dowiedzieć...
plan nie wypalił a koniecznie chciałeś zaistnieć więc poszło na twojego ponoć kolegę...''fałszywego kolegę '' jak to go nazwałeś ......

założyłeś temat o nim czy nie?
a gdzie ja kogoś oczerniam?
piszę o tobie jako ''niedokończonym esbeku'' więc co w tym dziwnego skoro sam zastosowałes esbeckie metody?

wracaj do nory ...;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.