M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Krwawnik , Rzepliński tych spacerowiczów nazywa hołotą , ty zapewne też do nich należysz , brat z nimi spaceruje .
Wystarczy mi Twoje wytłumaczenie .
Może Ty spytaj brata co robił w stanie wojennym , gdzie był gdy inni walczyli o to byście mogli przez nikogo nie niepokojeni spokojnie protestować .
Ja w stanie wojennym miałem na stanie kałacha i 90 sztuk ostrej amunicji ale nigdy nie użyłem nawet jednego naboju .Ty wielki pisowiec za autorytet bierzesz Rzeplińskiego którego wyzywaliście od komunistów ,teraz powołujecie się na jego zmanipulowaną wypowiedź .
Nie miałeś pisać o Sobie tylko spytać brata co robił .
Dajesz mi do zrozumienia że się znacie dużo od niego wiesz o mnie .
Rzepliński jest moim autorytetem , był co prawda w PZPR ale na znak protestu po wprowadzeniu stanu wojennego rzucił legitymację , działał w opozycji antykomunistycznej .
To że jest przeciwko PiS mnie nie przeszkadza , w demokracji każdy ma prawo do własnych poglądów .
Nie dotyczy to zwolenników PiS , dla Ciebie to powód aby nie rzadko w sposób nazwę to delikatnie - nie elegancki wyrażać się o nich .
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a): ...
Odezwał się autorytet ,zajmij się lepiej dziećmi a ubitą ziemią to możesz straszyć Horusa ,a szefowi możesz zrobić loda może da ci na piwo . i nie wpier....się między papier a dupę .
mnie straszyć?
..straszyć to on sobie może wróble w parku ...
ma się zająć dziećmi?...trzeba umieć być ojcem ...;)
Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a): ...
Sekretarka , rozważę pokaż próbkę Twoich możliwości tu na forum .
Sie robi Lucjanie :)
Drogi Krwawniku , ja Piotr Różański , cham i prostak , jak twierdzi pan Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości występuję w IMIENU pana Lucjana i gotów jestem przed sądem , albo na udeptanej ziemi bronić ideałów Lucjana , choć nie zawsze zgadzam się z szefem , jako sekretarka :)
Nazwisko mego szefa jest powszechnie znane , teraz pan , panie Krwawnik niech się przedstawi Lokalnej Społeczności :)
Imieniem i Nazwiskiem .
I jak mi wyszło Lucjanie ? :)
Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ...
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a): ...
Drogi Krwawniku , ja Piotr Różański , cham i prostak , :)
..
Ja tradycyjnie z grzeczności nie zaprzeczam.
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D
PanM napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a): ...
..
a ja tylko potwierdzę że słusznie robisz nie zaprzeczając...
przecież to fakt wielokrotnie udokumentowany...
a faktom nie sposób zaprzeczyć...;)
Dopisane 03.11.2020r. o godz. 20:23:~~Malinowy Krwawnik napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D
Przede wszystkim nie jestem twoim kolegą i nigdy nie będę .Antek Szeląg .
i słusznie robisz odcinając się od takich ''znajomości''
zaraz...czy ty to ja?
''.... dysputa z ...................... Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D''
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a): ...
Sekretarka , rozważę pokaż próbkę Twoich możliwości tu na forum .
Sie robi Lucjanie :)
Drogi Krwawniku , ja Piotr Różański , cham i prostak , jak twierdzi pan Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości występuję w IMIENU pana Lucjana i gotów jestem przed sądem , albo na udeptanej ziemi bronić ideałów Lucjana , choć nie zawsze zgadzam się z szefem , jako sekretarka :)
Nazwisko mego szefa jest powszechnie znane , teraz pan , panie Krwawnik niech się przedstawi Lokalnej Społeczności :)
Imieniem i Nazwiskiem .
I jak mi wyszło Lucjanie ? :)
Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ...
Odezwał się autorytet ,zajmij się lepiej dziećmi a ubitą ziemią to możesz straszyć Horusa ,a szefowi możesz zrobić loda może da ci na piwo . i nie wpier....się między papier a dupę .
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a):PanM napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a): ...
..
a ja tylko potwierdzę że słusznie robisz nie zaprzeczając...
przecież to fakt wielokrotnie udokumentowany...
a faktom nie sposób zaprzeczyć...;)
Dopisane 03.11.2020r. o godz. 20:23:~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po
zalogowaniu :D
Przede wszystkim nie jestem twoim kolegą i nigdy nie będę .Antek Szeląg .
i słusznie robisz odcinając się od takich ''znajomości''
zaraz...czy ty to ja?
''.... dysputa z ...................... Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D''
Gdybyś tyle pił nalewek co on to też wypisywał byś takie bzdury,