~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ALE TY TO UZNASZ ZA KŁAMSTWA BO PRZECIEŻ NNAPISAŁ TO ''NIERZETELNY DZIENNIKARZ KAZIMIERZ...
prawda? :D
Podajesz komentarz dziennikarza do wypowiedzi Filipka , ma prawo do własnej oceny wypowiedzi Janka , nie komentarz był tematem mojego sporu z panem Kazimierzem tylko tytuł artykułu , " Niesolidarna Solidarność odsłoniła pomnik " , to ten tytuł jest wodą na twój " młyn " , mielesz ten temat od lat nie wnosząc nic nowego poza paplaniną .Monument guided tours
Solidarność to nie Janek , nie Lucjan , nie Piotr Duda to organizacja setek tysięcy a w przeszłości milionów ludzi pracy .
Jesteś to w stanie zrozumieć , jak widzę twój rozum tego nie ogarnia
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....
Też mam sygnaturę z prokuratury - 371, -3 KP 07 - 11 - 2024 .....
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): wiesz o czym piszę?...o wolności słowa i zlikwidowaniu cenZUry...
tak zdechły chyba wasze ''postulaty''...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): sygnatura ta może być raczej z Policji...;D
a więc poczekam na wezwanie...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): no właśnie ...kiedyś były was miliony a dzisiaj jakieś ''szkielety''...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''
~~taka prawda napisał(a): Kaczyński z Kiszczakiem pili wódę , wznosili toasty za zdrowie strajkujących robotników. Po wszystkim pozowali do zdjęć .
~~taka prawda napisał(a): Kaczyński z Kiszczakiem pili wódę , wznosili toasty za zdrowie strajkujących robotników. Po wszystkim pozowali do zdjęć .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):
Policja jest od zbadania sprawy i przekazaniu wniosków do prokuratury , prokurator przyjmie sprawę do zbadania i nada jej numer / sygnatura / wróci policji do uzupełnienia dowodów lub odrzuci jako niezasadne .
Strasznie kluczysz w swoich " zeznaniach " .
.
teraz Policja a co pisałeś wcześniej?
że to sygnatura prokuratury...;D
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....
Też mam sygnaturę z prokuratury - 371, -3 KP 07 - 11 - 2024 .....
więc myśl co piszesz bo sam widzisz jak łatwo obalić i wykpić to co piszesz...
ja wcześniej podałem ci przecież sygnaturę -częściową- z numerem akt nadanych przez Policję a dzisiaj przez prokuraturę...
a ty chciałeś coś tu zmanipulować nie wiem na co licząc...
ale ok. poczekam na ruch ze strony Policji
wezwą mnie to oczywiście podjadę ....może nawet sam jutro to zrobię bo jako pozwany mam możliwość wglądu w to czego sprawa będzie dotyczyć...
widzisz jaki jestem otwarty? ...wpadniesz może jutro o 10 -ej czy 11-ej na komendę?
podaj godzinę jeśli jej nie podasz sam zadecyduję o której ja tam podjadę...