Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 17:27
Horus napisał(a): no właśnie...;)

co na to powiesz Lnie?
[img=1604420003_jlfdvd1.jpg]

Mogę zdradzić że powiedziałeś mi że to fotomontaż ?.

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 17:27:

~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 16:20:
M21W2 napisał(a): Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonanie że takich lewaków i chamów jak ty należy brać potępiać .

~~Malinowy Krwawnik -chciałem dobitniej należy brać za wiesz co i wiesz co zrobić .

Czekam powiedz gdzie i kiedy .

Jutro w centrum rynku .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
3 listopada 2020r. o 17:33
czytając ten post Lucjana pomyślałem sobie że chyba za bardzo wziął sobie do głowy słowa pisdzielca Czarnka co to teraz chce się ''brać'' za popierających protesty nauczycieli i ich karać...
ciekawe czym?
podobnie ze studentami - chce ich ''wywalać'' z uczelni...
a pany w ''purpurach'' grożą dzieciakom nie dopuszczaniem do bierzmowań...

czyżby Lucjanowi pasował ten jawny już ''zamordyzm''?
a przecież tak narzeka że ''komuna '' go gnębiła,ścigała ,karała...ba nawet pałowała...;)

czyżby teraz nagle pisdzielski próby ''trzymania wszystkich za mordy'' mu przypasowały?

Lucjan ...o taką Polskę walczyłeś?
dla takiej Polski rozrzucałeś te swoje ulotki?

18442
PIS-PO-PRL
3 listopada 2020r. o 18:06
Horus napisał(a):

a czemu mają dopuszczać? Sakramenty dla kogoś kto nie przestrzega podstawowych wartości swojej religii?

A może mają dopuścić, żebyś Ty mógł krzyczeć, że udzielają bierzmowania siłą? :D

Jak już mówiłem, do kościoła nie chodzę, ale jak słucham tych jęków, jacy to księża są źli bo Brajanka do komuni czy tam bierzmowania nie chcą dopuścić to ręce opadają.
Weźcie się ogarnijcie i ustalcie co i jak. Raz że sakramenty dla pełnoletnich powinny być, innym razem stęk jak wyżej :D

PIS=PO=PRL
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
3 listopada 2020r. o 18:07
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): no właśnie...;)

co na to powiesz Lnie?
[img=1604420003_jlfdvd1.jpg]

Mogę zdradzić że powiedziałeś mi że to fotomontaż ?.Dopisane 03.11.2020r. o godz. 17:27:
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 16:20:

~~Malinowy Krwawnik -chciałem dobitniej należy brać za wiesz co i wiesz co zrobić .

Czekam powiedz gdzie i kiedy .

Jutro w centrum rynku .

Może jeszcze pod komendą pacanie .
14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 18:41
Horus napisał(a): czytając ten post Lucjana pomyślałem sobie że chyba za bardzo wziął sobie do głowy słowa pisdzielca Czarnka co to teraz chce się ''brać'' za popierających protesty nauczycieli i ich karać...
ciekawe czym?

a przecież tak narzeka że ''komuna '' go gnębiła,ścigała ,karała...ba nawet pałowała...;)

czyżby teraz nagle pisdzielski próby ''trzymania wszystkich za mordy'' mu przypasowały?

Mylisz się Janusz , wziąłem sobie do głowy Twoje słowa , nie nadstawiam drugiego policzka a chamstwu odpowiadam jak na to zasługuje .
Pasuje mi Twój styl odpowiadania prostakom którzy mnie atakują , ten ~~Malinowy Krwawnik robi to codziennie ten należy do najdelikatniejszych :
***** Lucjana i jego PIS .
Zapomniałem Ty nie wszystko czytasz .
Walczyłem o taką Polskę w której Ty możesz protestować chroniony przez Policję .
Walczyłem o Polskę demokratyczną gdzie liczy się głos większości .
Dziś lewactwo się odradza i dąży do obalenia legalnej władzy , lewackie bojówki atakują kościół , ja mający inne poglądy jestem szują ,
to też delikatne .
Nie Janusz nie o taką jaką chcą nam zafundować skrajna lewica wspierana przez liberałów
Nie o taką w której w XXI wieku trwa wojna o zabijanie nienarodzonych dzieci a ludziom o innych poglądach każe się wyp..... . dalać .

