Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Złotawordzawa Maciejka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 17:15
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: 15:24:~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''

Tu pokazałeś co cię boli .

a co to niby mnie ''boli''?

ja o nich najczęściej piszę?
to raczej ty masz z tym ból dupki...;D

nie masz go tylko w stosunku do komuszego prokuratorka piotrowicza...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4 grudnia 2024r. o 17:40
~Brunatnopopielata Papryka niezalogowany
3 godz. 16 min. temu
M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

Wypisz wymaluj opis kaprala stanu wojennego Dudy :) powiedz mi Lucek dlaczego przez 8 lat nie zmienił nazwy z? Solidarność na Solidarni z PISim nieRządem? teraz się obudził? :) czepiłeś się tego Jana P z Wizowa, a było zadane pytanie ,dlaczego w ES nie ma nic o przewodniczącym S na Wizowie,Tadeuszu ?

''wojownik '' nie chce ci odpowiedzieć to może ja spróbuję...
nie zmienił nazwy bo naiwniak liczył na to że piSSdzielce utrzymają się przy władzy i nadal będą na tym korzystać...
a tu DUDA z tego wyszła ...
przecież podobnie chcieli zawłaszczyć sobie prawo na wyłączność do tabliczki z ''postulatami''...i też okazało się że są w czarnej DUDZIE...

a co do jakiegoś Janka (nie znam- znam P. ale nie Jana a J ....) być może nie chciał pchać się na ''afisz'' a przecież mógł skoro jak piszesz był przewodniczącym a nie jakimś pionkiem...

a swoją drogą...jak to jest że dzisiejsi ''związkowcy -przewodniczący ''bywający często na odsłanianiu pomniczków ,wypinają się do orderów a tutaj się nie udzielają tylko jakiś ''szaraczek'' od lat żyjący tu legendami...;D

czy kogoś z nich tu ktoś czytał?
czy pisała tu np. Pani Maślicka?

właśnie !!!...a Pani Maślicka to ''be '' czy ''cacy''?
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 18:57
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''

M21W2 napisał(a): Tu pokazałeś co cię boli .

Maciejka stawia mi zarzut że piszę tylko o Jaruzelskim i Kiszczaku aby za jakiś czas napisać ;
~~Złotawordzawa Maciejka -

Co z tą Maciejką jest nie tak ?????? .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 17:55:

Jakiś " Papryka " zadaje mi pytanie i znika , Maciejka jemu odpowiada swoimi insynuacjami .

Maciejka co z tobą nie tak ???? , nie mając wiedzy bredzi .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:01:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): czy pisała tu np. Pani Maślicka?

Pani Maślicka napisała o sobie i swojej działalności książkę , przeczytałem , jako pierwsza z Bolesławca została odznaczona Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski za działalność w opozycji antykomunistycznej , na odznaczenie jak najbardziej zasłużyła . RIP .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:09:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): teraz Policja a co pisałeś wcześniej?
że to sygnatura prokuratury...;D
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....
Też mam sygnaturę z prokuratury - 371, -3 KP 07 - 11 - 2024 .....

Naucz się cytować i zrozumieć co się do ciebie pisze , zakpiłem z twojej sygnatury , napisane cyferki i litery powinny ci dać coś do myślenia , widzę że z myśleniem masz problemy , pustosłowia i insynuacje to twoja mocna strona , tego się trzymaj .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:11:

" Papryka " odezwij się , odpowiem na twoje pytania .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:57:

Czas na Republikę , " Maciejka " i " Papryka " na rybach , łowią karpia na święta . Udanych połowów .
~~siostra Bożenka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:01
M21W2 napisał(a): ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''

Maciejka stawia mi zarzut że piszę tylko o Jaruzelskim i Kiszczaku aby za jakiś czas napisać ;

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 17:55:Jakiś " Papryka " zadaje mi pytanie i znika , Maciejka jemu odpowiada swoimi insynuacjami .

