Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
3 listopada 2020r. o 20:10
M21W2 napisał(a):
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a): Krwawnik , Rzepliński tych spacerowiczów nazywa hołotą , ty zapewne też do nich należysz , brat z nimi spaceruje .
Wystarczy mi Twoje wytłumaczenie .

Może Ty spytaj brata co robił w stanie wojennym , gdzie był gdy inni walczyli o to byście mogli przez nikogo nie niepokojeni spokojnie protestować .

Ja w stanie wojennym miałem na stanie kałacha i 90 sztuk ostrej amunicji ale nigdy nie użyłem nawet jednego naboju .Ty wielki pisowiec za autorytet bierzesz Rzeplińskiego którego wyzywaliście od komunistów ,teraz powołujecie się na jego zmanipulowaną wypowiedź .

Nie miałeś pisać o Sobie tylko spytać brata co robił .
Dajesz mi do zrozumienia że się znacie dużo od niego wiesz o mnie .
Rzepliński jest moim autorytetem , był co prawda w PZPR ale na znak protestu po wprowadzeniu stanu wojennego rzucił legitymację , działał w opozycji antykomunistycznej .
To że jest przeciwko PiS mnie nie przeszkadza , w demokracji każdy ma prawo do własnych poglądów .
Nie dotyczy to zwolenników PiS , dla Ciebie to powód aby nie rzadko w sposób nazwę to delikatnie - nie elegancki wyrażać się o nich .

Twojego fajnego brata zna w Bolesławcu więcej ludzi jak ciebie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
3 listopada 2020r. o 20:10
Pannazdzieckiem napisał(a):
M21W2 napisał(a): ...

Odezwał się autorytet ,zajmij się lepiej dziećmi a ubitą ziemią to możesz straszyć Horusa ,a szefowi możesz zrobić loda może da ci na piwo . i nie wpier....się między papier a dupę .

mnie straszyć?

..straszyć to on sobie może wróble w parku ...

ma się zająć dziećmi?...trzeba umieć być ojcem ...;)
14240
M21W2
3 listopada 2020r. o 20:11
Sekretarka , rozważę pokaż próbkę Twoich możliwości tu na forum .

Sie robi Lucjanie :)

Drogi Krwawniku , ja Piotr Różański , cham i prostak , jak twierdzi pan Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości występuję w IMIENU pana Lucjana i gotów jestem przed sądem , albo na udeptanej ziemi bronić ideałów Lucjana , choć nie zawsze zgadzam się z szefem , jako sekretarka :)

Nazwisko mego szefa jest powszechnie znane , teraz pan , panie Krwawnik niech się przedstawi Lokalnej Społeczności :)

Imieniem i Nazwiskiem .

I jak mi wyszło Lucjanie ? :)

Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ...

Super , szczegóły zatrudnienia omówimy osobiście podczas osobistego spotkania .

Zastosowana autokorekta

11445
PanM
3 listopada 2020r. o 20:12

Drogi Krwawniku , ja Piotr Różański , cham i prostak , :)
..

Ja tradycyjnie z grzeczności nie zaprzeczam.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
3 listopada 2020r. o 20:17
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D

Przede wszystkim nie jestem twoim kolegą i nigdy nie będę .Antek Szeląg .
22258
#Horus nieaktywny
3 listopada 2020r. o 20:23
PanM napisał(a):

..

a ja tylko potwierdzę że słusznie robisz nie zaprzeczając...
przecież to fakt wielokrotnie udokumentowany...
a faktom nie sposób zaprzeczyć...;)

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 20:23:

Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D

i słusznie robisz odcinając się od takich ''znajomości''

zaraz...czy ty to ja?
''.... dysputa z ...................... Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D''

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 listopada 2020r. o 20:25
Sekretarka , rozważę pokaż próbkę Twoich możliwości tu na forum .

Sie robi Lucjanie :)

Drogi Krwawniku , ja Piotr Różański , cham i prostak , jak twierdzi pan Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości występuję w IMIENU pana Lucjana i gotów jestem przed sądem , albo na udeptanej ziemi bronić ideałów Lucjana , choć nie zawsze zgadzam się z szefem , jako sekretarka :)

Nazwisko mego szefa jest powszechnie znane , teraz pan , panie Krwawnik niech się przedstawi Lokalnej Społeczności :)

Imieniem i Nazwiskiem .

I jak mi wyszło Lucjanie ? :)

Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ...

Odezwał się autorytet ,zajmij się lepiej dziećmi a ubitą ziemią to możesz straszyć Horusa ,a szefowi możesz zrobić loda może da ci na piwo . i nie wpier....się między papier a dupę .

No , to zaczynamy negocjować :D Waści Imię , bo ja się przedstawiłem :)
Też umie strzelać z kałacha , ale kiedy Waści miał te dziewięćdziesiąt sztuk , to ja gówniarzem byłem i do dzisiaj do głowy mi nie przyszło , żeby jakikolwiek nabój wykorzystać . Czyli coś nas łączy . A dzieli strach przed własnym nazwiskiem ... ja się nie boję , a Waści ?

ps . bogu już dawno stchórzył i bardziej nie da się gostka wystraszyć :D Pytanie brzmi tak , czy Waści się boisz konfrontacji zasłaniając strach obelgami i insynuacjami ? Wódy to ja się z Lucjanem jeszcze napiję ... mam nadzieję , że zaraz po pojedynku :D

No to Rynek , czy pod pałami ? Suma sumarum miał bym bliżej z chaty na pały , niż na rynek :)

Nie wiem , jak Tobie Lucjanie , ale Park Waryńskiego od zawsze mi się podoba . Jest tu taki nieużywany amfiteatr Prezia Dwuimiennego ... świetne miejsce na potyczkę .

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Czerwonobrązowa Cynia niezalogowany
3 listopada 2020r. o 20:27
Horus napisał(a):
PanM napisał(a):

..

a ja tylko potwierdzę że słusznie robisz nie zaprzeczając...
przecież to fakt wielokrotnie udokumentowany...
a faktom nie sposób zaprzeczyć...;)

Dopisane 03.11.2020r. o godz. 20:23:
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po
zalogowaniu :D

i słusznie robisz odcinając się od takich ''znajomości''

zaraz...czy ty to ja?
''.... dysputa z ...................... Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D''

Gdybyś tyle pił nalewek co on to też wypisywał byś takie bzdury,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza