M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: 15:24:~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''
Tu pokazałeś co cię boli .
a co to niby mnie ''boli''?
ja o nich najczęściej piszę?
to raczej ty masz z tym ból dupki...;D
nie masz go tylko w stosunku do komuszego prokuratorka piotrowicza...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): czy pisała tu np. Pani Maślicka?
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): teraz Policja a co pisałeś wcześniej?
że to sygnatura prokuratury...;D
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....
Też mam sygnaturę z prokuratury - 371, -3 KP 07 - 11 - 2024 .....
M21W2 napisał(a): ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''
M21W2 napisał(a): Tu pokazałeś co cię boli .
Maciejka stawia mi zarzut że piszę tylko o Jaruzelskim i Kiszczaku aby za jakiś czas napisać ;
~~Złotawordzawa Maciejka -
Co z tą Maciejką jest nie tak ?????? .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 17:55:Jakiś " Papryka " zadaje mi pytanie i znika , Maciejka jemu odpowiada swoimi insynuacjami .
Maciejka co z tobą nie tak ???? , nie mając wiedzy bredzi .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:01:Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): czy pisała tu np. Pani Maślicka?
Pani Maślicka napisała o sobie i swojej działalności książkę , przeczytałem , jako pierwsza z Bolesławca została odznaczona Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski za działalność w opozycji antykomunistycznej , na odznaczenie jak najbardziej zasłużyła . RIP .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:09:Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): teraz Policja a co pisałeś wcześniej?
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu
Naucz się cytować i zrozumieć co się do ciebie pisze , zakpiłem z twojej sygnatury , napisane cyferki i litery powinny ci dać coś do myślenia , widzę że z myśleniem masz problemy , pustosłowia i insynuacje to twoja mocna strona , tego się trzymaj .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:11: " Papryka " odezwij się , odpowiem na twoje pytania .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:57:Czas na Republikę , " Maciejka " i " Papryka " na rybach , łowią karpia na święta . Udanych połowów .
Lucjan no po co, co to dało, a tak prosiłam.To jakiś bełkot.
M21W2 napisał(a): ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''
M21W2 napisał(a): Tu pokazałeś co cię boli .
Maciejka stawia mi zarzut że piszę tylko o Jaruzelskim i Kiszczaku aby za jakiś czas napisać ;
~~Złotawordzawa Maciejka -
to nie zarzut a fakt...
ja tylko o nich wspomniałem a ty zawsze pierdzielisz o dawno przebrzmiałej historii
Co z tą Maciejką jest nie tak ?????? .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 17:55:Jakiś " Papryka " zadaje mi pytanie i znika , Maciejka jemu odpowiada swoimi insynuacjami .
a co ci nie pasuje?
odpowiesz czy podkulisz i tu pod siebie ogon tak jak w sprawie pytań o ''solidaruchów''...;D
Maciejka co z tobą nie tak ???? , nie mając wiedzy bredzi .
więc nie bredź tylko popisz się swoją wiedzą a nie ''wuja'' wartą propagandą...;D
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:01:Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): czy pisała tu np. Pani Maślicka?
Pani Maślicka napisała o sobie i swojej działalności książkę , przeczytałem , jako pierwsza z Bolesławca została odznaczona Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski za działalność w opozycji antykomunistycznej , na odznaczenie jak najbardziej zasłużyła . RIP .Wycieczki po Bolesławcu
ty pajacu chcesz mnie uczyć teraz cytowania? ty?...który teraz coś tam wkleja o ''wycieczkach'' czy ''z Bolesławca'' ;D
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:09:Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): teraz Policja a co pisałeś wcześniej?
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu
''..zakpiłem z twojej sygnatury , napisane cyferki i litery powinny ci dać coś do myślenia..''
ty sam z siebie po raz wtóry zakpiłeś...;D 'a teraz idio.ty.cznie się próbujesz tłumaczyć ...
ja wiem jak wygląda sygnatura akt Policji czy prokuratury ...
przerabiałem to już wiesz z kim ...
więc to ''KP'' od razu powiedziało mi że łżesz z tą prokuraturą...;D
i przestań już powtarzać te swoje chore ''wizje'' o pustosłowiu czy insynuacjach bo ani do jednego ani do drugiego się słowem nie odniosłeś...
wiesz co myślę pajacu?
że z tą twoją ''sygnaturą'' też łgałeś...i po zapowiedzi że jutro sam tam pojadę jeśli ty nie wyrazisz ochoty na wizytę na komendzie - a widzę że to zaproszenie też pominąłeś milczeniem ;D - nie chcesz wyjść na głupka...
mam jeszcze jedną opcję co zrobić ale o tym teraz
''cicho szaaaaaa ,cicho sza ,na ulicach cicho sza ...na ulicach brudno zimno i zima...'' ;D