Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Różowy Len niezalogowany
3 listopada 2020r. o 15:34
PanM napisał(a): Będzie jednoznaczna ustawa o OCHRONIE ZDROWIA I ŻYCIA NARODZONEGO to pogadamy.

A o czym tu gadać. Pan chce mordowania niewinnych dzieci a ja się na to nie godzę. Stanowiska są jasno określone. Łaskawie zgodzi się pan ewentualnie że dzieci też mająa prawo do życia, jeśli państwo weźmie na siebie cały ciężar wychowania chorych dzieci. Coś mi się tu nie zgadza. Liberał z takimi hasłami? Usiądź pan gdzieś w cichym kątku i przemyśl o co panu tak na prawdę chodzi. Bo mi wychodzi że tylko u bycie w opozycji. Przede wszystkim do kościoła. I żadne racje i argumenty nie mają tu nic do rzeczy. Kościół do zaorania - jedyny przekaz panaM
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 15:36
PanM napisał(a): Będzie jednoznaczna ustawa o OCHRONIE ZDROWIA I ŻYCIA NARODZONEGO to pogadamy.
Prezydenckie i ministerialne pitu pitu o funduszach nic nie znaczą.

Sygnałem że macie rację będzie wstrzymanie działalności " Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy " jako niepotrzebnej bo pastwo / MY / wypełniamy swój obowiązek wobec ludzi ubezwłasnowolnionych przez stan zdrowia.

Poniżej prawdziwy " RZĄD POLSKI "[img=1604413298_apqhh97.jpg]

Tak właśnie wygląda dyskusja z Tobą , negujesz fakty , brak argumentów uzupełniasz obrazkiem .
Teraz widzisz że nie warto Tobie udowadniać że się mylisz , Ty wiesz najlepiej .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
3 listopada 2020r. o 15:58
M21W2 napisał(a):
Prezydenckie i ministerialne pitu pitu o funduszach nic nie znaczą.

Sygnałem że macie rację będzie wstrzymanie działalności " Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy " jako niepotrzebnej bo pastwo / MY / wypełniamy swój obowiązek wobec ludzi ubezwłasnowolnionych przez stan zdrowia.

Poniżej prawdziwy " RZĄD POLSKI "[img=1604413298_apqhh97.jpg]

Tak właśnie wygląda dyskusja z Tobą , negujesz fakty , brak argumentów uzupełniasz obrazkiem .

Teraz widzisz że nie warto Tobie udowadniać że się mylisz , Ty wiesz najlepiej .

***** Lucjana i jego PIS
14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 16:20
Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 16:20:

M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .

~~Malinowy Krwawnik -chciałem dobitniej należy brać za wiesz co i wiesz co zrobić .
22258
#Horus nieaktywny
3 listopada 2020r. o 16:52
przeczytałem ''po łebkach'' kilka postów i jak widzę nadal te same ''argumenty''
chrześcijaństwo ''cacy'' a wszystko inne ''be''
a to ''lniane '' pierdzielenie o Indianach co to ich chciano uchronić a tylko przez ''przypadek '' wymordowano to czysta kpina...
fakt ''katechizm'' i Biblia o tym nie wspomina więc Len nic o tym nie wie...
wraca maniakalnie do ''mordowania dzieci'' do czasów jakie nadchodzą i związaną z nią eutanazją...
coś tam skrobnął o tym że normy kościelne czy coś podobnego do nic są niezmienne a to kolejna bzdura...
coś tam wspomniał o ateistach mordujących ''miliony''

więc jak to jest że z tym mordercą ''święty'' ponoć JP2 się obściskiwał?

LNIE...M21 ...CZY WY POTRAFICIE LUDZKIM JĘZYKIEM ODPOWIEDZIEĆ PRZEMKOWI NA JEGO PYTANIA? tak normalnie ...bez ''nauk'' ? bez pouczeń?
bez robienia sobie ''jaj''?

czytając wywody Lna jestem gotów się założyć że niedługo napisze że gdyby nie chrześcijanie mieli byśmy dzisiaj kwadratowe koła...;)

jestem po pracy ...nie chce mi się więcej pisać ale wy nie ustawajcie...
wiem że nic nowego i tak nie przeczytam...:]

14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 16:59
Horus napisał(a): przeczytałem ''po łebkach'' kilka postów i jak widzę nadal te same ''argumenty''
chrześcijaństwo ''cacy'' a wszystko inne ''be''
a to ''lniane '' pierdzielenie o Indianach co to ich chciano uchronić a tylko przez ''przypadek '' wymordowano to czysta kpina...
fakt ''katechizm'' i Biblia o tym nie wspomina więc Len nic o tym nie wie...
wraca maniakalnie do ''mordowania dzieci'' do czasów jakie nadchodzą i związaną z nią eutanazją...
coś tam skrobnął o tym że normy kościelne czy coś podobnego do nic są niezmienne a to kolejna bzdura...
coś tam wspomniał o ateistach mordujących ''miliony''

Horusie bierzemy przykład z Ciebie i Pana M .

więc jak to jest że z tym mordercą ''święty'' ponoć JP2 się obściskiwał?

LNIE...M21 ...CZY WY POTRAFICIE LUDZKIM JĘZYKIEM ODPOWIEDZIEĆ PRZEMKOWI NA JEGO PYTANIA? tak normalnie ...bez ''nauk'' ? bez pouczeń?
bez robienia sobie ''jaj''?

czytając wywody Lna jestem gotów się założyć że niedługo napisze że gdyby nie chrześcijanie mieli byśmy dzisiaj kwadratowe koła...;)

jestem po pracy ...nie chce mi się więcej pisać ale wy nie ustawajcie...
wiem że nic nowego i tak nie przeczytam...:]

22258
#Horus nieaktywny
3 listopada 2020r. o 17:13
no właśnie...;)

co na to powiesz Lnie?
[img=1604420003_jlfdvd1.jpg]
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
3 listopada 2020r. o 17:22
M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 16:20:

~~Malinowy Krwawnik -chciałem dobitniej należy brać za wiesz co i wiesz co zrobić .

Czekam powiedz gdzie i kiedy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!