Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~ciekawski niezalogowany
10 listopada 2024r. o 11:52
~~Przypominajka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): aby zrozumieć jak wielką ''polityczną szują'' był Anton Antonowycz Macjarewycz trzeba się wycofać w lata nawet 2013 i późniejsze...
trzeba coś wiedzieć o pewnej pani major ,trzeba coś wiedzieć o ataku na bazę Ghazni....
a później jak ten szaleniec postąpił z żołnierzami z Nangar Kel...

a później przyszedł ''smoleńsk'' i ''milion'' szalonych ''teorii'' szaleńca...;D

W roku 2013 ty też już byłeś szują i zapisywałeś posty internautów aby nimi ich potem prowokować i szantażować.

A teraz robi to Lucjan? To tez szuja? ;]]]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowoczarna Katalpa niezalogowany
10 listopada 2024r. o 12:13
Zapadła po tym cisza. Trwa narada wojenna czym to jeszcze spróbować sprowokować Jana. ;]
~~dawny znajomy niezalogowany
10 listopada 2024r. o 12:15

Dla mnie było jasne i oczywiste że nie odniesiesz się do tematu tylko w swoim stylu , bełkot i pustosłowie , ignorancie .
~~Hebanowy Czarny niezalogowany
10 listopada 2024r. o 16:27
~~Widzimy cie po swojemu napisał(a):
~~Pzd
Ja wszystko widzę parówo . Ty się ze mnie nabijasz bo wiesz że ci nie mogę dać po pysku. Ale tylko pojawisz się na cmentarzu to wtedy ..... bądź czujny .
No proszę jaki miliarder się objawił. Kim ty jesteś dziadu ? Co ty miałeś i masz ? Spadłeś z rusztowania i poprzewracało ci się w łepku. Gracz z STS , palacz skrętów to twoja rola w marnym życiu.

Pewnie to napisali wierni wielbiciele Jana Z Dolnych

widziałem to...;D
a później jeden z drugim jakiś dupek pisze o moich zaczepkach i nienawiści...;D
czy warto to komentować?...chyba tylko dla ''jaj''
Oj oj , znalazł się chętny na te teksty do siebie. Na złodzieju czapka gore. Dla takiego chamstwa nie ma miejsca przy tym stole. Typ zamiast skupić się nad grą w STS , skręcaniem fajek , całymi dniami śledzi forum i zabiera głos w każdym wątku. Nie zapraszany niechciany , nielubiany , przez wielu ignorowany a wręcz pogardzany wyskakuje jak patafian i wrzuca swoje wypierdki. Dla informacji to ani Jurko ani Lucko tam pisał gamoniu.

Siostra Bożenka? :)
~~Lekcja pierwsza odp niezalogowany
10 listopada 2024r. o 17:34
~~ciekawski napisał(a):
Ktoś napisał:

Lucjan robi to w celach obronnych więc jest tylko naiwniakiem który gada z szują.
Szuja robi zapiski aby zaszkodzić rozmówcy a potem się onanizować losem tego z drugiej strony.
Szuja to szuja i nikt ci w tym nie dorówna.
~~Bolecnauta niezalogowany
10 listopada 2024r. o 17:38
Nie bo to napisał któryś z braci Bożenki. ;) A wiadomo że to nienawistnicy i nie lubią Jana bo Jan wali ich słownym ,,bejsbolem'' po jajach za ich chamstwo aż furczy.
~~Adwokat diabła niezalogowany
10 listopada 2024r. o 18:56
~~Lekcja pierwsza odp napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ciekawski napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał:

Lucjan robi to w celach obronnych więc jest tylko naiwniakiem który gada z szują.
Szuja robi zapiski aby zaszkodzić rozmówcy a potem się onanizować losem tego z drugiej strony.

Powiedziałem to ja. Prawnik .
A o jego chamstwie i tym by kogokolwiek tu wyzywał nic nie wiem .
~~logik niezalogowany
10 listopada 2024r. o 19:02
~~Adwokat diabła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lekcja pierwsza odp napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ciekawski napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał:

Powiedziałem to ja. Prawnik .
A o jego chamstwie i tym by kogokolwiek tu wyzywał nic nie wiem .

To tak jak ze skornem, chamstwa jego w całym internecie nie znajdziecie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza