~~dawny znajomy napisał(a): Jakie postronne? To ich portalu zamieszczałeś swoje chamskie wpisy. To na ich portalu zamieszczałeś czyjeś dane osobowe . Więc nie są postronne tylko powinny być zainteresowane tym że taki ktoś łamie w sposób oczywisty prawo.
Skopiuj to sobie i zapamiętaj.
Takie brednie mam kopiować? , rozbawiłeś mnie, dawaj kolejne bzdety, dobry w tym jesteś.
Dopisane 18.10.2024r. o godz. 14:04:
~~dawny znajomy napisał(a): Jakie postronne? To ich portalu zamieszczałeś swoje chamskie wpisy. To na ich portalu zamieszczałeś czyjeś dane osobowe . Więc nie są postronne tylko powinny być zainteresowane tym że taki ktoś łamie w sposób oczywisty prawo.
Ten co łamał prawo ( wulgaryzmu i wyzywanie ) redaktorzy zawieszali , nie pomogło . Poraz pierwszy dostał bana pisząc jako fal- co, nic nie zrozumiał , po raz drugi dostał bana posząc jako ho -Rus nadal wyzywał obrażał nie tylko bolecnautów ale też dziennikarzy tego portalu . Czytałem jak się bidulek skarżył się redaktorowi Marcinowi że jest wyzywany, otrzymał od Marcina odpowiedź " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany" ja mogę to tylko powtórzyć, nie wyzywaj nie będziesz wyzywany.