PanM napisał(a): Będzie jednoznaczna ustawa o OCHRONIE ZDROWIA I ŻYCIA NARODZONEGO to pogadamy.
PanM napisał(a): Będzie jednoznaczna ustawa o OCHRONIE ZDROWIA I ŻYCIA NARODZONEGO to pogadamy.
Prezydenckie i ministerialne pitu pitu o funduszach nic nie znaczą.
Sygnałem że macie rację będzie wstrzymanie działalności " Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy " jako niepotrzebnej bo pastwo / MY / wypełniamy swój obowiązek wobec ludzi ubezwłasnowolnionych przez stan zdrowia.
Poniżej prawdziwy " RZĄD POLSKI "[img=1604413298_apqhh97.jpg]
M21W2 napisał(a):PanM napisał(a): Będzie jednoznaczna ustawa o OCHRONIE ZDROWIA I ŻYCIA NARODZONEGO to pogadamy.
Prezydenckie i ministerialne pitu pitu o funduszach nic nie znaczą.
Sygnałem że macie rację będzie wstrzymanie działalności " Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy " jako niepotrzebnej bo pastwo / MY / wypełniamy swój obowiązek wobec ludzi ubezwłasnowolnionych przez stan zdrowia.
Poniżej prawdziwy " RZĄD POLSKI "[img=1604413298_apqhh97.jpg]
Tak właśnie wygląda dyskusja z Tobą , negujesz fakty , brak argumentów uzupełniasz obrazkiem .
Teraz widzisz że nie warto Tobie udowadniać że się mylisz , Ty wiesz najlepiej .
M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .
Horus napisał(a): przeczytałem ''po łebkach'' kilka postów i jak widzę nadal te same ''argumenty''
chrześcijaństwo ''cacy'' a wszystko inne ''be''
a to ''lniane '' pierdzielenie o Indianach co to ich chciano uchronić a tylko przez ''przypadek '' wymordowano to czysta kpina...
fakt ''katechizm'' i Biblia o tym nie wspomina więc Len nic o tym nie wie...
wraca maniakalnie do ''mordowania dzieci'' do czasów jakie nadchodzą i związaną z nią eutanazją...
coś tam skrobnął o tym że normy kościelne czy coś podobnego do nic są niezmienne a to kolejna bzdura...
coś tam wspomniał o ateistach mordujących ''miliony''
Horusie bierzemy przykład z Ciebie i Pana M .
więc jak to jest że z tym mordercą ''święty'' ponoć JP2 się obściskiwał?
LNIE...M21 ...CZY WY POTRAFICIE LUDZKIM JĘZYKIEM ODPOWIEDZIEĆ PRZEMKOWI NA JEGO PYTANIA? tak normalnie ...bez ''nauk'' ? bez pouczeń?
bez robienia sobie ''jaj''?
czytając wywody Lna jestem gotów się założyć że niedługo napisze że gdyby nie chrześcijanie mieli byśmy dzisiaj kwadratowe koła...;)
jestem po pracy ...nie chce mi się więcej pisać ale wy nie ustawajcie...
wiem że nic nowego i tak nie przeczytam...:]
M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .
Dopisane 03.11.2020r. o godz. 16:20:M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .
~~Malinowy Krwawnik -chciałem dobitniej należy brać za wiesz co i wiesz co zrobić .