~~Luki napisał(a): M21W2 napisał(a): Januszku ,Ty nie tylko psychopata , zaszczep się na wściekliznę .
Nie dziwi mnie że wiesz jak robili esnbecy , praktyka uczyniła z Ciebie mistrza .
Ja wiem o jednym , esbecy kłamali i oczerniali ludzi opozycji , Ty kłamiesz i oczerniasz adwersarzy .
Powodzenia w dalszej twórczości - SZAMBO-NURKU .
Miłej niedzieli - Lucjan
Lucjan, dawkuj chłopkowi roztropkowi jakieś treści, bo widzisz jak się podnieca jak tylko się pojawiasz, jeszcze zejdzie nieborak z tego świata z tej ekscytacji.
Pozdrowionka i pamiętaj, że to miejscowy głupolek i tak go trzeba traktować.
Januszek przywiązuje tylko uwagę do treści zgodnych z tym co było w TV w latach osiemdziesiątych , uwielbia " treściwe" wypowiedzi Urbana i tow . jedynie słusznej historii o Solidarności pisanej przez " historyków " PZPR .
Jak czytam jego insynuacje w stosunku do mnie to określenie forumowy głupek to dla Januszka komplement .
Dopisane 03.10.2021r. o godz. 17:11:
Januszku - daj głos - pod murkiem już byłeś ?
Horusie tego chcesz takiej dyskusji ? obszczekujesz mnie w każdym temacie .
Pierwsze moje słowa przy spotkaniu z Tobą zapomniałeś , przypomnę - chciałem się z Tobą spotkać aby zakończyć tę naszą wojenkę , podałem rękę i powiedziałem że ja za wszystko co było przepraszam .
Podałeś rękę , słowo przepraszam jest ci obce .
To i tylko to było moim celem aby się z Tobą spotkać , w takim celu mogę to zrobić ponownie , niestety nie mogę się pozbyć jednej z wad - na chamstwo odpowiadam taj jak na to zasługujesz .