~~Wiśniowa Laurencja napisał(a): Kościół barani łbie dbał tylko o władze nad duszami. Wszystko mu jedno kto był sprzymierzeńcem.
PanM napisał(a): ...
A Ty tyldo jakim prawem pouczasz innych ? Kim jesteś ? Zwykłym tchórzliwym anonimem nie mającym odwagi na otwarte prezentowanie swego zdania.
Skoro się wstydzisz lub boisz , jesteś zero wiarygodny.
...
Zastosowana autokorekta
PanM napisał(a): Nie śledzę i nie będę śledził czy ktoś podający się za znajomego s r a do mojego ogródka.]
~~Złotawordzawy Rokitnik napisał(a):
...
Cześć!
...
~~Złotawordzawy Rokitnik napisał(a):
Cześć!
Mam dostęp do Twoich urządzeń elektronicznych, które są częścią lokalnej sieci, która regularnie używasz. Śledziłem Twoją aktywność przez ostatnie parę miesięcy.
Jak to się stało?
Odwiedziłeś zhakowane strony z błędami, które wykorzystałem za pomocą mojego oprogramowania (które kupiłem od specjalistów w tym zakresie z Darknet).
To bardzo skomplikowane oprogramowanie, działające jak Koń Trojański. Regularnie się uaktualnia, więc Twój antywirus nie może go wykryć.
Program ten ma keyloggera; może on włączyć Twoją kamerkę i mikrofon, wysyłać pliki I dawać dostęp do Twojej lokalnej sieci.
Trochę czasu zajęło mi uzyskanie dostępu do informacji z innych urządzeń, obecnie mam wszystkie Twoje kontakty z konwersacjami, informacje o lokacjach, o tym, co lubisz, Twoich ulubionych stronach, itp.
Szczerze mówiąc, nie miałem nic złego na myśli na początku, robiłem to dla zabawy. To moje hobby.
Ale złapałem COVIDa i niestety straciłem swoją pracę.
Wykombinowałem więc, jak użyć “mojego hobby”, by zdobyć kasę od Ciebie!
Nagrałem film z tego, jak się masturbujesz. Film ten ma oddzielny ekran, gdzie z łatwością idzie Cię rozpoznać; widać też jasno, jakiego rodzaju filmy preferujesz.
Cóż, nie jestem z tego dumny, ale potrzebuję kasy, by przetrwać.
Dobijmy targu. Zapłacisz mi tyle, ile będę potrzebował, a ja nie wyślę tego filmu do Twoich znajomych, rodziny i współpracowników.
Powinieneś zrozumieć, że to nie żart. Mogę wysłać to emailem, linkiem SMS, mediami społecznościowymi, a nawet do mediów (mam nieco pohakowanych kont ich adminów).
Mógłbyś więc zostać “gwiazdą” Twittera, lub TikTok!
By tego uniknąć, powinieneś mi wysłać 1300 USD w Bitcoinach na mój portfel BTC: 18GxYpq42DcyinVxDHMvNEvTnZriNU68du
Jeśli nie wiesz, jak używać Bitcoinów, wyszukaj w Bingu lub Google “jak mogę kupić Bitcoiny”, czy coś w ten deseń.
Usunę ten film, jak tylko otrzymam swoją kasę. Usunę również złośliwe oprogramowanie z Twoich urządzeń i nigdy więcej o mnie nie usłyszysz.
Daję Ci 2 dni, to dość jak sądzę.
Jeszcze jedna sprawa:
Nie ma sensu zgłaszać to na policję, ponieważ używam TOR, więc nie ma sposobu na to, by namierzyć transakcję Bitcoinami.
Nie odpowiadaj mi (wygenerowałem ten list na Twoim koncie i dałem prawdziwy adres człowieka, który nie ma o tym zielonego pojęcia). W ten sposób nie idzie mnie namierzyć.
Jeśli zrobisz coś głupiego, czy niezgodnego z moimi oczekiwaniami, natychmiast udostępnię film.
Powodzenia!
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):~~Różowy Len napisał(a):Horus napisał(a):
Kościół od wieków dbał o jedno ...zachowanie ludzi w ciemnocie i nie pisz mi tu że to Kościół był tym który jako pierwszy tworzył uniwersytety bo nawet jak takie zakładał to pierwsi znajdowali w nich miejsca nie ''plebejusze''...;)
Kościół od wieków walczył o zachowanie swoich przywilejów...
dlaczego Kościół popierał niewolnictwo?
oj Lnie ...długo by o tym pisać ...;)
na twoje nieszczęście ludzie czytają nie tylko słynną ''wyborczą'' ...;)
Stek bzdur wyczytanych właśnie w tego typu źródłach jak "Wyborcza".
Niewolnictwo nie jest zgodne z nauka Kościoła, a zatem Kościół jako taki nie mógł go popierać. ''
takie bzdety tylko Len weźmie za ''dobrą monetę''...;)
"Dawny Kościół uważał niewolnictwo za instytucję niezbędną,nieodzowną dla utrzymania ładu świata. Niewolnictwo było dla
Kościoła czymśrównie oczywistym, jak państwo czy rodzina,i Kościół — jego krytyczni historiografowie są co do tego zgodni
— wręcz utrwalał istnienie klasy ludzi niewolnych (...) podczasgdy dawniej niewolnik był posłuszny przez swą bezradność i
zwykły strach, Kościół chrześcijański narzucił mu później owotrupie posłuszeństwo jako obowiązek moralny"
to tylko fragment ze źródła którego ty nigdy nie zrozumiesz...
i to nie jest ''wyborcza''....hahaha