Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Fioletowoczarna Katalpa niezalogowany
10 listopada 2024r. o 7:35
wspominałem idź spać i nie myśl o mnie...rozmarynku ,psianko czy jak ci tam...;D
twój braciszek często tu wspomina że ja częściej zmieniam ''nicki'' niż skarpetki i majtki'' a ty?
też tak często jak majtki?....;D
ja was zaczepiam?...ja tylko wam ADEKWATNIE ;D odpowiadam ...
obaj jesteście uzależnieni...ja jestem dla was jak opium...jak tlen...;D
bo kim byście tu byli gdyby nie pisanie do mnie?
z kim byście mogli pisać?...na chyba że z ''siostrą Bożenką'' :D
nawet z koleżką z ''salonów na Koziej nie piszecie ...no chyba że prowadzicie tajne narady telefoniczne uzgadniając wspólnie ''przekaz dnia''...
napiszę ci tak chociaż wątpię abyś to zrozumiał....znasz sztukę ''Mieszczanin szlachcicem''? ...to taka komedyjka...
a teraz ty grasz tu swoją tyle że ''drobnomieszczanin szlachcicem'' ..;D...idealnie pasujesz do tej roli...

jestem przekonany że tak jak nie zrozumiałeś wczorajszego mojego wpisu tak i dzisiejszego tez nie zrozumiesz...
ale to twój a nie mój problem...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~M21W2 niezalogowany
10 listopada 2024r. o 7:36
Tak jak wczoraj obiecałem, nie dam się sprowokować.
Dzisiaj kolejna miesięcznica zamachu smoleńskiego , w którym Tusk z Putinem , idolem Janusza z DM , za pomocą wypełnionych helem parówek, wysadzili prezydencki samolot .
Wieczna chwała bohaterom.
10 listopada 2024r. o 7:55
SMIRNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RUKI PA SZWAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;D ;D ;D
~~Kawowy Rozmaryn niezalogowany
10 listopada 2024r. o 8:01
z kim byście mogli pisać?...na chyba że z ''siostrą Bożenką'' :D
nawet z koleżką z ''salonów na Koziej nie piszecie ...no chyba że prowadzicie tajne narady telefoniczne uzgadniając wspólnie ''przekaz dnia''...
napiszę ci tak chociaż wątpię abyś to zrozumiał....znasz sztukę ''Mieszczanin szlachcicem''? ...to taka komedyjka...
a teraz ty grasz tu swoją tyle że ''drobnomieszczanin szlachcicem'' ..;D...idealnie pasujesz do tej roli...

jestem przekonany że tak jak nie zrozumiałeś wczorajszego mojego wpisu tak i dzisiejszego tez nie zrozumiesz...
ale to twój a nie mój problem...
~~M21W2 niezalogowany
10 min. temu
Tak jak wczoraj obiecałem, nie dam się sprowokować.
Dzisiaj kolejna miesięcznica zamachu smoleńskiego , w którym Tusk z Putinem , idolem Janusza z DM , za pomocą wypełnionych helem parówek, wysadzili prezydencki samolot .
Wieczna chwała bohaterom.

Pozdrawia was w niedzielę rano …
„ZAKOMPLEKSIONY JA NÓŻ”
Skutki odmowy/zlecenia wykonania prac budowlanych …….????
Powinieneś znać słowo wolność/wybór
Przesłane jak wcześniej nadmieniłeś dwa zdjęcia
prac wykonanych ( nie do końca twojego autorstwa)
przypuszczam , po prostu mnie nie przekonały ,
czy trzeba być tak zacietrzewionym……????
każdy ma wolny wybór …??

~~Kurza łapka niezalogowany
10 listopada 2024r. o 8:10

~~Pzd niezalogowany
3 godz. 16 min. temu
Ja wszystko widzę parówo . Ty się ze mnie nabijasz bo wiesz że ci nie mogę dać po pysku. Ale tylko pojawisz się na cmentarzu to wtedy ..... bądź czujny .

~~Nie do wiary jaki on stary niezalogowany
7 godz. 57 min. temu
No proszę jaki miliarder się objawił. Kim ty jesteś dziadu ? Co ty miałeś i masz ? Spadłeś z rusztowania i poprzewracało ci się w łepku. Gracz z STS , palacz skrętów to twoja rola w marnym życiu.

Pewnie to napisali wierni wielbiciele Jana Z Dolnych
10 listopada 2024r. o 8:13
;D
ja ''zakompleksiony? ...a cóż to by mogło być powodem?
i kolejna twoja głupia fantazja..

''Przesłane jak wcześniej nadmieniłeś dwa zdjęcia
prac wykonanych ( nie do końca twojego autorstwa)''

to był fragment mojej łazienki...myślisz że komuś to zleciłem?
wiem co napiszesz...wiem...

a wiesz dlaczego?...bo wiem jakim jesteś krętaczem i jakim jesteś ''zacietrzewionym''...;D
ale pisz bo jeszcze ponad poł godzinki do otwarcia STS-u więc mam trochę czasu ...
10 listopada 2024r. o 8:16
~~Kurza łapka napisał(a):
~~Pzd niezalogowany
3 godz. 16 min. temu
Ja wszystko widzę parówo . Ty się ze mnie nabijasz bo wiesz że ci nie mogę dać po pysku. Ale tylko pojawisz się na cmentarzu to wtedy ..... bądź czujny .

~~Nie do wiary jaki on stary niezalogowany
7 godz. 57 min. temu
No proszę jaki miliarder się objawił. Kim ty jesteś dziadu ? Co ty miałeś i masz ? Spadłeś z rusztowania i poprzewracało ci się w łepku. Gracz z STS , palacz skrętów to twoja rola w marnym życiu.

Pewnie to napisali wierni wielbiciele Jana Z Dolnych

widziałem to...;D
a później jeden z drugim jakiś dupek pisze o moich zaczepkach i nienawiści...;D
czy warto to komentować?...chyba tylko dla ''jaj''
~~dawny znajomy niezalogowany
10 listopada 2024r. o 8:28
Lucjan nie śpij . Rób zrzuty. ;]]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy