M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): no jak to gdzie?...ale ty jesteś mało pamiętliwy....;D
Jesteś młodszy ode mnie o 7 lat i już masz zaczątki sklerozy .
PanM wywołał sprawę czajnikowo sufitową atakując ciebie podał nawet twoje imię i nazwisko oraz adres zamieszkania ,
jest to nie do udowodnienia bo temat o Ukrainie został zdjęty z portalu .
PanM miał jakiś zły okres w swoim życiu zaczął też kłamać na mój temat , aby jego uciszyć napisałem mniej więcej
to ; - nie wiem nic na temat czajnika wiem że PanM kłamie co do spapranej pracy przy sufitach i ścianach
remontowanych pokoi .
Mówił mi że to Śp .Piotr spaprał robotę a ty to poprawiałeś , ogarnij się człowieku i skończ z bredniami .
Jest prosty sposób aby wrócić do tematu założonego prze ze mnie o PanuM , sprawdź a przekonasz się
że kłamiesz , tam nic nie znajdziesz o twojej i PanaM tzw. " aferze czajnikowej " w którym tylko raz się wypowiedziałem
napisałem to co powyżej .
Twoja nienawiść do mnie zaślepia ciebie i odbiera zdolność logicznego myślenia o ile taką posiadasz .
nieprawda pomieszana jak zwykle z manipulacją w której jesteś mistrzem...
nie Lucjan...może ze względu na wiek słabszy mam wzrok ale pamięć to u mnie nie szwankuje...;d
a jak wiesz miałem tu na takiego jednego swój ipeenek ;D który nad wyraz okazał się skuteczny w pewnej sprawie a z czasem poszerzyłem go o o ciebie kiedy zrobiłeś się po prostu chamski posuwając się nawet do wyzwisk ...
teraz '' wyprostuję'' tu twoją pamięć ...;D ...to w odpowiedzi na niby moją ''sklerozę''...;D
pierwszym który który tu opublikował moje dane był właśnie ten szmaciarz którego chyba nawet wczoraj broniłeś...;D
później ty sam poszedłeś w jego ślady co próbowałem ci uzmysłowić że i ty łamiesz prawo bo powielanie takich danych jest tez przestępstwem...(poczytaj o tym )
Lucjan ...to że coś zdjęto z forum nie znaczy że znikło z sieci...
popatrz Lucjan jak tu sam stawiasz się w jednoznacznej pozycji ...dopiero jak ciebie zaczął atakować w odpowiedzi napisałeś że kłamał w mojej sprawie...
dlaczego od razu tego nie prostowałeś?... bo sam byłeś zajęty tym by mnie atakować ...;D
długo by o tym pisać ale ja z tym nie mam problemu bo ja w tej sprawie nie mam sobie nic do zarzucenia...
pamiętam jednak wiele w tym sprawę wiertła ,wiertarki i tego sufitu czarnego od sadzy gdzie moje sugestie gospodarz pominął a być może wyszło na moje ...;D
Lucjan ...w każdej chwili mogę tu wkleić kopie twoich niektórych postów bo mam je do dzisiaj właśnie po toby obalać twoje kłamstwa a i jak zajdzie potrzeba przypominać ci że jak to ''jeździłeś '' tu po ''eM''
pamiętasz jak tu pisałem o nim że oszczerstwa jakie słał w stronę pewnej kobiety a za które przepraszał nie są jedynymi?...on też nigdy nie napisał kim była ta druga osoba która zagroziła mu nawet sądem za właśnie oszczerstwa...;D
a ja wiem ...a pomimo to nigdy tego tu nie napisałem o kogo chodzi ...
wystarczy czy chcesz ciągnąc temat?