~~Malinowy Krwawnik napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D
Przede wszystkim nie jestem twoim kolegą i nigdy nie będę .Antek Szeląg .
M21W2 napisał(a): Janusz zobacz kto cały czas powołuje się na mojego brata i pisze co brat o mnie jemu powiedział .
Zresztą nie on jeden , nazywaj mnie jak sobie chcesz .
Przemek na Fb poruszył mój temat i brata odnośnie tego jak polityka poróżniła braci , poprosiłem aby tego nie robił , Przemek to usunął .
Dziś bym tego nie zrobił .
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D
Miło mi :) . Staropolski zwyczaj pozwala starszemu zwracać się do siebie młodszym per ty . Tym razem młodszy pyta starszego , czy może się zwracać per ty ? Bo gdybym był od pana starszy nie miał bym skrupułów :) Panie Antoni , czy mogę mówić per Antek ?
Cham , prostak , alkoholik i negocjator ... pyta :)
~~Czerwonobrązowa Cynia napisał(a):M21W2 napisał(a): Janusz zobacz kto cały czas powołuje się na mojego brata i pisze co brat o mnie jemu powiedział .
Zresztą nie on jeden , nazywaj mnie jak sobie chcesz .
Przemek na Fb poruszył mój temat i brata odnośnie tego jak polityka poróżniła braci , poprosiłem aby tego nie robił , Przemek to usunął .
Dziś bym tego nie zrobił .
Nie przejmuj się Panna stanie do walki w twoim imieniu ,.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): ... Daję sobie rękę uciąć ... nie koniecznie własną , że dysputa z Kolegą Krwawnikiem dobiegła końca , chyba , że ... chyba , że dołączy Janusz po zalogowaniu :D