Horus napisał(a): no właśnie...;)
co na to powiesz Lnie?
[img=1604420003_jlfdvd1.jpg]
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .
Dopisane 03.11.2020r. o godz. 16:20:M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .
~~Malinowy Krwawnik -chciałem dobitniej należy brać za wiesz co i wiesz co zrobić .
Czekam powiedz gdzie i kiedy .
Horus napisał(a):
a pany w ''purpurach'' grożą dzieciakom nie dopuszczaniem do bierzmowań...
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): no właśnie...;)
co na to powiesz Lnie?
[img=1604420003_jlfdvd1.jpg]
Mogę zdradzić że powiedziałeś mi że to fotomontaż ?.Dopisane 03.11.2020r. o godz. 17:27:~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .
Dopisane 03.11.2020r. o godz. 16:20:M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .
~~Malinowy Krwawnik -chciałem dobitniej należy brać za wiesz co i wiesz co zrobić .
Czekam powiedz gdzie i kiedy .
Jutro w centrum rynku .
Horus napisał(a): czytając ten post Lucjana pomyślałem sobie że chyba za bardzo wziął sobie do głowy słowa pisdzielca Czarnka co to teraz chce się ''brać'' za popierających protesty nauczycieli i ich karać...
ciekawe czym?
podobnie ze studentami - chce ich ''wywalać'' z uczelni...
czyżby Lucjanowi pasował ten jawny już ''zamordyzm''?
a przecież tak narzeka że ''komuna '' go gnębiła,ścigała ,karała...ba nawet pałowała...;)
czyżby teraz nagle pisdzielski próby ''trzymania wszystkich za mordy'' mu przypasowały?
Lucjan ...o taką Polskę walczyłeś?
dla takiej Polski rozrzucałeś te swoje ulotki?
Mylisz się Janusz , wziąłem sobie do głowy Twoje słowa , nie nadstawiam drugiego policzka a chamstwu odpowiadam jak na to zasługuje .
Pasuje mi Twój styl odpowiadania prostakom którzy mnie atakują , ten ~~Malinowy Krwawnik robi to codziennie ten należy do najdelikatniejszych :
***** Lucjana i jego PIS .
Zapomniałem Ty nie wszystko czytasz .
Walczyłem o taką Polskę w której Ty możesz protestować chroniony przez Policję .
Walczyłem o Polskę demokratyczną gdzie liczy się głos większości .
Dziś lewactwo się odradza i dąży do obalenia legalnej władzy , lewackie bojówki atakują kościół , ja mający inne poglądy jestem szują ,
to też delikatne .
Nie Janusz nie o taką jaką chcą nam zafundować skrajna lewica wspierana przez liberałów
Nie o taką w której w XXI wieku trwa wojna o zabijanie nienarodzonych dzieci a ludziom o innych poglądach każe się wyp..... . dalać .
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): czytając ten post Lucjana pomyślałem sobie że chyba za bardzo wziął sobie do głowy słowa pisdzielca Czarnka co to teraz chce się ''brać'' za popierających protesty nauczycieli i ich karać...Dopisane 03.11.2020r. o godz. 18:41:Mylisz się Janusz , wziąłem sobie do głowy Twoje słowa , nie nadstawiam drugiego policzka a chamstwu odpowiadam jak na to zasługuje .
ciekawe czym?
podobnie ze studentami - chce ich ''wywalać'' z uczelni...
czyżby Lucjanowi pasował ten jawny już ''zamordyzm''?
a przecież tak narzeka że ''komuna '' go gnębiła,ścigała ,karała...ba nawet pałowała...;)
czyżby teraz nagle pisdzielski próby ''trzymania wszystkich za mordy'' mu przypasowały?
Lucjan ...o taką Polskę walczyłeś?
dla takiej Polski rozrzucałeś te swoje ulotki?
Mylisz się Janusz , wziąłem sobie do głowy Twoje słowa , nie nadstawiam drugiego policzka a chamstwu odpowiadam jak na to zasługuje .
Pasuje mi Twój styl odpowiadania prostakom którzy mnie atakują , ten ~~Malinowy
Krwawnik robi to codziennie ten należy do najdelikatniejszych :
Walczyłem o taką Polskę w której Ty możesz protestować chroniony przez Policję .
Dziś lewactwo się odradza i dąży do obalenia legalnej władzy , lewackie bojówki
atakują kościół , ja mający inne poglądy jestem szują ,
to też delikatne .
Nie Janusz nie o taką jaką chcą nam zafundować skrajna lewica wspierana przez
liberałów
Nie o taką w której w XXI wieku trwa wojna o zabijanie nienarodzonych dzieci a
ludziom o innych poglądach każe się wyp..... . dalać .
Pasuje mi Twój styl odpowiadania prostakom którzy mnie atakują , ten ~~Malinowy Krwawnik robi to codziennie ten należy do najdelikatniejszych :
Dziś lewactwo się odradza i dąży do obalenia legalnej władzy , lewackie bojówki atakują kościół , ja mający inne poglądy jestem szują ,
to też delikatne .
Nie Janusz nie o taką jaką chcą nam zafundować skrajna lewica wspierana przez liberałów
Nie o taką w której w XXI wieku trwa wojna o zabijanie nienarodzonych dzieci a ludziom o innych po
glądach każe się wyp..... . dalać .
~~Beżowobrązowy Bluszcz napisał(a): https://tvn24.pl/premium/polscy-katolicy-mowia-biskupom-mamy-dosc-4739835
Katolicy mają dość !!