Maciejka co z tobą nie tak ???? , nie mając wiedzy bredzi .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:01:
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): czy pisała tu np. Pani Maślicka?

Pani Maślicka napisała o sobie i swojej działalności książkę , przeczytałem , jako pierwsza z Bolesławca została odznaczona Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski za działalność w opozycji antykomunistycznej , na odznaczenie jak najbardziej zasłużyła . RIP .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:09:
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): teraz Policja a co pisałeś wcześniej?
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu

Naucz się cytować i zrozumieć co się do ciebie pisze , zakpiłem z twojej sygnatury , napisane cyferki i litery powinny ci dać coś do myślenia , widzę że z myśleniem masz problemy , pustosłowia i insynuacje to twoja mocna strona , tego się trzymaj .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:11: " Papryka " odezwij się , odpowiem na twoje pytania .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:57:Czas na Republikę , " Maciejka " i " Papryka " na rybach , łowią karpia na święta . Udanych połowów .

Lucjan no po co, co to dało, a tak prosiłam.To jakiś bełkot.
4 grudnia 2024r. o 19:05
M21W2 napisał(a): ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ..Kiszczak i Jaruzelski to cała twoja ''wiedza''

to nie zarzut a fakt...
ja tylko o nich wspomniałem a ty zawsze pierdzielisz o dawno przebrzmiałej historii

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 17:55:Jakiś " Papryka " zadaje mi pytanie i znika , Maciejka jemu odpowiada swoimi insynuacjami .

a co ci nie pasuje?
odpowiesz czy podkulisz i tu pod siebie ogon tak jak w sprawie pytań o ''solidaruchów''...;D

Maciejka co z tobą nie tak ???? , nie mając wiedzy bredzi .
więc nie bredź tylko popisz się swoją wiedzą a nie ''wuja'' wartą propagandą...;D
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:01:
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): czy pisała tu np. Pani Maślicka?

Pani Maślicka napisała o sobie i swojej działalności książkę , przeczytałem , jako pierwsza z  Bolesławca została odznaczona Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski za działalność w opozycji antykomunistycznej , na odznaczenie jak najbardziej zasłużyła . RIP .Wycieczki po Bolesławcu

ty pajacu chcesz mnie uczyć teraz cytowania? ty?...który teraz coś tam wkleja o ''wycieczkach'' czy ''z  Bolesławca'' ;D

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:09:
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): teraz Policja a co pisałeś wcześniej?
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu

''..zakpiłem z twojej sygnatury , napisane cyferki i litery powinny ci dać coś do myślenia..''
ty sam z siebie po raz wtóry zakpiłeś...;D 'a teraz idio.ty.cznie się próbujesz tłumaczyć ...
ja wiem jak wygląda sygnatura akt Policji czy prokuratury ...
przerabiałem to już wiesz z kim ...
więc to ''KP'' od razu powiedziało mi że łżesz z tą prokuraturą...;D
i przestań już powtarzać te swoje chore ''wizje'' o pustosłowiu czy insynuacjach bo ani do jednego ani do drugiego się słowem nie odniosłeś...

wiesz co myślę pajacu?
że z tą twoją ''sygnaturą'' też łgałeś...i po zapowiedzi że jutro sam tam pojadę jeśli ty nie wyrazisz ochoty na wizytę na komendzie - a widzę że to zaproszenie też pominąłeś milczeniem ;D - nie chcesz wyjść na głupka...

mam jeszcze jedną opcję co zrobić ale o tym teraz

''cicho szaaaaaa ,cicho sza ,na ulicach cicho sza ...na ulicach brudno zimno i zima...'' ;D

~~Solidarność niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:08
Czy ten nurek nie umie napisać jednolitego tekstu tylko bezy przerwy dopisane i dopisane ?
~~ niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:10
Ale uczyć cytowania chce innych.
~~Lucjan niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:16
,,bezy przerwy dopisane'' to nie dam radę.
Janusz , na boga , fason trzym.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.