Pannazdzieckiem napisał(a):~~Czerwonobrązowa Cynia napisał(a):
Nie przejmuj się Panna stanie do walki w twoim imieniu ,.
Dokładnie . Dla idei . Na coś trzeba umrzeć :D
Pannazdzieckiem napisał(a): Będę miał się na baczności Lucjanie , a Ty , jak sugeruje Głupia Papuga miej się na baczności prze de mną , bo kiedyś Cię zdradzę , ale z całą pewnością nie na spotkaniu z Antkiem ...selongiem :D
Jeśli jeszcze się odezwie Kolega Krwawnik , albo inna Cynia to sekretarka stawia bonusową setę :D
Pannazdzieckiem napisał(a): Będę miał się na baczności Lucjanie , a Ty , jak sugeruje Głupia Papuga miej się na baczności prze de mną , bo kiedyś Cię zdradzę , ale z całą pewnością nie na spotkaniu z Antkiem ...selongiem :D
Jeśli jeszcze się odezwie Kolega Krwawnik , albo inna Cynia to sekretarka stawia bonusową setę :D
~~Czerwonobrązowa Cynia napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Będę miał się na baczności Lucjanie , a Ty , jak sugeruje Głupia Papuga miej się na baczności prze de mną , bo kiedyś Cię zdradzę , ale z całą pewnością nie na spotkaniu z Antkiem ...selongiem :D
Wypij za moje niezdrowie
M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Piotrek , tak mi przykro z mojego powodu naraziłeś się na atak anonimowego chamstwa .
ciekawe...nie napisałeś tu że jest ci przykro kiedy wyzywał cię od ''ped.a.łów plantatorów''
ale zapewne jest ci teraz miło jak liże ci dupsko...hahaha
a ty jemu ...
a ileż macie w tym obopólnej przyjemności ...