PanM napisał(a):~Szkarłatny Aster napisał(a): Aha ateista nie wierzy i nie przekonuje to zupełnie jak te biedaczki które rządziły za PRL-U
PRL był 40 lat temu.
Rządzili nim tacy sami nawiedzeni jak dzisiaj. Wyznawali tylko inną religię.
Dumny jestem że od wtedy do dzisiaj jestem ateistą .[img=1602610039_sk5pd3m.jpg]
Horus napisał(a): nie mam teraz czasu więc to wszystko skrócę...
Życie po życiu
Dziś Patryk ma 27 lat, założył rodzinę. O filmie dowiedział się przez przypadek - od ż
Dodatkowo produkcję uwzględniono w programach niemal 60 międzynarodowych festiwali. Przyznano jej również nominację do najważniejszej nagrody świata filmu - Oscara.
do jutra ...
Pannazdzieckiem napisał(a):
Śpij dobrze :)
PanM napisał(a):~~Różowy Len napisał(a): Jaki temat chcesz zgłębiać ? Po co ci biblia i modlitwa . Albo wierzysz albo nie.
Biblia to taki elementarz życia. Tam jest wszystko napisane. Modlitwa jest po to by Duch Święty pomógł nam ja zrozumieć. Sama wiara to za mało nie wystarczy wierzyć w Boga. Trzeba też wiedzieć jak Mu służyć.
I powtórzę jeszcze raz. Nikogo nie pokonałem, bo i z nikim nie walczę. Każdy ma wolna wolę i robi co chce, póki nie krzywdzi innych.
Jeśli mowa o tym, co bym zrobił, gdybym miał władzę. Na pewno zwiększył bym ochronę życia poczętego. Zlikwidowałbym też wiele przepisów ograniczających wolność ludzką i swobodę działania.
Horus napisał(a): przeczytaj swój post ...zauważasz ile w nim zawarłeś ''jadu''?
że sam pisząc to co napisałeś postawiłeś się w pozycji ''dzbana''?
bo z jednej strony piszesz jak sam uważasz w ''duchu chrześcijaństwa'' a z drugiej jak wyżej -''dzbany'' a wcześniej do PanaM ''lewaku'' ...