Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 15:01
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....

Też mam sygnaturę z prokuratury - 371, -3 KP 07 - 11 - 2024 .....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawa Maciejka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 15:05
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ALE TY TO UZNASZ ZA KŁAMSTWA BO PRZECIEŻ NNAPISAŁ TO ''NIERZETELNY DZIENNIKARZ KAZIMIERZ...
prawda? :D

Podajesz komentarz dziennikarza do wypowiedzi Filipka , ma prawo do własnej oceny wypowiedzi Janka , nie komentarz był tematem mojego sporu z panem Kazimierzem tylko tytuł artykułu , " Niesolidarna Solidarność odsłoniła pomnik " , to ten tytuł jest wodą na twój " młyn " , mielesz ten temat od lat nie wnosząc nic nowego poza paplaniną .Monument guided tours
Solidarność to nie Janek , nie Lucjan , nie Piotr Duda to organizacja setek tysięcy a w przeszłości milionów ludzi pracy .
Jesteś to w stanie zrozumieć , jak widzę twój rozum tego nie ogarnia

a w dupce mam to czy miałeś spór z Kazimierzem czy nie i o co on był ...
a tytuł jak najbardziej słuszny ...

tytuł jest wodą na twój " młyn ...o proszę-coś tam zapamiętałeś co jest na co...;D
wracając- a co ty sam od lat tu ''mielesz''? ...Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''

hahahaha...co to jest?
Monument guided tours...
wyjaśnisz? D

no właśnie ...kiedyś były was miliony a dzisiaj jakieś ''szkielety''...;D
4 grudnia 2024r. o 15:08
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....

sygnatura ta może być raczej z Policji...;D
a więc poczekam na wezwanie...;D
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 15:24
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): wiesz o czym piszę?...o wolności słowa i zlikwidowaniu cenZUry...
tak zdechły chyba wasze ''postulaty''...;D

Tu się z tobą zgadzam , z jednym zastrzeżeniem , moje wpisy nie są usuwane na tym portalu a czy ty piszesz prawdę o wycinaniu twoich nie jestem przekonany , zbyt często delikatnie ujmując - mijasz się z prawdą .
CENZURA wróciła bo mamy rząd Tuska z postkomunistami i jego demokrację walcząca taką jak w Rosji i na Białorusi .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 15:18:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): sygnatura ta może być raczej z Policji...;D
a więc poczekam na wezwanie...;D

Policja jest od zbadania sprawy i przekazaniu wniosków do prokuratury , prokurator przyjmie sprawę do zbadania i nada jej numer / sygnatura / wróci policji do uzupełnienia dowodów lub odrzuci jako niezasadne .
Strasznie kluczysz w swoich " zeznaniach " .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 15:22:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): no właśnie ...kiedyś były was miliony a dzisiaj jakieś ''szkielety''...;D

Powtórzę po raz kolejny , co się wydarzyło 13 grudnia 1981 roku , jakie były skutki dekretu WRON .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 15:23:

Papryka gdzie jesteś , czekam na odpowiedź .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 15:24:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''

Tu pokazałeś co cię boli .
~~taka prawda niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 15:29
Kaczyński z Kiszczakiem pili wódę , wznosili toasty za zdrowie strajkujących robotników. Po wszystkim pozowali do zdjęć .
~~Jurek niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 15:42
~~taka prawda napisał(a): Kaczyński z Kiszczakiem pili wódę , wznosili toasty za zdrowie strajkujących robotników. Po wszystkim pozowali do zdjęć .

Kaczy nie łykał, trzymał w ustach a potem w doniczkę wyplówał.
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 15:54
~~taka prawda napisał(a): Kaczyński z Kiszczakiem pili wódę , wznosili toasty za zdrowie strajkujących robotników. Po wszystkim pozowali do zdjęć .

Tu masz kto z kim pił i w jakiej intencji . Tak powstał układ , Wałęsa Kiszczak .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 15:54:

To też warto obejrzeć , jedli pili i się bawili - losem Polski i Polaków .

4 grudnia 2024r. o 17:12
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):

Policja jest od zbadania sprawy i przekazaniu wniosków do prokuratury , prokurator przyjmie sprawę do zbadania i nada jej numer / sygnatura / wróci policji do uzupełnienia dowodów lub odrzuci jako niezasadne .
Strasznie kluczysz w swoich " zeznaniach " .
.

teraz Policja a co pisałeś wcześniej?
że to sygnatura prokuratury...;D
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....

więc myśl co piszesz bo sam widzisz jak łatwo obalić i wykpić to co piszesz...
ja wcześniej podałem ci przecież sygnaturę -częściową- z numerem akt nadanych przez Policję a dzisiaj przez prokuraturę...
a ty chciałeś coś tu zmanipulować nie wiem na co licząc...

ale ok. poczekam na ruch ze strony Policji
wezwą mnie to oczywiście podjadę ....może nawet sam jutro to zrobię bo jako pozwany mam możliwość wglądu w to czego sprawa będzie dotyczyć...

widzisz jaki jestem otwarty? ...wpadniesz może jutro o 10 -ej czy 11-ej na komendę?
podaj godzinę jeśli jej nie podasz sam zadecyduję o której ja tam podjadę...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza