Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Jasio niezalogowany
10 listopada 2024r. o 10:38
Na zlecenie Antoniego Macierewicza raport z likwidacji WSI jeszcze przed publikacją w języku polskim został przetłumaczony na rosyjski - dowiedział się tygodnik "Wprost".
Raport przetłumaczyła Irina O., a jego fragmenty dostarczano jej do mieszkania znajdującego się na tzw. osiedlu rosyjskim w Warszawie (przy ulicy Sobieskiego na Mokotowie). Za swoją pracę tłumaczka otrzymała 17 tysięcy złotych. Jak pisze "Wprost", zatrudniono ją bez procedury przetargowej, a umowę podpisano po zakończeniu tłumaczenia.
Jak teraz można bronić tego ,,luja'' ? Nikt normalny tego nie zrobi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowoczarna Katalpa niezalogowany
10 listopada 2024r. o 10:54
aby zrozumieć jak wielką ''polityczną szują'' był Anton Antonowycz Macjarewycz trzeba się wycofać w lata nawet 2013 i późniejsze...
trzeba coś wiedzieć o pewnej pani major ,trzeba coś wiedzieć o ataku na bazę Ghazni....
a później jak ten szaleniec postąpił z żołnierzami z Nangar Kel...

a później przyszedł ''smoleńsk'' i ''milion'' szalonych ''teorii'' szaleńca...;D
~~Widzimy cie po swojemu niezalogowany
10 listopada 2024r. o 11:04

~~Pzd
Ja wszystko widzę parówo . Ty się ze mnie nabijasz bo wiesz że ci nie mogę dać po pysku. Ale tylko pojawisz się na cmentarzu to wtedy ..... bądź czujny .
No proszę jaki miliarder się objawił. Kim ty jesteś dziadu ? Co ty miałeś i masz ? Spadłeś z rusztowania i poprzewracało ci się w łepku. Gracz z STS , palacz skrętów to twoja rola w marnym życiu.

Pewnie to napisali wierni wielbiciele Jana Z Dolnych

widziałem to...;D
a później jeden z drugim jakiś dupek pisze o moich zaczepkach i nienawiści...;D
czy warto to komentować?...chyba tylko dla ''jaj''
Oj oj , znalazł się chętny na te teksty do siebie. Na złodzieju czapka gore. Dla takiego chamstwa nie ma miejsca przy tym stole. Typ zamiast skupić się nad grą w STS , skręcaniem fajek , całymi dniami śledzi forum i zabiera głos w każdym wątku. Nie zapraszany niechciany , nielubiany , przez wielu ignorowany a wręcz pogardzany wyskakuje jak patafian i wrzuca swoje wypierdki. Dla informacji to ani Jurko ani Lucko tam pisał gamoniu.
~~Przypominajka niezalogowany
10 listopada 2024r. o 11:06
~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): aby zrozumieć jak wielką ''polityczną szują'' był Anton Antonowycz Macjarewycz trzeba się wycofać w lata nawet 2013 i późniejsze...
trzeba coś wiedzieć o pewnej pani major ,trzeba coś wiedzieć o ataku na bazę Ghazni....
a później jak ten szaleniec postąpił z żołnierzami z Nangar Kel...

a później przyszedł ''smoleńsk'' i ''milion'' szalonych ''teorii'' szaleńca...;D

W roku 2013 ty też już byłeś szują i zapisywałeś posty internautów aby nimi ich potem prowokować i szantażować.
~~Bolecnauta niezalogowany
10 listopada 2024r. o 11:13
Tak. Na ''złodzieju czaka gore '' i dlatego jakiś dupek teraz się tłumaczy. Co kogo obchodzi kto to pisał.?
Za to jak widać prokuraturę interesuje to kto tu publikował dane wrażliwe?
Skoro ty wiesz że żaden z nich tam nie pisał to może tu masz na ten temat jakąś wiedzę. Myślę że o tym oczywiście nic nie wiesz .
10 listopada 2024r. o 11:18
~~Widzimy cie po swojemu napisał(a):
Nie zapraszany niechciany , nielubiany , przez wielu ignorowany a wręcz pogardzany wyskakuje jak patafian i wrzuca swoje wypierdki. Dla informacji to ani Jurko ani Lucko tam pisał gamoniu.

14240
M21W2
14 min. temu
~~Atramentowy Platan napisał(a): mnie tylko ciekawi teraz jaką voltę zrobi ''tygrysek'' i Siemoniak...
myślę że żaden z nich nie określi tego jasno przynajmniej do 20 stycznia bo chyba w tych okolicach zaprzysięgną ''zaczesanego''...
Kosiniak i Siemoniak zrobią to co Tusk JA NIGDY TEGO NIE MÓWIŁEM .
Mamy rząd specjalistów od kłamstw i politycznych fikołków . Platforma oszustów .

;D
a co to za ''patafian'' nie mógł się powstrzymać by mnie nie zaczepić i wrzucić swoje ''wypierdki''? ;D
a więc nie jestem aż taki ''ignorowany'';D
14240
M21W2
10 listopada 2024r. o 11:31
~~dawny znajomy napisał(a): Lucjan nie śpij . Rób zrzuty. ;]]

Szkoda czasu , zrzuty na twoje leczenie nic nie dadzą , choroba zrobiła zbyt mocne spustoszenia w mózgownic nieodwracalne , nie trzeba być lekarzem aby to wiedzieć , twoje wpisy świadczą o słuszności diagnozy laika
w dziedzinie medycyny , Miłej niedzieli .

Dopisane 10.11.2024r. o godz. 11:31:

~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): ;D
a co to za ''patafian'' nie mógł się powstrzymać by mnie nie zaczepić i wrzucić swoje ''wypierdki''? ;D
a więc nie jestem aż taki ''ignorowany'';D

Dla mnie było jasne i oczywiste że nie odniesiesz się do tematu tylko w swoim stylu , bełkot i pustosłowie , ignorancie .
10 listopada 2024r. o 11:40
nie będziesz zaczepiał nie będziesz zaczepiany...
nie będziesz obrażał nie będziesz obrażany...

ale ty tchórzu wiesz że teraz możesz to robić tylko z konspiry bo jako zalogowany już nie możesz ...

wiesz dobrze że ''dałeś dupy'' i stąd twój strach i panika które cię zżera bo konsekwencje jakie by nie były będą...;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza