~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): boli prawda?
ma boleć ...;D
boicie się prawdy...boicie się wszystkich którzy wiedzą jaka jest prawda przed którą staracie się uciekać...
i której nawet nie staracie się przeciwstawić w sposób racjonalny ...
wtedy sypiecie wyzwiskami jak Lucjan sypiący jak z rękawa ''świńskimi ryjami''...
co ty na to ''sosno-wiosno''...;D
co ty na to ''wolny strzelcu''...;D
nic...pozostaje ci tylko pajacowanie...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:11: " Papryka " odezwij się , odpowiem na twoje pytania .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:57:Czas na Republikę , " Maciejka " i " Papryka " na rybach , łowią karpia na święta . Udanych połowów .
a teraz coś INSYNUUJE...
o tym że jadę na stawy po karpie sam pisałem ale czy Papryka też?
cos mi się widzi że znowu poszedł w swoje chore fantazje a chwalił się że ma ''mówiące algorytmy''...
a mnie się wydaje że on ''słyszy głosy'' ...;D
on do ''szczujni '' a ja wracam do serialu bo dzisiaj miałem na to za mało czasu....
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): boli prawda?
ma boleć ...;D
boicie się prawdy...boicie się wszystkich którzy wiedzą jaka jest prawda przed którą staracie się uciekać...
i której nawet nie staracie się przeciwstawić w sposób racjonalny ...
wtedy sypiecie wyzwiskami jak Lucjan sypiący jak z rękawa ''świńskimi ryjami''...
co ty na to ''sosno-wiosno''...;D
co ty na to ''wolny strzelcu''...;D
nic...pozostaje ci tylko pajacowanie...;D
Nie pchaj ryja w moje sprawy rodzinne nie będziesz musiał jęczeć. Brak wiedzy nadrabiasz tym co najbardziej umiesz, płoty, oszczerstwa i jad. Miłego dnia Dopisane 05.12.2024r. o godz. 07:52:Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:11: " Papryka " odezwij się , odpowiem na twoje pytania .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:57:Czas
a mnie się wydaje że on ''słyszy głosy'' ...;D
Wczorajszy dzień był dniem kpin z ciebie.
czy ty wiejski chamie nie potrafisz rozpocząć dnia z odrobiną chociaż kultury?
nie przeszkadzają mi tutaj twoje próby wyzwisk od ''świńskich ryjów'' bo coś mi się wydaje że pobudzony do tego tak jesteś po porannym spojrzeniu w lustro i stąd te określenia...;D
pajacu ...po co ktokolwiek miałby pchać się w twoje sprawy skoro ty sam o nich piszesz?
a to jak skuterkiem w zimie do pracy jechałeś ,a to jak DOM chciałeś sobie budować, jak to rodzeństwa ci przybyło kiedy byłeś w wojsku...
czy w tym czasie byłeś kapralem w szkółce oficerskiej do której wysłała cię ''ludowa ojczyzna'' której przysięgałeś. ? ;D
jesteś prosty chłopina więc może zamiast wypisywać tu swoje chore wizje łap może za cep i ruszaj do stodółki ...czaisz ironię? ;D
ty piszesz o tym że kpisz ze mnie?
ty sam siebie wczoraj wykpiłeś tą ''sygnaturą'' i tradycyjną już ucieczką przed propozycją spotkania na komendzie...;D
nie podniecaj się więc bo ci zwieracze puszczą i zakleksisz pielucho-MAJTKI...; D
zawsze ci proponowałem mniej emocji ale jak widzę twoja nadpobudliwość na to ci nie pozwala a to z kolei skutkuje wylewem kolejnych pokładów twojego osobistego , wypełniającego cię szamba...
ps. czy twój ''mecenasso'' wie o tym jakim chamem tu jesteś? ...jak wyzywasz tu ludzi ?
juz pierwszy wpis dzisiaj to wpis szukający zaczepki...
a później lamenty że odpowiadam wam ADEKWATNIE...
prawie ADEKWATNIE bo do takiego chamstwa jak twoje Lucuś nigdy się nie posunę ...
nawet w stosunku do ciebie...pajacu...;D
ps2 zrób sobie ''zrzuta '' do 25 ''teczki'' Lesiak...Lucusiu...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): juz pierwszy wpis dzisiaj to wpis szukający zaczepki...
~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a): Lucuś, ja tylko wrzuciłem notkę z ES, o tobie, a o Tadku szefie Solidarności na Wizowie ktoś inny pisał, piszesz że, kumuchy z Tuskiem powrócili :)też chlejesz te wina Tuska jak młot kowalski? ale już Ci komuchy w PISdzie nie przeszkadzały?Tow.Jasiński, Łopiński, prokurator Stanu Wojennego Piotrowicz, sędzia Kryże który w latach 70-tych skazywał opozycjonistów i inni czerwone łajzy z PIS :) o czerwonym kapralu ST już nie wspomnę :) jak to ciągnie swego do swoich :) Lucuś, tyle razy Cię pytałem, wykopałeś tą czerwoną książeczkę pamiątkę z wojska? :)
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): juz pierwszy wpis dzisiaj to wpis szukający zaczepki...
Nie płacz Janusz nie płacz , łez nie jestem w stanie ci otrzeć , klepanie ozorem przez ciebie jak mnie nie ma na forum sprawia ci przyjemność nie mam nic przeciwko temu , coś od życia ci się należy .
Twoje ograniczenie umysłowe pokazujesz od rana , jak moje odpowiedzi na twoje klepanie ozorem pomogło ci się pozbyć jadu nagromadzonego przez noc to bardzo się cieszę że mogłem pomóc , po tym wpisie masz okazję wypróżnić do zera woreczek z jadem , ulży ci całkowicie , jeszcze raz , Miłego dnia z ustami bez jadu .
Dopisane 05.12.2024r. o godz. 09:04:Ktoś napisał: ~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a): Lucuś, ja tylko wrzuciłem notkę z ES, o tobie, a o Tadku szefie Solidarności na Wizowie ktoś inny pisał, piszesz że, kumuchy z Tuskiem powrócili :)też chlejesz te wina Tuska jak młot kowalski? ale już Ci komuchy w PISdzie nie przeszkadzały?Tow.Jasiński, Łopiński, prokurator Stanu Wojennego Piotrowicz, sędzia Kryże który w latach 70-tych skazywał opozycjonistów i inni czerwone łajzy z PIS :) o czerwonym kapralu ST już nie wspomnę :) jak to ciągnie swego do swoich :) Lucuś, tyle razy Cię pytałem, wykopałeś tą czerwoną książeczkę pamiątkę z wojska? :)
~~Brunatnopopielata Papryka niezalogowany
18 godz. 12 min. temu
M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
Wypisz wymaluj opis kaprala stanu wojennego Dudy :) powiedz mi Lucek dlaczego przez 8 lat nie zmienił nazwy z? Solidarność na Solidarni z PISim nieRządem? teraz się obudził? :) czepiłeś się tego Jana P z Wizowa, a było zadane pytanie ,dlaczego w ES nie ma nic o przewodniczącym S na Wizowie,Tadeuszu ?
Odpowiedziałem komuś kto pisał o Janie P , ciebie interesuje Tadeusz , chciałem też tobie na to odpowiedzieć , widzę że to nie ma sensu , pojawi się jakaś inna " papryka " i napisze jak ty " uczepiłeś się tego Tadeusza z Wizowa " , zacznie bredzić jak ty o legitymacjach .
To że robisz z siebie DURNIA to twój problem , początek twojego wpisu to wpis normalnego człowieka , wpis na temat godny kontynuowania . zakończenie to IDJOTYZMY w stylu bazarowej przekupki , nie obrażając przekupek .
Mnie jak twierdzisz komuchy w PiS nie przeszkadzają niech tak zostanie , takich jak ty żaden argument nie przekona .
Durnia to Ty z siebie robisz Lucuś od samego początku :) widzisz już Ci PISie komuchy nie przeszkadzają bo wychowani na cycu małego "wuca" sOm co? :) to co o Tadeuszu mi nie odpowiesz, dlaczego nie ma go w ES?, tylko takie miernoty jak Ty?, to co wykopałeś ta książeczkę już? :)
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): oszust to też przestępca...
samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a): to co o Tadeuszu mi nie odpowiesz,
M21W2 napisał(a):
Piotr Duda był jedynym kandydatem na przewodniczącego, w głosowaniu otrzymał 248 głosów. Głosowało 267 delegatów."
był jedynym? dlaczego?
wszystkim rajty przyfalowały?
Solidarność od chwili powstania do 13 grudnia była Związkiem Zawodowym w skład którego na pierwszym zjeździe wszedł ruch społeczny KSS KOR , obecna jest tylko Niezależnym Samorządnym Związkiem Zawodowym ....
Kocham Bolec.Info ety.... KOR?...ten ''ruch'' który sam szalony Antonio ''dron'' rozpierdzielał i donosił na swoich koleżków?
a ''s''?...jaki to kurna ''związek '' ? samorządny? ...w to można uwierzyć bo sami się tam rządzą ...
" Piotr Duda wygrał z Tomaszem Lisem "
Przed Sądem Najwyższym odbyło się posiedzenie kasacyjne od wyroku z powództwa Piotra Dudy, przewodniczącego NSZZ „Solidarność” przeciwko Tomaszowi Lisowi w sprawie opublikowania sprostowania. Piotr Duda tę batalię wygrał.
wygrał?... a gdzie znajdę sprostowanie Lisa?
daj odnośnik...;D
Powielasz oszczerstwa aby zniesławić Piotra Dudę , piszesz oszczerstwa o ludziach opozycji antykomunistycznej , nie użyję adekwatnego określenia na jakie zasługujesz , twoje jęki i płacze zmiękczyły moje serce .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):