skorn napisał(a): Nie, ty napisałeś.
Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Dyptam napisał(a): bo to nie jest miejsce by i tobie i jemu coś udowadniać...
są do tego inne miejsca...
Więc pytam co to za miejsca, w których możesz udowodnić, że doszło do takiej wymiany zdań między mną i p. Lucjanem.
skora tak teraz piszesz to odpowiem ci podobnie...
tobie gdybym chciał cokolwiek udowadniać to za ''pedofili'' czy ''nekrofili'' już dawno byś odpowiadał...
kumasz
przez całe lata nie zaczepiałeś mnie przynajmniej otwarcie więc sprawę odpuściłem podobnie jak sprawę tego grubasa...
napisałem troszkę wcześniej- sprawę skorna uważam za zamkniętą ...
widzisz swój wpis w którym piszesz że na coś tam pozwalam? ...widzisz w tym wpisie moją odpowiedź że na nic takiego nie pozwoliłem...zastosowałem się więc teraz natychmiast do twojej rady by taki proceder trwał latami jak w przypadku tego łajzy do którego zwracałeś się per ''opoju''...;D ....więc tego którego podał moje dane a mam pewne dowody na to że to Lucjan skierowałem wniosek na Policję...
więcej na ten temat nie napiszę bo wiem że tu siedzi i czyta...;D
może on sam zobaczy tą waszą wymianę zdań..nie wiem ...
może na komendzie ,może w prokuraturze, może w sądzie...nie wiem...
czekam na powiadomienie z prokuratury ....
ciekawe...nie pamiętasz takiej wymiany zdań z Lucjanem a jednocześnie nie zaprzeczasz że obraźliwe posty słałeś pod moim adresem...
czyli coś tam jednak pamiętasz i w to już nie brniesz...;D
ja jak widzisz twój temat puściłem w niebyt ...uznałem że szkoda na ciebie czasu...