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 18:41:

Mylisz się Janusz , wziąłem sobie do głowy Twoje słowa , nie nadstawiam drugiego policzka a chamstwu odpowiadam jak na to zasługuje .
Pasuje mi Twój styl odpowiadania prostakom którzy mnie atakują , ten ~~Malinowy Krwawnik robi to codziennie ten należy do najdelikatniejszych :
Walczyłem o taką Polskę w której Ty możesz protestować chroniony przez Policję .
Dziś lewactwo się odradza i dąży do obalenia legalnej władzy , lewackie bojówki atakują kościół , ja mający inne poglądy jestem szują ,
to też delikatne .
Nie Janusz nie o taką jaką chcą nam zafundować skrajna lewica wspierana przez liberałów
Nie o taką w której w XXI wieku trwa wojna o zabijanie nienarodzonych dzieci a ludziom o innych poglądach każe się wyp..... . dalać .
~~Beżowobrązowy Bluszcz niezalogowany
3 listopada 2020r. o 18:44
https://tvn24.pl/premium/polscy-katolicy-mowia-biskupom-mamy-dosc-4739835

Katolicy mają dość !!
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
3 listopada 2020r. o 18:50
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): czytając ten post Lucjana pomyślałem sobie że chyba za bardzo wziął sobie do głowy słowa pisdzielca Czarnka co to teraz chce się ''brać'' za popierających protesty nauczycieli i ich karać...
ciekawe czym?

Pasuje mi Twój styl odpowiadania prostakom którzy mnie atakują , ten ~~Malinowy
Krwawnik robi to codziennie ten należy do najdelikatniejszych :

Dziś lewactwo się odradza i dąży do obalenia legalnej władzy , lewackie bojówki
atakują kościół , ja mający inne poglądy jestem szują ,

to też delikatne .
Nie Janusz nie o taką jaką chcą nam zafundować skrajna lewica wspierana przez
liberałów

Nie o taką w której w XXI wieku trwa wojna o zabijanie nienarodzonych dzieci a
ludziom o innych poglądach każe się wyp..... . dalać .

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 18:41:Mylisz się Janusz , wziąłem sobie do głowy Twoje słowa , nie nadstawiam drugiego policzka a chamstwu odpowiadam jak na to zasługuje .
to też delikatne .
Nie o taką w której w XXI wieku trwa wojna o zabijanie nienarodzonych dzieci a ludziom o innych po
glądach każe się wyp..... . dalać .

Skąd wiesz jaki wyraz kryje się za tymi krzyżykami a może tam pisze ,,lubię Lucjana i jego PIS ,co oczywiście jest nieprawdą .Z resztą spytaj brata co na tym transparencie pisze .

14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 18:54
~~Beżowobrązowy Bluszcz napisał(a): https://tvn24.pl/premium/polscy-katolicy-mowia-biskupom-mamy-dosc-4739835

Katolicy mają dość !!

Tak katolicy mają dość !!!!!!!.

Kolejny akt wandalizmu w kościele pw. św. Maksymilina Kolbego w Koninie (woj. wielkopolskie). Tym razem młody mężczyzna w samej bieliźnie, boso i z krzyżem w ręku wybijał szyby w kaplicy. Zdarzenie nagrała kamera monitoringu. Policja ustaliła już tożsamość podejrzewanego, który ma niespełna 18-lat.

Zniszczono 22 figury świętych przy kościele parafialnym w Zarzeczu
Do zdarzenia doszło w niedzielę ok. godziny 1 w nocy w kościele św. Maksymiliana Kolbego w Koninie.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-02-11/boso-i-z-krzyzem-w-reku-wybijal-szyby-w-kosciele-atak-na-parafie-w-koninie/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza