Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

22258
#Horus nieaktywny
3 listopada 2020r. o 19:00
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): no właśnie...;)

co na to powiesz Lnie?
[img=1604420003_jlfdvd1.jpg]

Mogę zdradzić że powiedziałeś mi że to fotomontaż ?.

już to zrobiłeś ale po raz kolejny mijasz się z prawdą...;)

to nie jest ''fotomontaż''
jeśli chcesz już coś napisać z tego co ci powiedziałem to pisz nie zmieniając słów...

podkreślam jeszcze raz - to nie ''fotomontaż'' ;)
ale jak widzisz o okolicznościach powstania tego zdjęcia nie miał byś pojęcia...
podobnie jak Len który zapewne może się teraz zastanawiać o co chodzi...:]

ale nic nie stoi na przeszkodzie byś teraz napisał tu o tym ...epizodziku ...

to zdjęcie jest już nazwijmy to -autentyczne...[img=1604426096_w6ir5si.png]

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 18:57:

M21W2 napisał(a):
~~Beżowobrązowy Bluszcz napisał(a): https://tvn24.pl/premium/polscy-katolicy-mowia-biskupom-mamy-dosc-4739835

Katolicy mają dość !!

Tak katolicy mają dość !!!!!!!.

/c]

a więc co?

wojna? :]
zwołasz ''krucjatę''?...;)

masz tu zalążek ''armii''...:][img=1604426255_jf06jac.jpg]

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 19:00:

i jeszcze to...
będziecie silniejsi ...co nie znaczy że mądrzejsi...;)

https://www.facebook.com/oko.press/videos/306052630640761
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 19:10
Krwawnik , Rzepliński tych spacerowiczów nazywa hołotą , ty zapewne też do nich należysz , brat z nimi spaceruje .
Wystarczy mi Twoje wytłumaczenie .

Może Ty spytaj brata co robił w stanie wojennym , gdzie był gdy inni walczyli o to byście mogli przez nikogo nie niepokojeni spokojnie protestować .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 listopada 2020r. o 19:12
O cho !! :) Zapowiada się ciekawe spotkanie towarzyskie . Lucjan vs Malinowy Krwawnik ( co to qurwa jest ? ) :D

Lucjanie , czy ja niewierny , albo wierzący/wiedzący inaczej , mogę być Twym sekundantem ?

Wódy w prawdzie razem nie chlaliśmy i nie widzieliśmy się w realu , ale bliżej mi do Ciebie niż do Głupiej Papugi , albo Przema . Też szanuję ŻYCIE . Domenę Stwórcy.

Jak już będziesz miał ustalone szczegóły ... gdzie i kiedy , to daj znać :) Urwę się z roboty i będę tam , gdzie każesz :) . No chyba , że mam robić również za Twą sekretarkę i Krwawnik bez imienia ze mną toczyć będzie negocjacje ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 19:18
Janusz mam Ciebie za człowieka inteligentnego .

Piotr pisał naucz się cytować , manipulujesz .

Wyraźnie zaznaczyłem czego Katolicy mają dość .
Powtórzę a Ty czytaj powoli .

Kolejny akt wandalizmu w kościele pw. św. Maksymilina Kolbego w Koninie (woj. wielkopolskie). Tym razem młody mężczyzna w samej bieliźnie, boso i z krzyżem w ręku wybijał szyby w kaplicy. Zdarzenie nagrała kamera monitoringu. Policja ustaliła już tożsamość podejrzewanego, który ma niespełna 18-lat.

Zniszczono 22 figury świętych przy kościele parafialnym w Zarzeczu
Do zdarzenia doszło w niedzielę ok. godziny 1 w nocy w kościele św. Maksymiliana Kolbego w Koninie.
22258
#Horus nieaktywny
3 listopada 2020r. o 19:26
M21W2 napisał(a): Janusz mam Ciebie za człowieka inteligentnego .

Piotr pisał naucz się cytować , manipulujesz .

Wyraźnie zaznaczyłem czego Katolicy mają dość .
Powtórzę a Ty czytaj powoli .

Lucjan ...
skoro nie pasuje ci moje ''cytowanie'' skup się na tym kimś kto jest dla ciebie ''autorytetem''

tylko przypomnę ci że ostatnio tu pisałeś że nie będziesz popierał chamstwa i obrażania a kiedy ten twój ''autorytet'' od ''poprawności '' wyzywa mnie od ''męskich dziwek'' a ciebie od ''pedał.ó.w -plantatorów'' podkulasz tchórzliwie pod siebie ogon słowem się do tego nie odnosząc...

więc jak to z tobą jest ?

potrafisz opisać swoją ''postawę''?
14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 19:29
Pannazdzieckiem napisał(a): O cho !! :) Zapowiada się ciekawe spotkanie towarzyskie . Lucjan vs Malinowy Krwawnik ( co to qurwa jest ? ) :D

Lucjanie , czy ja niewierny , albo wierzący/wiedzący inaczej , mogę być Twym sekundantem ?

Wódy w prawdzie razem nie chlaliśmy i nie widzieliśmy się w realu , ale bliżej mi do Ciebie niż do Głupiej Papugi , albo Przema . Też szanuję ŻYCIE . Domenę Stwórcy.

Jak już będziesz miał ustalone szczegóły ... gdzie i kiedy , to daj znać :) Urwę się z roboty i będę tam , gdzie każesz :) . No chyba , że mam robić również za Twą sekretarkę i Krwawnik bez imienia ze mną toczyć będzie negocjacje ...

Piotrze on wie że mam 70 lat , zna mojego brata który dużo jemu o mnie mówi zapewne wie że w tym wieku zdrowie nie te .
Piotrze nie znasz takich " bohaterów " w dodatku piszących z pod tyldy .
Bardzo dziękuję że chcesz mi sekundować .
Sekretarka , rozważę pokaż próbkę Twoich możliwości tu na forum .

13926
qwax_
3 listopada 2020r. o 19:30
Horus napisał(a):

https://www.facebook.com/oko.press/videos/306052630640761

Mocny materiał!! Zapewne faszyści?? ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
3 listopada 2020r. o 19:31
M21W2 napisał(a): Krwawnik , Rzepliński tych spacerowiczów nazywa hołotą , ty zapewne też do nich należysz , brat z nimi spaceruje .
Wystarczy mi Twoje wytłumaczenie .

Może Ty spytaj brata co robił w stanie wojennym , gdzie był gdy inni walczyli o to byście mogli przez nikogo nie niepokojeni spokojnie protestować .

Ja w stanie wojennym miałem na stanie kałacha i 90 sztuk ostrej amunicji ale nigdy nie użyłem nawet jednego naboju .Ty wielki pisowiec za autorytet bierzesz Rzeplińskiego którego wyzywaliście od komunistów ,teraz powołujecie się na jego zmanipulowaną wypowiedź .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.